doğru söylüyosun meryem ben unutmuştum :))
cansu hg :)
erdenay da benım kadar diş var kızım yaa maşallah:)
demetçim gökşende çiğneme problemi yok çok şükür ama erdenay nasıl yiyo fındığı bademi ??
Selam kızlar. Çook dertliyim çok hangi birisini yazsam bilemiyorum.
Tülaycım Halil İbrahim sağ memeyi emmiyor diyorsun ya bizde de aynısı olmuştu. Sağ memeyi solmuş gibi tutarak emzir demişti doktor ve işe yaradı bir dene istersen.
Selam kızlar. Çook dertliyim çok hangi birisini yazsam bilemiyorum.
Tülaycım Halil İbrahim sağ memeyi emmiyor diyorsun ya bizde de aynısı olmuştu. Sağ memeyi solmuş gibi tutarak emzir demişti doktor ve işe yaradı bir dene istersen.
h.g canım hayırdır yaa önemli bişeymi
Kullanıyoruz canım ama antibiotik değil sadece rahatlatıcı bişeyler. Virüs olduğu için antibiyotik vermedi.doktorlar boğaz yaraları için ne diyor peki ilaç kullanıyomusunuz,?
Sağol canım ben neler denedim güzel güzel konuşuyorum oğlum ıssırma bak veremem sana bir daha diye . Dün denedim 2 gün meme vermemiştim yine ıssırıyor. Çook üzgünüm ama bu şekildede devam edemiyeceğim. Doruk da hep ıssırıyordu diş çıkarmaya başladıktan sonra ama katlanabiliyordum. Şimdi çok fena resmen koparacak ya anlamadım gitti. Acaba diyorum sütüm azaldı benim ondan mı yapıyor emerken az geliyorda sinirlenip ıssırıyor mu?özlemcim allah yardımcın olsun canım ya gökşende iki ayda sadece 150 gr almış çok üzüldüm ama elden bişi gelmiyo yemiyo bı kuzular yalnız bence memeden kesme emzirirken ıssırmaz artık gökşende ilk zamanlar çok ıssırdı hatta arada hala ıssırır ama ben çekerm ve vermem yüz ifademden anlar uzun süre bidaha ıssırmaz
demetcim, kilosu sağlığı yerinde maşallah,
sorun yok bence zaten mideleri daha ne ki çok normal.
kızlar kılo malmıyor diye hiç üzülmedim. bi ay oğlum 100 gr aldı sadece olabılır. bu beslenmedıgını göstermez. çocuk doymazsa uyumaz diye dşünüyorum. yaa bi şekılde tmamlıyor bence. zorlama şansımız yok. yemıyorsa kendı eseklıgı dıyorum:)
demet bence doyuyodur hele aç kalsın bak o zaman
yerinde durabiliyomusun,
şimdi hareket zamanı karıştıracak o kadar çok şey varken yemekte neymiş diyor bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?