2009 Eylül Anneleri

tam yatmak değil canım yaklasık 45 derecelik acıyla yatıyor. yatmak zaten assagıya dogru kaymak oturur pozisyondayken. ama çocuk rahat edıyor. alituna bandırmaya gidiş dönüş yaptı. biz sıkıntı yaşamadık. yaa zaten bakarsın içine sinmezse almazsın. herkesın beklentısı aynı değil işte

aslında beklentilerimiz aynı sayılır
bebeklerin rahatı ve güvenliği
ben oto koltuğu araştırması daha önce yapmadığım için çok bilmiyorum ne nasıldır
bu öğlen biraz fikrim oldu
dediğin gibi bu koalayı da bi incelerim sonra alırız artık birini
ama verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu teşekkür ederim tekrar

rica ederım canım. yaa aslına bakarsan bende 1 gun arastırdım o gun aldım ama neler neler ogrendım:) en son içime sindi bu.

ya tamam yaz geldi tatile gidenleri anladık, şirketten giremeyenler de tamam
e diğerleri sıcaktan mı bayıldı ki :)

canım bizlerinde işleri var tüm gün bebekle beraberiz kucaktan inmiyor yemek alt deiştirme duşu kurla yağla meme ver sonra eş yemekti bulaşıktı derken yine bebek oyna uyutmaya çalış yemek yedir meme ver alt deiştir derken akşam oluyor kendime ayırıcak zamanı bulduğumda buraya gelmeye çalışıyorum yada yemek yemeye bakım yapmaya uğraşıyorum kızım sabah 6 da başlıyor güne artık düşün evde olunca insan daha bir yoruluyor yani bayıldıysak yorgunluktan bayılmış olucaz:))))
ah unutmadan ev işeri çamaşır as topla ütüle,yerleştir ardından yeni çamaşırlar yıkanıyor...toz al etrafı topla süpür mutfağı lavaboları yerleri dezenfekte et derkene gün içinde bize kalan dar zamanı anlarsın bacım:)))

Son düzenleme:

kafamçokkarıştı özleemm okurken nefesim kesildi
evet evet kesinlikle haklısın
ben de evdeyken giremiyodum hiç

kafamçokkarıştı özleemm okurken nefesim kesildi
evet evet kesinlikle haklısın
ben de evdeyken giremiyodum hiç

o deil akşam oturup ayaklarımı havaya kaldırdıgımda kan akışını hissedebiliyorum sempatiksalakcinnikızımında diş çıkarma zamanına denk geldik daha bir yoruluyorum ya sorma daha aralarda yaptığım şeyler varda uzun sürer yazmam yemek yemek bile yarım saat keyif cıkarta çıkarta son 9 ay olucak neredeyse hayal gibi bişey:1rolleyes:...
Ama şu var KIZIM İÇİN 80 YILDA OLSA BÖYLE YAŞARIM...onu ölümüne seviyorum Allah uzun sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür versin kızıma da banada sizlerede kuzularınızada sevdiklerimize de ...AMİNNNN

iyi akşamlar aynen şu ev hanımlığı maaşla yapılacak iş diyorum gülüyolar öyle gerçekten 11 yıl çalıştım bu kadar saçma sapan iş görmedim ne para ne zaman ne yapılacaklar bitiyo

yanlış yazmışım parayla yapılacak iş değil yazacaktım lira yada $ karşılığı olamaz ben sadece evladımı kendim büyütmek istediğim için katlanıyorum yoksa gerçekten abuk subuk bişey evde oturmak

aynen katılıyorum bebeğim olmasa asla ev hanımlığını seçmezdim fıstık gibi mesleğim var devam ederdim ama Allah bağışlasın bebeğim için herşeyi yaparım kimseye güvenemiyorum çünkü...inan onda öyle bir güç buluyorumki yapamıycam dediğim şeyleri bile gözüm korkmadan yapıyorum...birde insan bebeğe alışınca ki ben yarım saat bile bir başkasına bırakamıyorum saplantımı oldu ne:)))

ah ah dertliyim bu konuda (( eşim ev hanımlığını yan gelip yatma gördüğü için sıkıntılarımı anlamıyo malesef oysa ben o kadar çok yoruluyorumki (

zeynepcim aynı konuda müzdaribiz işin içinde olmayınca anlaşılmıyor maalesef...işin kötü tarafı mesela bebekle ilgili tam bebeği bazı rutin şeylere alıştırıyorsunuz zorlanarak kendi kendisine uyumak gibi gelip bozuyorlar sallamalar kucağa alıştırmalar vs arkasından--- sen evdesin zaten tekrar alıştırısın diyorlar ya şöyle evire çevire dövesim geliyor evde olunca yan gelip yatıyorum sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…