2009 Eylül Anneleri

günaydın gececi olduğu hafta eşimin bende bir acayip oluyorum yemek uyku hep karışıyo bebiş iyice değişti hep mememde yine üst dişlerde patladı 2 alt 2 üst çift çift patlatıyo sürekli terliyo ama soğuk ateşi yok hiç bir rahatsızlık yok fakat sürekli terliyo özellikle emerken su içinde kalıyo bir yerlere tutunarak ayakta duruyo bırakınca cesaret edemiyo bakıyo sonra bana tutunuyo doğru acele etmiyorum yürüsün diye yürüteçtende sıkıldı hep oyunlar istiyo böyleyiz yani...

günaydın kızlar,

güne yine 4 tane şehit haberi ile başladık. allahın belası 11 tane de terörist öldürülmüş.
şehit ailelerine ve bizlere sabır diliyorum.

Son düzenleme:
artık gazetelere bakmya korkar olduk evet yine sehitlerimiz var tuba. çok üzüldüm Allah ailelerine sabırlar versin..

günaydınlar herkese
çok uykum var aslında oğluşu uyutunca yatıcaktım bende ama
çok boş hissediom gün içinde uyuyuncaaa yatmadım bendeee
ne var ne yok bakalımmmmm

ya bende şimdi okudum

yeter artık anne babalarımızın milletimizin kaçıncı hüznü, kaçıncı acısı bu...Allah sabırlar versin ailelerine

selam zeynep çim nasılsınız?
gökşen in 1 günlük menüsünü yazarmısın bana
bnm oğluş yine yemiyor yaa
ben çiğnesin die bişiler verdikçe normal beslenmeyide reddediyo
çok üzülüyorum baskımı yapıom die
çiğnemek zor geliyo yada ağız kasları tam gelişmedi sanırım

selam kizlarrrrrrrrrrr
cildircam ya benim oglanda birsey yemiyor offfffffffffffffff
cerez haric

merhaba kızlar
şuan zor şartlar altında yazmaya çalışıyorum oğlum kucağımdada.
oğlum bugün ilk defa emekledi çok mutlu oldum,
kızım hiç emeklememişti çünkü:)
sanırım biz herşeyi geç yapıyoz, sağlıklı olsunlarda varsın geç yapsınlar demi:)

tülaycım bu ara benımkınınde iştahı düştü. huysuz çok sanıyorum dişler zorluyore kuzularımızı. ben hiç zorlamıyorum dr ısrarla soylemişti

filiz canım gözünüz aydın. geç falan değil yaa her çocugun farklı. ben oğlumun yürümesini beklerken bır anda emeklemeye basladı ve yüzüstü asla durmazken.. şimdi gecelkeri bile yüzükoyun yatıyo:)

tülaycım yazıyım ama inan bana bizimki sizinkinden kötü bi duruumda (((

sabahları bi yumurta sarısı nı yiyo bi çay bardağı kadar bebek biküvisi pekmez labne peynirini karışımımz var 3 4 tane bebek bisküvisi bi tatlı kaşığı pekmez bi tatlı kaşığı peynirinden yapıorum sıcak suda karıştırıyorum bi çay bardağı kadar sıvı bi karışım oluyo onu evin içinde gezerek camdn bakarak bardaktan içiriyorum kaşığa uyuz oluyo bu aralar gökşen ((

ama mesela bugun sadece yumurtsını yedi karışımdan çok az içti şimdi emdi uyudu (

öğlen yemek yapıorum ve çorba ikisinden severse az da olsa yiyo yoksa ikisinide yemiyo mesela dün tavuklu şehriye çorbası vardı onun tavuklarından yedi az bişi tazefasulye vardı suyundan az bişi yedi ekmek batırıp bir iki de öle aldı üstünede sütlaç yedi bi kaşık :)) buda öğlen menümüz oldu

ikindide filan yoğurt yiyopduk ya o uzun zamandır yok zaten meyve sevmiyo bi tek karpuzu seviyo oda eline veriyorum bi güzel ıssırıp ıssırıp yiyo okadar ( şeftali kiraz filan hiç semiyo (

akşamda yine yapmış olduğum diğer yemeklerden yediriyorum dün akşam sadece biraz çorba içti azda cacık yedi o kadar

yalnız aralarda saat başı diyebilirm emiyo gökşen o yüzden takmıyorum artık kafama napıyım dr zaten ısrar etme dedi bi yaşına kadar bebeğin ana besini anne sütü diğerleri ek gıda adı üstünde alıssın diye takviye adece dr öle dedi

ewet benimkide yuz ustu sevmiyordu simdi oda senin prens gibi yatiyxor yuz ustuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…