2009 Eylül Anneleri

doğru söylüyosun meryem ben unutmuştum :))

cansu hg :)

erdenay da benım kadar diş var kızım yaa maşallah:)

demetçim gökşende çiğneme problemi yok çok şükür ama erdenay nasıl yiyo fındığı bademi ??

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cok tatlisiniz yaaaaaaaaaaaaaa ewet disleri oldugu icin problem olmuyor yedigini yiyor yemedigini dokuyor saciyorrrrrrr kendi kendine yiyor isde

iyi çok şükür bu aralar :))

sen nasılsın kuzun nasıl??

yalnız ben böle ailelere çok kızıyorum annesi babadsıda reddetmiş diyosun evlat atılırmı ya ne alem insanlar canından bir parça zor durumda ve sen dönüp bakmıyosun bile bide ailenin herşeyden önce aile planlamasına ihtiyacı var yurt dışında avrupada mesela böle bi durum asla olmaz devlet çoçuklarıda ailenin elinden alır .. oçoçuklar ne kadar sağlıklı yetişiyolar acaba yazık yani allak kolaylık versin

sanada teşekkür ederim canım duyarlılığın için :))

demtçim gökşende 4 diş var iki altta iki üstte eline salatalık veriyorum mesela kız eviriyo çeviriyo onu yiyo :)) ama fındık fıstık yiyemez onuda ben kuş usulu parçalayp veriyorum :))

meryem dün senin yazdığın yorumu okuyorum telefondan ama nasıl güldüm misafirliğe gitmiştim bi yere millet deli gibi bakıyo :))

zeynepcim zaten arkadaşım diyoki 9 aylık bebeği görsen 5 aylık zannedersin diyo

bu arada ben bebeklere üzüldüğüm için paylaşmak istedim ben bebek bezi bisküvi yoğurt falan alıcam bide diğer çocuklar içide eve erzak alıcam elimden gelen bu malesef gönül ister daha fazlasını yapmak ama.....

Selam kızlar. Çook dertliyim çok hangi birisini yazsam bilemiyorum.
Tülaycım Halil ıbrahim sağ memeyi emmiyor diyorsun ya bizde de aynısı olmuştu. Sağ memeyi solmuş gibi tutarak emzir demişti doktor ve işe yaradı bir dene istersen.

h.g canım hayırdır yaa önemli bişeymi

hoşgeldin, hayırdır neyin var? anlat istersen biraz rahatlarsın hiç olmazsa.

h.g canım hayırdır yaa önemli bişeymi

Valla canım ne yokki! Detayına girmeden özetlersem hatta daha önceden de bahsetmiştim ama sık giremiyorum oğluşum ultra iştahsızdı birde üstüne 40 derece ateş hasta oldu. Boğazında virüslerin neden olduğu yaralar varmış. Sadece meme ve sıvı devam maması başka hiçbirşey istemiyor. Zaten gecen ay 80 gr almış. Boyuda uzamamış. Bu ayda mızmız cız cız .... Neyse Doruk sürekli meme ıssırıyordu ama geçen öyle bir ıssırdıki neredeyse koparacak. Ben tekrar yapmaz diye verdim tekrar yine aynı. Üç kere denedim 1 saat ağladım ve neticede emzirmeyi bırakma kararı aldım. Sağıp gittiği yere kadar vereceğim ama bu seferde biberonla anne sütü almak istemiyor bir alıyor bi almıyor ne yapcam bilmem???

özlem, çok geçmiş olsun...inşallah bir an önce düzelir.
bir tanıdığımında boğaz enfeksiyonu vardı
iltihap nedeniyle sıvı alımının çok fazla olması gerekiyordu
böylelikle iyileşmesi dahada kolaylaşıyormuş.

Son düzenleme:
özlemcim allah yardımcın olsun canım ya gökşende iki ayda sadece 150 gr almış çok üzüldüm ama elden bişi gelmiyo yemiyo bı kuzular yalnız bence memeden kesme emzirirken ıssırmaz artık gökşende ilk zamanlar çok ıssırdı hatta arada hala ıssırır ama ben çekerm ve vermem yüz ifademden anlar uzun süre bidaha ıssırmaz

doktorlar boğaz yaraları için ne diyor peki ilaç kullanıyomusunuz,?
Kullanıyoruz canım ama antibiotik değil sadece rahatlatıcı bişeyler. Virüs olduğu için antibiyotik vermedi.
Sağol canım ben neler denedim güzel güzel konuşuyorum oğlum ıssırma bak veremem sana bir daha diye . Dün denedim 2 gün meme vermemiştim yine ıssırıyor. Çook üzgünüm ama bu şekildede devam edemiyeceğim. Doruk da hep ıssırıyordu diş çıkarmaya başladıktan sonra ama katlanabiliyordum. Şimdi çok fena resmen koparacak ya anlamadım gitti. Acaba diyorum sütüm azaldı benim ondan mı yapıyor emerken az geliyorda sinirlenip ıssırıyor mu?

demetcim, kilosu sağlığı yerinde maşallah,
sorun yok bence zaten mideleri daha ne ki çok normal.

ay filiz canim ben kendimmi cok kotu hissediom tam doymuyor diye ya boisey yemiyo corbsa falan offfffff bilmiom yaaaaaaa gercekden doyuyomudur yaaaaaaaaaaa

kızlar kılo malmıyor diye hiç üzülmedim. bi ay oğlum 100 gr aldı sadece olabılır. bu beslenmedıgını göstermez. çocuk doymazsa uyumaz diye dşünüyorum. yaa bi şekılde tmamlıyor bence. zorlama şansımız yok. yemıyorsa kendı eseklıgı dıyorum:)

demet bence doyuyodur hele aç kalsın bak o zaman
yerinde durabiliyomusun,
şimdi hareket zamanı karıştıracak o kadar çok şey varken yemekte neymiş diyor bence :))

demet bence doyuyodur hele aç kalsın bak o zaman
yerinde durabiliyomusun,
şimdi hareket zamanı karıştıracak o kadar çok şey varken yemekte neymiş diyor bence :))

kizlar gercekden psikolojik olarak kotu oluyorum yemeyince
brde burda yanliz olunca oda koyuyor
sabah 10.00 kalkti 10.30-11 cerez ekmek ici yedi
12.00 emdi 3-4dk uyumaya calisiyor simdi kahvalti hazirladim yemedi tabi
uyaninca yogurt veya meyve veririm aksamada yemek yaaa sizler nasil yapiyorsunuz erdenay kapi gicirdamasina poposunu sallayan biy bebek copk hareketli
offfffffffffffff yardim yaaaaaaaaaaa gercekden birde burasida cok sicakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…