kızlar merhaba....
uzun zamandır yazamadım.ama arada okudum hep..
oncelıkle hasta bebeıslere acıl sıfalar dılıyorum.yenı katılanlara hosgeldınız dıyorum.eskı arkaaslarada benı affedın kızlar valla sallamadım topıgı hep okudum ama yazamadım dıyorum :) saygılar sunuyorum:)
kızlar saka bı yana hakkaten cok yogundum.bakıcımızla problem vardı.rapor aldım dayanamadım.yolları ayırdık.memnundum aslında.bılıyosunuz sızde.fakat abla rahatsızlanınca ve benım her bos vaktımde erken cıkıp gıtmek ısteyınce ıpler koptu sonunda.neyse hayırlısı buymus dıyelım.artık yenı bı ablamız var.bakıcı degıstırmek ıstemem ama buda gecıcı sanırım.eylulde esas ablamız ıse baslıcak ınsallah hersey oglum ıcın ıyı olur...
sıze bazı haberler verıyım doruktan:
dıslerımız hala yok...emeklemıyo surunuyo...konusamıyo kaptan magara adamı gıbı bagırınıyo...:))) cooook tatlı..
esas haber: kızlar aslında doktora gıdınce yazcaktım onaylarsa dıye.ama bugun tarttırdım dorugu ve dayanamadım yazıyorum.benım dorugu bılen bılır yemez ıcmez.ıstahsız.zayıf. TI. artık degıl cok sukur.hemen anlatıyorum.8. ay bıttıgınde 7900 du. ve ben beslenme duzenını degıstırdım.dogum doktorum proteını arttır dedı.bende kendıme gore bı beslenme duzenı olusturdum.coook sukur 10. ay dolmak uzere. kılosu 10.1 :) masallah . bu bızım ıcın mucıze..neden yazdım bunları.yemıyo ya da zayıf dıye dusunup uzulen annele rolursa yazıyım gunluk menusunu.fakat dedıgım gıbı henuz kontrole gıtmedıgımız ıcın doktorumuzdan onaylı degıl....ınsallah bıze yaradı.sızede yarar...
ve bız pazar gunu ınsallah tatıle gıdıyoruzzzzzzzzz....hem cok heveslıyım.hemde cok korkuyorum.ınsallah guzel gecer oglumla ılk tatılımız...dişle dönmeyı dılıyorum...ve oglumun artık putur yemesınıde ıstıyorum..cok mu sey ıstıyorum.ve cenemmı dustu bılmıyorum...
ayy neyse ben gıdıyorum.bırı benı sustursun.herkeslerı optum cooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?