2009 Eylül Anneleri

Birşey demek istemiyorsan susacaksın, durup durup laf sokmayacaksın... Bir lafın vardı geçmişte nihal doğurucak biz hala tartışıyoruz, bunu diyen kişi önce kendine bakmalı canı sıkılınca etrafına sarmamalı.
Son kez seviyene inip sana doğrudan cevap yazdım bu son.. emin ol ne yazarsan yaz bir daha senin kadar alçalmam.....

yaaa işim çook hava sıcak yapasım yoooookk of valla daral bastı millet denizlerde havuzlarda coşarkeneeeee ben evde tıkıldım kaldım ölüciim kahrımdan yahuu..............
show tv dende nefret ediyorum yakında ana haberdede cennet mahallesi yayınlıcaklar..... gınalar geldi valla billa bu ne yaa..... agrasifiiiiimm televizyon eleştirmeniyiiiiimm :))))

senin nekadar zeki çevik harika haddini bilen terbiyeli bir insan olduğunun (!) herkes gibi bende bilincindeyim... sana yazılacak çok şey varda... bakmak lazım klavyeyi yormaya değer misin diye.....? haddini bil sözlerine dikkat et.... ezileceğin taşıda yerinden kımıldatma..... senin ismine bir hitap olmamasına rağmen her lafa atlıyorsan sana diyecek bişiy yok anlıyor musun??
böyle ilkokuldan kalma yok seviyene indim bilmem naptım sözlerinede bir son ver dicem ama; asıl hata bende IQ su ayakkabı numarasından küçük insanlarla görüşmekle hatayı eden bendim........ yazık vallaha.....

Son düzenleme:
slm kızlar
egemen adil(adını bilmiyorum ama)çok gecmiş olsun canım.
of gamze hem tatil yöresinde ol hemde tatil yapama.allah sabır versin canım.

slm kızlar
egemen adil(adını bilmiyorum ama)çok gecmiş olsun canım.
of gamze hem tatil yöresinde ol hemde tatil yapama.allah sabır versin canım.

sorma canım yaa hava 50 dereceleri buluyo kızı nereye nasıl çıkarıyım ki bu sıcakta ((
sen nasılsın bebiş nasıllll

sağolun ağrı var evin içinde düştüm 2 kez bu sferde kapının önünde evlenenli 1,5 yıl oldu bu 3. düşme aynı yrin üzerine kuyruk sokumum fema hep oturrak düştüğüm için 1. si doğuma 2 gün kalaydı

sorma canım yaa hava 50 dereceleri buluyo kızı nereye nasıl çıkarıyım ki bu sıcakta ((
sen nasılsın bebiş nasıllll

bizde izmirde aynıyız canım sıcakta evden çıkılmıyor akşamları cıkarıyorum kızı.
kız mıozmız çok bu aralar.diş çıkardı ondan mı yoksa izmirde yeni ortam kalabalığın içinde kişilikmi değiştiriyor kızım daha çözemedim.
tabi sen birde msafirle uğraşıyorsun .

offf geçmiş olsun yaaaa..... bende attarn merdivenden ve bilimum yerlerden ısrarla düşmüş bir insan olaraktan tekrar en büyük geçmiş olsunlarımı sunuyorum. :)

slm kızlar ben geldim çok oldu bende giremiyorum girsemde kimse olmuyor zaten
yaz günü sıcaklar sorunlar derken birde burda sorun çıkınca işin moku çıkıyor hepten
onu bunu geçelim gidelim geçmiş bitmiş gamzem canını sıkma değmez hiç bişey eskisi değil olmazda herkes birbirine karşı soğudu nihalcime yazık oldu bana sana ona buna yazık oldu burayada tabii
neyse onu bunu geçelim bak sibal gelmiş izmire geçen gün buluşalım diyordu bak bakalım sen bi organize et sana iş çıksın acık :)))
bircan canım ordamısın bilmiyorum geçen hafta sonu ayıp etmedim umarım sana kuzum yeni uyumuştu konuşamadım çokta huysuzdu uyanıp kaldıgı yerden devam etsin istemedim çok özür dilerim konuşamadık sonra attım mesajla numarayı buluştıunuzmu özgeyle

ya derler ya her hastalıkta ve dişte huy değiştirirler ben buna inandım vallaha.....
belizde mızmız olmaya başladı.. kırlent gibi kızım var diyodum örümcek kız olma yolunda hızla ilerler olduk :)))))
bide gelen gidende huyunu bozuyo bunun.. aman biz bikere görcez diyen kucaklıyo.... onlar gidince olanlar bana oluyo

selam kizlar
nasilsiniz
dun aksam dugun vardi
gece cok az uyudum ali saolsun sabah 6 da ayaga dikti beni :)
evden calisiyorum simdi uykum var cok ama uyumaya vakit yok

nasilsiniz ozledim hepinizi benim niye giremedigim malum sirkette yasaklandi site
aksamlari eve gidince de alis, yemek ev isi derken baska birsey yapmaya vakit kalmiyor bile

aaa emsal gelmiş gitmişşşş yakalayamadımm :)))
canım ben buluşma ayarlamak için önce benim mösyöden randevu almalıyım sonra organizeyşın felan yapabilirim :))) ayrıca ne o öyle yaa al bari bunla uğraş der gibi tüüü hiçç yakıştıramadım :))))

tubişim hoşgeldin canımm bendede durumlar anı işler misafirler dizi dizi bende tık yok off off :))

slm ben herzaman yazamıyorum ama yazılanları okuyorum.benim bebişimde 2 gündür hastaydı üstten 4 tane dş çıkrıyor patladı artık rahatladık dedik bu seferde hava değişiminden ateşlendi.kuzucuğum gözlerini açamıyordu doktor antibiyotık ilaç verdi allaha şükür 39 ları gördüğümüz ateşi düştü iştahı açıldı aa bizi mahvetti.onlar hasta olmasın biz olalım yaaaa.ha kızlar doktor bizi vitamin verdi damlalıklı o damlalıkla ilaç içirmek çok kolay oluyor aklınıda olsun...

of ya bi göründüm bi kayboldum.. yogurtunu yedirdim defne hanıma. her an tetikteyim.. malum bizim kız yediklerini totodan çıkarmak yerine üstden çıkarmayı tercih ediyorda çogu zaman :)))))))))))

bu arada unutmadan herkese HAYIRLI KANDıLLER diliyorum. dualarımızı rabbim hayırlı etsin inşallah.

bi yazışmalar olmuş anlaşılan ama geçmişe hiç bakmadım. noluyo yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…