2009 Eylül Anneleri

Herkese günaydın...yeni gününüz ve ömrünüz hayırlara vesile olsun sizinde kuzularınızında benim ve kuzumunda ve tüm sevdiklerimizinde....Aminnn....
son 3 gecedir uyuyamıyorum kızlar kızımın 2 ci dişi çıkıyor resmen ağlayarak yarım saatde bir kalkıyor memede rahatlıyor yavrum ((zaten iştahıda yoktu:gitme:
bu arada bizim tatil temmuzun ilk haftası olucak eşim senelik izni almış ama asıl önemli olan kayınvalidede temmuzda gelicem diyor((((valla ne bu ya yanlıs anlamayın sakın ama kayınvalideyle tatili düşünemiyoum resmen yorgunluktan bitiyorum bunyem kaldırmıyor o derece yani tükeniyorum hem fiziken hem ruhen laftanda anlamıyor ya

bu da benim nazlı kızımmmm...Maşallah ...yanlız silicem fıstıklar koyalamayın oluymuuopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kimse yokmu şişşşt aşağıdakilerrrr...kendi kendime konusuyorum işte site sahibi olmak böyle bişey olsa gerekkaydirigubbakcemile3

canım çok güzel beğendim ama topragın cinsiyeti erkek şöle mavili bişeyler olursa çok sevinirimm....kusura bakma olurmu

meryemcim nasıl geçti tatilin görüşemedik buara bizde hep geziyoruz:)) giremiyorum..

selam ben geldim
oto koltuğu araştırması yaptım
hiççççç hoşlanmadım sonuçlardan
300 den aşağı inen çok az
bişeye de benzemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…