2009 Eylül Anneleri

eylulcum bız koala aldık canım 230 tl ye ve çok memnunum.britax römerin alt markasıymıs. montajı falan çok guzel. çocuk cok rahat edıyor

eylulcum bız koala aldık canım 230 tl ye ve çok memnunum.britax römerin alt markasıymıs. montajı falan çok guzel. çocuk cok rahat edıyor

ayy evet ya meryem ben de koala markasını sordum ilk başta
yok çin malı yok chicco alın o dayanıksız falan sinir ettiler
zaten pazarlık bile yapmıyorlar
bi de çoğu doğru düzgün yatmıyor bile
kılıfları da yok
hayır yani bi de edayı oraya nası oturtucam onu düşünüyorum
poffff

merhaba biz şimdilik pusetini kullanıyoruz emniyet kemerine bağlanıyo 13 kg kadar idare ediyomuş sonrası için araştırıyoruz hem pahalılar hemde güzel değiller bebek arabasıda aynı şekilde sinir bir konu konforlular ağır hafifler basit konforlu değil

evet kesinlikle doğru tesbit
ama pusetler 9 kiloya kadar değilmiydi
uzun yol için yeterli olmaz diye düşündüm ben

yok eylul benım aldıgım yer tanıdık. adamda her markja var ve chıcco onermıyorlar.önerilen markalar römer maxicosi. buda römerin alt kurulusu. edayı koyacaksın ona aglasada almayacaksın yanı bılecekkı arabadayken yerın burası:) bız aldık arabaya koyduk ve bandırmaya gıttık. 2 3 agladı. bende müzik sesini açtım sadece. sustu oyuncaklarla oyaladım falan ama asla almadım. şimdide alışıyor

tünaydınnnnnn kızlarrrrrr
tünaydın canım...

canım bende aynı şekilde halen pusetini kullanıyorum 12 kiloya kadarda kullanırım zaten sonrasında konforlu güzel bişey alıcam sonucta cocuk hem rahat etmeli hemde bir o kadar güvenli yolculuk etmeli ...bebek arabası konusunda ise biz bir araba aldık konforlu super kaliteli bebek içinde oldukca rahat ediyor ama mübarek tank gibisempatiksalakcinniaraba bagajı komple dolduruyor şimdi iyi baston tipi arıyorum ama çok basit geldi bazıları kullanışlı bulursam alıcam artık...

bende alıyorum eşim kızıyo alamamk lazım gerçekten çünkü güvenlikleri sağlıkları önemli olan birde camlara güneşlik aldık yapı marketten uyuyamıyodu arabada güneşten pusetin üstünü örtünce göremiyo diye ağlıyodu böyle iyi oldu

haklısın güvenlikleri herşeyden önemli canımdan bile öte ....güneşlik alıcaz diye cıkıyoruz kırk sey alıp dönüyoruz sonradan unuttuk diye pişmanlık yaşıyoruz cama bişey örtüyorumki gölge olsun pusete örtünce ter içinde kalıyor bizimkisi((bulunduğu yerin camını kapatıyoruz bizde

inşallah öyle olur ben de azimliyim almicam kucağıma
meryem nerelerde bulurum ki koala markasını
saraçhanede hiçbiyerde yoktu

canım ben sirkecide irem bebeden aldım. kipa da da vardı. eger almayı düşünüyorsan renk falan begen ben sana ayırtayım irem bebeden.

özlem bizim de arabası ve puseti chicco
ve dediğin gibi arabası hantal hatta katlanmış hali bile çok kaba
ben de eve gidince bakayım puset kaç kiloya kadarmış diye

meryem peki bu yatıyor mu
demin satıcı adam bana graco diye bi marka gösterdi
yatıyor dedi
ama yatırdım dediği hafif kaykılmış gibi
azcık eğimli oldu sırtı o kadar
ben daha çok yatmasını bekliyordum
onun gösterdiğinde bebek halen oturur gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…