2009 Eylül Anneleri

meryemcim aynen yaaa çok kötü geçen hafta köyde dolma yemeğe başlamıştı bugur pilavı filan bu hafta kaşık mamalarından zorr yiyooo

zeynepçim çok saol cnm bende artık uykuya dalmak üzereyken meme veriyom emiyo anlamadan napimmm

filizcim hayırlısı olsunnnnn kolay gelsin bizde emekliyoruzzz hatta tırmanıyoruz heryere çok zorrr
ben hiç emeklemesi taraftarı değildim ama .... emekliyooo hemide tren gibi gidiyooo

filiz reyhan hg :))

filiz demek oğluşun emekliyo maşalalh ona şimdi asıl iş başlıyo işte :))

gökşen de erken emekledi ama kesinlikle yürümekten nefret ediyo yürüttüğüm zaman ayağını yere basmıyo oturmaya çalışıyo zorlarsamda kızıyo yürürken hala ayaklarının ucuna basıyo malaesef ne zaman düzelir bilmiyorum

meryemcim ne bileyim dişimizde yeni çıktı ya
o yüzden bişey beklemiyodum sağ gösterip sol vurdu:)
hoşbulduk zeynepcim, şimdi işim zor demi))
kızlar yavrularınız sabah kaçta kalkıyor?
benim ki çok erkenci yav ne yapıcam bilmiyorum
akşam daha da geç yatırınca dahada erken kalkıyo anlamadım gitti

Son düzenleme:

ay bnm oğlan çok yürüme meraklısı
resmen koltuk üzerinde sıralama pozisyonunda oynuyo oyuncaklarıyla düşün
3-4 adım atıyo tay tay dururken ama....

tülaycım ben emeklemeye başladığından beri yanı 7 . ayındna beri ayağımda sallamıyorum iyice yoruluyo göğsüme alıyorum orda uyuyo bazen ikisni birden emiyo sırayla anca uyuyo yatırıyorum yerine

ama şu sorun var arabada da emzirmek zorunda kalıyorum kendi arabamızda probelem yokta otobüsle bi yere giderken çok zorlanıyorum millet anlıyoda mememme diye ağlıyo üstüme açarak :))

filizcim gökşen genelde babasıyla beraber kalkar saat 6 .30 7.00 gibi eşimle oyun oynar işe gittikten sonra da yanıma alırım göğsümde biraz daha yatar sonra kalakarız

anlamadığım bi şekilde gökeşn tay tay durmaktan çok korkuyo ağkıyo öle bırakırsam ve bi dahakine bırakıcağımı anlıyo kendini burhan misali çuval gibi yere bırakıyo :)))

o yüzden ben 15 ayından önce yürümesini beklemiyorum

ya zeynepçim sağ göğsümü uzun zamandır emmiyo halil ibrahim
nedense sadece 1 göğsümü emiyooo
ama uyumuyo şimdilik sallamadan
hatta bıraksan
akşama kadar uyumıcak bu aralar deli ediyo beni
acıktım die ağlamıyooo
bende biraz istesin istiyorum ama

h.g canım çerezi nasıl yiyorr yafff???

demet hakkaten ne çerezi??

cerzler sunlar
ceviz
k.kayisi
k uzum
badem
fistik
findik
ekmek icinide parcalayip aralara koyuyorum oyle kahvalti yapiyor onlari yiyor tr bir hemsire soyledi hepside yarali sadece suyu gitse midesine yeter dediiiiii.bugun bende ekmek ici labne pekmez annesutlu karisim yaptim yemedi cerezleri luplettiiiii of istahsizligi benide sinir ediyor ama zorlamiyorum

zeynepin yazdigi icimi rahatlatti sonucda benide emmiyorrrrrrrrr.

tülaycım halil ibrahimin çiğneme refleksi gelissin diye makarnayı haşla önüne koy acaip ii geliyo ben ne zaman makarna yapsam gökşenede ayırıyorum önüne veriyorum severek yiyo

bu arada facemde kayıtlı olmayan arkadaşlar için birde burda yazmak istedim kızlar benim bi komşumun akrabası var kadın kaçarak evlenmiş ve ailesi reddetmiş bunu kocası günlük işlere gidiyo işte 40-50tl ne kazanırsa günde durumları komşumun anlattığına göre baya kötüymüş(ben görmedim) ben biraz yardım edicem ama sizlerlede paylaşmak istedim gece kondu gibi biyerde yaşıyolarmış 6 tane çocuğu var ve 1 taneside karnında en küçüğü 9 aylıkmış bide yeni doğcak işte (allah akıl fikir versin) sizlerde yardım etmek isterseni bebek bezi olur giyim olur erzak yardımı olabilir vs... adresimi atabilirim bebeklere çok üzülüyorum ben aslında böle ailelere pek üzülmek gelmiyo içimden ama çocuklar için bişeyler yapmak istiyorum bu yüzden sizlerede sölemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…