meryemcim nasıl geçti tatilin görüşemedik buara bizde hep geziyoruz:)) giremiyorum..
eylulcum bız koala aldık canım 230 tl ye ve çok memnunum.britax römerin alt markasıymıs. montajı falan çok guzel. çocuk cok rahat edıyor
özlemcim çok güzel eline sağlık bunu kopyala yapıştırmı yapıcamm sni yoruyorum ama...olumunekankayizsmile
merhaba biz şimdilik pusetini kullanıyoruz emniyet kemerine bağlanıyo 13 kg kadar idare ediyomuş sonrası için araştırıyoruz hem pahalılar hemde güzel değiller bebek arabasıda aynı şekilde sinir bir konu konforlular ağır hafifler basit konforlu değil
tünaydın canım...tünaydınnnnnn kızlarrrrrr
merhaba biz şimdilik pusetini kullanıyoruz emniyet kemerine bağlanıyo 13 kg kadar idare ediyomuş sonrası için araştırıyoruz hem pahalılar hemde güzel değiller bebek arabasıda aynı şekilde sinir bir konu konforlular ağır hafifler basit konforlu değil
bende alıyorum eşim kızıyo alamamk lazım gerçekten çünkü güvenlikleri sağlıkları önemli olan birde camlara güneşlik aldık yapı marketten uyuyamıyodu arabada güneşten pusetin üstünü örtünce göremiyo diye ağlıyodu böyle iyi oldu
yok eylul benım aldıgım yer tanıdık. adamda her markja var ve chıcco onermıyorlar.önerilen markalar römer maxicosi. buda römerin alt kurulusu. edayı koyacaksın ona aglasada almayacaksın yanı bılecekkı arabadayken yerın burası:) bız aldık arabaya koyduk ve bandırmaya gıttık. 2 3 agladı. bende müzik sesini açtım sadece. sustu oyuncaklarla oyaladım falan ama asla almadım. şimdide alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?