2009 Eylül Anneleri

biri bana akıl versin akaşama ne pişirsem hep sebze hep sbze değişik bişiler yapıyım diyorum bulamıyorum evde kıymada kalmadı ve et yetiştiremiyorum ya

selam cemaat. dişçiden geldim. dolgumu yeniledik. ben seezeryana güle oynaya yatan insan kıl gibi iğneyi yiyince ağladım. nasıl tezatları barındırıyor bu bünye yarabbim :)
herkes iyidir umarım. aliefem çok huysuz. aslında sadece bana huysuz. hep benim kucağımda olmak istiyor ama kucağımda bile tırmanmaya çalışıyor. bızzzz bızzz iğnesiz arı gibi anlayacağınız. çalışan anne sorunlarına merhaba demiş bulunuyorum sanırsam

canım tavuk iyi hoşta evde yokki biz tavuk yemiyoruz fazla çünkü tavukların çoğu hormonlu dr muzda tavuk eti yerine balık yesin demişti gökşenden için bide ben tavuk pişirmesini beceremiyorum bi kere yaptım berbat ötesi oldu tabi bana göre eşim çok beğendi o ayrı da o gündne beri kendi yaptığım tavuğu yiyemiyorum :))

hg baharcım bu arada geçmiş olsun :)) dişçiye benimde gitmem lazım yirmilik dişim çıkıyo sanki gömülü kaldı gibi ???

selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
baharcimgecmis olsun
benim oglanda cok miz miz bisey yedigi yok yaaaa

ya organik tavuk ta çıkmış ama çok pahalı. ne bileyim zeynep biz yiyoruz walla tavuk eti seviyorum ben.
diş konusunu da ihmale getirme bence.

oturdum yine dellendim int.in başına..terleme eşofmanı aldım. allah sonumu hayır etsin.
umarım işe yarar. hiç olmadı ev işi yaparken falan giyerim..

bu arada ateşlenen, mızmızzz durmayan, hasta olan bebişlerin bir an once iyileşmesini ve annelere de sabırlarn diliyorum....

ben de kalkıp biraz iş yapayım yine tembelliğim üstümde poff (

tuba para bol geldi galiba şekerim :))) güle güle terle inş. aksın gitsin selülitler kilolar. bende hiçbiri olmadığından aklıma bile gelmiyo deeeeeeeeeermişim kendi kendime güleeeeeermişim :))))

allahım bu kız bi alem yemek yemiyo elindeki domatesle evi gezicem diyo hadi evin kirlendiğini geçtim domatesi her yere sürüyo ondan sonrada yiyo (

demetçim hg :)) bu bebiler hep aynı galiaba yemiyolar :))

demet sen de hg. saol. demek ki yine bir geçiş dönemi yaşıyor bu veletler ya.

bebislerimizde gercekden gecis donemleri galiba gecen sene bu zamanlar karnimizda cektiriyorlardi simdide kendileriiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahim zaman ne cabuk gecdi yaaaaaaa 2-3ay sonra yaslarina gireceklerrrrrrrr neler yasadik neler de yasayacagizzzzzzz
yarabbim hepimizin bebegini korusunnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

tuba para bol geldi galiba şekerim :))) güle güle terle inş. aksın gitsin selülitler kilolar. bende hiçbiri olmadığından aklıma bile gelmiyo deeeeeeeeeermişim kendi kendime güleeeeeermişim :))))

ah şekerim nerdeee.. para bolluğu olsa kızımı 2 saat emin ellere emanet edip dogru spor salonuna giderimm.. oyle pek pahalı bişi değil. 35 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…