2009 Eylül Anneleri

hadi gözün aydınn gamzem :))

kızlar herkesın kandılı mubarek olsun....Allah bıze mınık kuzularımızla bır omur saglıklı huzurlu gunler kısmet etsın ınsallah...Allah hepımızın bebeklerını korusun...opuyorum...

günaydın sebepsiz huysuzluklar yapıyolar herşey gönüllerince oluyo yine de yaranamıyoruz isyan moduna geçiyolar hemen gak ekmek guk su bilmiyorum anlamaya başladıkça dünyayı farkettikçe keşfettikçe şımarıyolar galiba isteme istememe tepkiler küsme çığlık vurmaya bile başlıyo ağlamıyo bağarıyo acayip bişeyler alıcaksın kucağına yoksa kafasını geriye atıyo bişey bulursa kendine yada karşısındakine vuruyo şımarık olucak galiba

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR

hayırlı cumalar eve bi ayar çekmeye çalışıyom çünki oğlum her dolabı karıştırıyo
karıştırması bişi deel bi yerini çarpmasından korkuyommmm

ebru cum gelmiş gitmiş cnm ösledim vala hem seni hem alişiiii

dün tüm gün misafir vardıı sıcakta,uykusuzluğum bi yandan Allah tan tüm gece uyanmadı halil ibrahim nassı olduysa biras toparlanmışım
ne see ben işlerime dönimmm maluuum
halil ibrahim uyanıkken 5 kat zorlaşıyo iş yapmak

hepiniziiii çok öptttüüüümmmmmmm

uzun zamandır yazamadım misafirim vardı..geçmişe de pek fazla bakamadım ama döndğmde burasını tenha buldum sanki...umarım herkes iyidir..

bu arada oğlum 29 eylülde tam 9 aylık oldu...üst ten 3. ve 4. dişler de çıktı ama her gece ateş ishal mız mızzzz hem de nasıl mızzz..gerçi 4. diş daha ucunda ama olsun..

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlarr...
ve hayırlı cumalar....
esincim nasılsın canım sendedemi misafir geyikleri bana bööğ geldi vallaha...
bebişko nasıl keyifler nasıll??

herkese merhaba kızlarr...
ve hayırlı cumalar....
esincim nasılsın canım sendedemi misafir geyikleri bana bööğ geldi vallaha...
bebişko nasıl keyifler nasıll??

merhaba gamzecim ya sorma..ben de sana msnden yazacaktım bugün pazara gidesim var sen de gelsene diyecektim.dün gece ve bugün hava müsait gibi sanki..bu arada ebru gelecekmiş ayy ne güzel olur ben de görmeyi çok isterim...:)))

selam zeynooo nasılsın bakiiimm :))
ama bende çıkmak zorundayım işim çoook hadi görüşürüz öpüyorum sizleriiii

herkse slmlar günlerdir giremiyorum umarım bütün bebişler annecikler iyidir
biz izmire döndük çok şükür günlerdir nete hasret bi halde yaşıyoduk
antalya ya gittigimizde özgem ile görüştük ezgi kızımda çok tatlı maşallah adı gibi nazlı kızım özge ile nerdeyse akraba çıkcakcık
tatilin bir an önce bitip eve dönmeyi dört gözle bekliyorum allahtan ailelerden uzagız yoksa işimiz çok zordu zorrrrrrrr

Selam kızlar.
nasıslınız.
epeydir yazamıyorum arada bakıp cıkıyorum.
kızımın dün akşamdan bu yana ateşi var. bi türlü düşüremedim.
şimdi 37.bucuk gece 39 oldu cok korktum.
sadece ateş var başka hiç bişe yok.
siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…