tülaycım yazıyım ama inan bana bizimki sizinkinden kötü bi duruumda
(((
sabahları bi yumurta sarısı nı yiyo bi çay bardağı kadar bebek biküvisi pekmez labne peynirini karışımımz var 3 4 tane bebek bisküvisi bi tatlı kaşığı pekmez bi tatlı kaşığı peynirinden yapıorum sıcak suda karıştırıyorum bi çay bardağı kadar sıvı bi karışım oluyo onu evin içinde gezerek camdn bakarak bardaktan içiriyorum kaşığa uyuz oluyo bu aralar gökşen
((
ama mesela bugun sadece yumurtsını yedi karışımdan çok az içti şimdi emdi uyudu
(
öğlen yemek yapıorum ve çorba ikisinden severse az da olsa yiyo yoksa ikisinide yemiyo mesela dün tavuklu şehriye çorbası vardı onun tavuklarından yedi az bişi tazefasulye vardı suyundan az bişi yedi ekmek batırıp bir iki de öle aldı üstünede sütlaç yedi bi kaşık :)) buda öğlen menümüz oldu
ikindide filan yoğurt yiyopduk ya o uzun zamandır yok zaten meyve sevmiyo bi tek karpuzu seviyo oda eline veriyorum bi güzel ıssırıp ıssırıp yiyo okadar
( şeftali kiraz filan hiç semiyo
(
akşamda yine yapmış olduğum diğer yemeklerden yediriyorum dün akşam sadece biraz çorba içti azda cacık yedi o kadar
yalnız aralarda saat başı diyebilirm emiyo gökşen o yüzden takmıyorum artık kafama napıyım dr zaten ısrar etme dedi bi yaşına kadar bebeğin ana besini anne sütü diğerleri ek gıda adı üstünde alıssın diye takviye adece dr öle dedi