2009 Eylül Anneleri

yaaaa demi cnm ama öle öle büyücekler allah sağlık versin
hem bizlere hem onlara napalım
biz ilk gördüğümüzden her bişeyi tatlı geliyooo
2.de bayrak çekermiyiz bilmiyomeyvahedigeldismile

yok cnm bayrak çekmezsin ikincininde bi farkı yok yine aynı heyecanlar yine herşeyine seviniyosun kaan emeklemeye başladığında sevinçten ağladım aynı heyecan bitmiyo ikisinide çoook seviyorum annelik böleee 3de olsa durum değişmez ama ben zombiye dönerim o ayrı tabikaydirigubbakcemile3

Bugün 9 cu ayımızı doldurdukkkk...Maşallah ınşallah 99 yaşınıda görürüm can sağlığı gönül ferahlığı ile...Allah kızıma uzun sağlıklı hayırlı mutlu zeki bir ömür verir ınşallah...Bana ve sevdiklerime tüm bebeklere vede ailelerinede versinnnn...AMıNNNNN

kızlar bebeğei iştahsız olup az yiyen var mı
neler yapıyorsunuz.benimki çok az yiyo ve kilo almmıyor neler yapıyosunuz.lütfen acil cvp

iyi geceler kızlar umaraım rahat uyku çekersiniz benim umudum yok eymen bugün 9 gibi uyudu gece uykusuna alınca gecenin bir yarısı kalkıp oturacaz demektir bu...

Benden başka kimse yok ama ben yine de kendi kendime olsa yazmak istedim. Cuma gecesi ömrümüzden ömür gitti , özellikle kız annelerinin ders çaıkartacağını düşünüyorum yaşadığımız bu olaydan. Psikolojim bozuldu sizlerle de paylaşmak istedim bizim başımıza gelen başka bebeklerin başına da gelmesin diye.

Uzun uzun yazmayayım blogumuzdan okuyabilirsiniz yaşadıklarımızı :
DEFNE SU'LU BİR HAYAT

Son düzenleme:
Teşekkürler Meryemcim çok şükür rabbim onu bize bağışladı.

canım yeni okudum çok geçmiş olsun.. evet toklar konusunda daha dikkatli olmamız lazım..geçen hafta okulda bize ilkyardım semineri verildi.. en dikkatli dinlediğim kısım boğulmalardı ama o an insanın eli ayağına dolaşır herhalde.. tekrar geçmiş olsun

:sinifsinif::sinifsinif:cnm bnm çok geçmiş olsun inanki gerçekten aklımıza gelmicek olay yaşamış yavrum sizin yaşadıgınız korkuyu okurken bile hissettim rabbim noları bizlere bagışlasın korusun kazadan beladan bidaha yaşatmasın inşallah böyle bi deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…