2009 Eylül Anneleri

selam kızlar,

bugun müşerreflere gittik kızımla. esracıgımın diş bugdayı vardı :) guzeldi, ondan kopya çekiciim :))

cansucum,

hamilelik testi benim bildigim adetinin gecikmesinden 1 hafta 10 gun sonra bakılırsa daha saglıklı sonuç veriyor.

kimseler yok, biz de dışardayız zaten. hafta sonu hele ki yaz geldi mi boyle oluyor.
neyse herkese iyi hafta sonları :)))))) muck

kızlarrr merhaabaaaaaaaaaaa....
sizi çok özledim ama gelenden gidenden düğünden bayramdan fırsatım olmuyordu bide yetmez gibi pc.min şarj aleti bozuldu ne yazıkki....
şimdi yine düğün için izmire gidicem ordanda ankara yolları taştan gibi duruyor ya bakalım....
geçmişede bakamıyorum zamanım kısıtlı çünkü... umarım bi problem önemli bişiy yoktur.....
yazları böyle saçma salak yoğun geçmiyomu deliriyorum yaa.....
o gelir o evlenir o nişanlanır derken insan bi bakıyo hoop eylül gelmiş...
bize gelen giden dinmiyo zaten maşallah ipini koparan bizeee...
kayınpitır da bugun taşınıyo biz ankaradan dönünce gelecekmiş yorgunluğunu atmaya....
burası nasılsa otel anasını satim yaaa.... valla bazen kaçmak istiyorum buralardan amaaa ne çaree....
deminde kuzum iki defa düştü birinde kafasının arkasını diğerinde yanağını vurdu...bütün gün benle evde tekken bişiy olmuyo ama babası oldumu heryere yastık vs önlem alacak bişiler koyup devamlı korkuyla bağırdığı için kaza kaza üstüne geliyo delirticek beni bu adam yaa...... geçen günde yatağının kenarına ağzını vurmuş çocuk babası tutmak için üstüne atlayınca... bi buldum ikisini yatak beşik belizin ağzının içi üstü başı olduğu gibi kan dolu.... eşimin benden bi kaçışı var ama görmelisiniz çocuğuda o halde gördü ağlıcaktı nerdeyse... ya ellemese bişiy olmıcak halbuki çocuk herzamanki hayatına devam edecek....sonuçta ben kadar bişi bilmiyo ama maşallah herkesten pimpirikli olan o... erkekler bi işe karıştımı deliriyorum yaa kadın kadın işini yapsın adam adam işini ooff...... zaten buralardada kimseler yok.... eee ben deli gibi gendi gendime gonuşuyom yaaaaaaa :))))))))

saol gamzecim,sen nasılsın sıkıntılardasın yineee
bizde köye gittik geldik ortam süperdi ama hava kötüydü yaaa şansımıza dün döndükkk
oy geçmiş olsun yaaaa üzüldüm belişime
ama bak halil ibrahimde nezman babası evde
hep ya düşüyo ya bi yerini çarpıyooo genelde durum aynı sanırım
zatn çook hareketlendileerrrr her yere tırmanıyo, nerde halısız yer oralara yatıyooo

canım bi bahane uydursan çocukla o yolu nasıl çekiceksin
valla ben burda bazı düğünlere gitmiyorum oğlumun rahatı için bi yada teke tek gidiyoz eşimle
halil ibrahim inanılmaz huzursuz düğünlerde çünküüü

yaa sorma canım valla düğünemi yanayım ordan ankara bilmemne diyolar zaten iki haftadır gelen giden düğün derken sersemledim...
keşke gitmemenin bi yolu olsa ama kuzeni bizimkinin naapar eder gider.....,

bu arada demekki erkeklerin kötü enerjisinden pimpirikliği,nden böyle oluyo bebişler yaa.. aynen belizde yerlerde yatıyo... yok böle bişiy... sonra gece dörtte bi viyaklamayla kalkıyo yapışıyo memeye, cork cork emerken zort zort gönderip uyuyo :))))))))))

canım bide bu aralar ayaklandılar yaaa
o yüzdende sık sık uyanmaları olurmuşşş
halil ibrahim bazen hiç gece emmiyo,
bazen 3 kez yaşını doldursunda hayırlısıyla ısrar etmicem su içer uyur napim...

