2009 Eylül Anneleri

Amanınnn...Allah yardımcısı olsun kadının ve Allah uzun ömürler versin yavrucaklara valla en zoru iki kez üst üste ikiz sahibi olmak herhalde...
-tatlicadiarzu-
selam kızlar bende kızçemi doyurdum uyuttum gldim nsılsınız

canım hoşgeldin kızına tatlı rüyalar dilerim...canım dr a gidicektin en son ne oldu haberdar etmedin...İnşallah bir sorun çıkmamıştır:Saruboceq:

cnm bnm gittimgeldim kafam dolu unutmuşum tamamen tarama yaptırdık gram almamış yine kızlar ya zeyneb 7900 hala 2aydır gram almazmı bebek diyoki doktor başkasına gittik erken ve düşük kilolu dogdugundan yaşıtlarından biraz geri kalcak ama saglıklı çok dedi israr testi istedi veremedik hanım yapmadı kanda arama yaptılar hemen kanda karaciger böbreklere baktılar normal çıktı herşeyi kan degerleride ama gram almıyo canımı sıkıyo yiyoda güzel

canım sağlıklı Maşallah Süphanallah...kızıcam ama ne güzel işte baba yada sende yada ailede zayıf varsa ona çekmiş olabilir yada hareketliyse zaten 1 yaşa kadar kilosunun 3 katı olması yeterli...buarada boyu kac fıstığın?

vallhibiri ölçtü 74 cm dedi ogün ölçtü 69 cm dedi babası halası çok zayıf cnm bende 62kiloyum normalde hep 56 dım dogumdan önceee

vallhibiri ölçtü 74 cm dedi ogün ölçtü 69 cm dedi babası halası çok zayıf cnm bende 62kiloyum normalde hep 56 dım dogumdan önceee

canım kızlar narin ince yapılı olur makbul olanı da budur...bak fıstıgın narın olucak benim kızda seninkinden farklı deil 8 kilo 100 gr boyu aynı 69 cm:)minyon olucak bizim kuzularımız...Allah dert vermesin uzun saglıklı huzur dolu ömürler versin benim kızımada senin kızınada...
benimde eşim çok zayıf dr ırsi dedi bak sizde de zayıf var onlara çekmiş olabilir benimki tıpkı babası genler agır basmışhamileyken hep eşime baktım sen?

valla tuba hergun gaz icindeyim diyet icin ama yok anam yok olmuyor.okuzlugume yeniliyom.
bu arada ikiz olayi ayy Allah yardimcilari olsun yaa.

eveeet bugun cumartesi buralarda kimsecikler olmaz :)))

herkes geziyor gezin canlrım şu 3 günlük dünyada gezin tozun eğlenin arkanıza baktığınızda inşallh hiç bişiden pişmanlık duymssınız :)))

reyhancımmmm burdasın yorgunluğun gitti mi :))

bu arada bişey sorcam size ya şimdi benim adetim tam hatırlamıyorum ama geçen ay 22ile 24 arası bi tarihte oldum ama 24ü geçmediğini biliyorum bugün ayın 26sı ve ben hala adet olmadımki benim doğumdan sonra hiç şaşmadı hep 2gün falan geriye atardı düzenliydi yani ilk kez geçince bide eşim kendi korununca şüphelendim ve test yaptım negatif çıktı ama ben su ve nescafe içmiştim başka yemek falan yok bu testi etkilemez heralde demi

yok canım bildiğim kadrıyla yediklerinin bi etkisi yok idrarda hcg varsa çıkıyo yoksa yok bence stress li bi ay geçirdiysen gecikmesi normal yakında olursun benim de ilk 6 ay düzenliydi sonraki aylar hep 10 15 gün sonra oldum bu ay düzenli oldum çok şükür :))

selam kızlar.. bir göz atayım dedim kızım uyandı..bu arada dün iki üst dişinide patlattı hemde aynı anda.. artık dört dişimiz var

hüsniye yeni dişleriniz hayırlı olsun canım inci gibi olsunlar inşallah :))

bizimde iki dişimiz kabardı bugun yarın patlar 5 . 6 dişlerimiz oluck:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…