Amanınnn...Allah yardımcısı olsun kadının ve Allah uzun ömürler versin yavrucaklara valla en zoru iki kez üst üste ikiz sahibi olmak herhalde...annemlerin bi komşusu var. kadının ikizleri vardı 1 kız 1 erkek. 3-4 yaşındalar.
hamileydi, doğum yaptı ve yine ikizleri oldu ve ikisi de kız bu defa.
ay allah yardımcıları olsun valla iyi cesaret. normal yolla olmuş bu arada.
selam kızlar bende kızçemi doyurdum uyuttum gldim nsılsınız
Amanınnn...Allah yardımcısı olsun kadının ve Allah uzun ömürler versin yavrucaklara valla en zoru iki kez üst üste ikiz sahibi olmak herhalde...
-tatlicadiarzu-
canım hoşgeldin kızına tatlı rüyalar dilerim...canım dr a gidicektin en son ne oldu haberdar etmedin...İnşallah bir sorun çıkmamıştır:Saruboceq:
cnm bnm gittimgeldim kafam dolu unutmuşum tamamen tarama yaptırdık gram almamış yine kızlar ya zeyneb 7900 hala 2aydır gram almazmı bebek diyoki doktor başkasına gittik erken ve düşük kilolu dogdugundan yaşıtlarından biraz geri kalcak ama saglıklı çok dedi israr testi istedi veremedik hanım yapmadı kanda arama yaptılar hemen kanda karaciger böbreklere baktılar normal çıktı herşeyi kan degerleride ama gram almıyo canımı sıkıyo yiyoda güzel
vallhibiri ölçtü 74 cm dedi ogün ölçtü 69 cm dedi babası halası çok zayıf cnm bende 62kiloyum normalde hep 56 dım dogumdan önceee
hüsniye yeni dişleriniz hayırlı olsun canım inci gibi olsunlar inşallah :))
bizimde iki dişimiz kabardı bugun yarın patlar 5 . 6 dişlerimiz oluck:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?