selamssss kızlar nasılsınız
oyyy kıyamam belizime geçmiş olsun gamzecim bizdede tam tersi babası çooook rahatpimpirik olan benim hep ben düşürüyom yaa kaan da ayakkabılığa kafayı sardı 2 dk bıraksam tırıs tırıs doğru ayakkıbılığa gidiyo deli olcam benim gibi temizlik manyağı bi anneye böleee çile çektirilirmi yaa bencede gamze tülaya katılıyorum bu sıcakta yolculuk allah yardımcın olsun cnm senin misafirlerde bitmiyo bi
tülaycım naber cnm iyi eğlenmişsinizdir inşallah
yaa bizim dün bütün kalorifer peteklerini değiştirdiler ev dingonun ahırına dönmüştü ee ikide çocuk gece 1 e kadar temizlik yaptık eşimle allaha şükür temizledik salı gecesi antalyaya gidiyoz yaşasın bıktım usandım burdan ooooh otelde temizlik yemek derdi yokya en çok ona seviniyom ama uçağımız gece 3 te napcez çocuklarla havaalanlarında bilmiyom uykuları bölününce delleniyo bizimkiler artık bütün uçak bizim çocukların çığlıklarıyla uyuyamaz kaanda beşiğinden başka yerde yatamıyo bide bavul hazırlıycam pffffff

amaaaan tülaycım bunların gece uyanmak için hep bi bahaneleri var zaten diş dönme büyüme atağı bitmez bitmezzzz sonra su içmek ister 10 dk sonra çişim geldi der yaptırırsın 10 dk sonra kakam geldi der büyüğümden bahsediyom tabi bu sıralar gece pijamalarını giydiriyom tam yatıyoz anneeeee kakaaaa diye bağırıyo istersen götürme bide 1 saat oturuyo klozettesempatiksalakcinni uyumamak için bahane bitmiyo

saol cnmmmm sanada kolay gelsin çanta bavul yapmak çok zorrr
köy halil ibrahim için çok değişiklik oldu ama hava yağmurluydu çok az bahçede oynadı yavrum....bizim ev içinde ayakkabılık yok Allah tan ama terliklerimi yakalamasın
hemennn yalıyooo heryerde yuvarlarnıyoooo
umarım tatiliniz iyi geçer cnm

yaaaa demi cnm ama öle öle büyücekler allah sağlık versin
hem bizlere hem onlara napalım
biz ilk gördüğümüzden her bişeyi tatlı geliyooo
2.de bayrak çekermiyiz bilmiyomeyvahedigeldismile

değişikliği seviyolar bebişler incelemek için yeni şeyler mutlu oluyolar tabi evde sıkıldılar iyice yağmur yağmış ne güsell burası yanıyo bi haftadır 36 derece kışında eksi 36 nası bi iklimi var anlamadım
yaa sorma vestiyer var tam salonun karşısında doğruuuu oraya gidiyo delleniyom ayakkabılık kısmıda altta ve açık bide burdakilerin eve ayakkabıyla girme huyları var biri geldimi dip köşe temizlik yapıyom ayakkabılarını çıkarmalarını söylediğimde önce şaşırıyolar sonra evin dışında çıkarıyolar bu seferde dışarıya çorapla basıp o çorapla eve giriyolar eee bi farkı kalmıyo delleniyorum evde bebek olmasa sorun diil ama geçen halının ucunu kemiriyodu dişlik veriyom istemiyo halı kemirecek illa ne tuhaf bu bebekler pis şeylere bayılıyolar:sinifsinif:
sağol cnm bavullar gözümü korkutuyo nede olsa 2 çocuk var ıvır zıvırları bitmiyoki kendime bi kaç elbise mayo tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…