2009 Eylül Anneleri

selam kızlar.
berbat bır 4 gunun ardından buradfayım. oğlum çok hastalandı. canımdan can ömrümden ömür gitti.perşembe gunu kayınvalıdem kardesıne gıdecegınden bende 2 gun ızınlıydım. o akşam evdeyken cocuguna ylık kontrolune gıdelım dedık. muayenehaneye gırereken çocugun ataeısnın yukseldıgını farkettık ve muayenede anladıkı dr bogaz enfeksıyonu kapmıs o gece alev alev yandı kuzum. cuma evde tekım oğlum sürekli aglıyor emmek dışımnda hiç bir şekılde beslenmıyor. ee bende de ne süt varkı zaten uyurken bıle ben dokunmadıgım tek dk uyumadı hep beraberdık. elim kolum baglı ve caresizim ne demek o gun anladım. ertesi gun devam sütü içti bıraz agzına bı lokma bişey atsam deli gibi agladı. ayaklarında isilik gibi bişeyler cıkınca tekrar dr a gıttık. bogazında 2 tane aft vardı canı çok yanar dedi pazar gunu daha ıyıydı. inşallah bugun daha iyi olur..

günaydın kızlar. hayırlı haftalar olsun inşallah.
meryemim çok geçmiş olsun kuzuma. insana en çok çaresiz kalmak koyuyor dimi. Allahım dermansız dert vermesin.

biz de cuma sabahı erzuruma uçuyoruz. 10 gün yokum. arada girmeye çalışırım ama çok kalabalık oğlumu nasıl zapt ederim derdinde olacağımdan pek imkan olacağını sanmıyorum. neler götürcem ben yaaaa. of o kadar şeyi nasıl sığdırcam bavula

canlarım hepinize günaydıınn......
herkes için iyi sağlıklı ve hayırlı bir hafta olur umarımmmm.....
meryemim çok geçmiş olsun Allahım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın inşallah çabuk iyileşir aliş kuzum yaa bu havada enfeksiyon filan insanın inanası gelmiyo ama çocuklar buluyo işte...... canım bulabilirsen karaDut yedir,olmazsa enazından aftların olduğu yere suyunu değdir inanılmaz iyi geliyo hızlı iyileştiriyo...
baharım günaydın demek sende yolcusun aman karışanlardan çok bilmişlerden iyi koru kuzunu bol bol kıyafet yedeği al gittiğin yerde yıkamak vs olmuyo herzaman bide seven çok olursa sık sık üst değiştiriliyo.... ben bıktım valla artık bavuldan yedekten bilmemneden ama napayımmm...... yıka ütüle geri bavula koy hoop yine git..... Allah sana çook kolaylık versin canım...

gamze canım dr da karadut pekmezı dedı. ama ben onu bulamadım c.tesi. bugun bulurumda kendı tecrubelerımden harnup-keçiboynuzu pekmezi aftlarar çok iyi gelıyor. bende onu aldım ve verdım. gercekten hızlı etkı gostersdı. çok sukur sımdı çok daha ıyı tam gecmedı ama ıyı.

anladım meryemcim bendede o illet aftlar çok olduğundan evde karadut reçeli pekmezi herşey var acısına hakkaten dayanılmıyo... harnupun tadı iğrenç olduu için ona hiçbi şekilde bulaşmıyorum ben açıkçası :)))))
ama yinede ilaçsız doğal çözümü olması iyi ilaç vs etki etmiyo çünkü aftlara....
dur sana bulursam msnden doğal pekmez bulabileceğin biyerin adresini vericem bizim hep aldığımız yer.....

herkeze merhabalar;
ben 2009 ekim sonu doğum yaptım ve hala emziriyorum ve de hala daha adet görmedim ama bu sabah az bişey kanama oldu acaba bu normal mi yoksa ben geçmi kaldım:???

gamzem walla çoluk çocuk baya kalabalık olcak. ziyaretler düğün vs derken baya yorulcam gibi geliyor ama karışana görüşene de he he deyip geçerim herhalde. zaten çoğu huyumu biliyor üstüme gelmezler o kadar sanmıyorum :)

herkeze merhabalar;
ben 2009 ekim sonu doğum yaptım ve hala emziriyorum ve de hala daha adet görmedim ama bu sabah az bişey kanama oldu acaba bu normal mi yoksa ben geçmi kaldım:???

hayır gec değil her bunyenın farklı olabılıyor.. ama tabı arada adet beklerken hamıle kalanlarda oluyor:)

günaydın kızlar,

meryemcim, çok geçmiş olsun. hep salgın var geyiği döner hastalıklarda ama sanırım bu defe gerçekten buna inanıyorum. 2 yaşından küçük tanıdıgım tam 5 arkadaşımın çocugu bogaz enfeksiyonundan ateşli ve hasta. geçen hafta ogrendim. tabi henüz bağışıklık sistemleri yeni yeni gelişiyor ve dolayısıyla çok çabuk kapıyorlar. allah dermensız dert vermesin.

baharcım, iyi yolculuklar canım.

bu arada karadut pekmezi tarişde olabilir organik olarak. bir bakın isterseniz.

bugun kızımı dr.a götürecegiz. bakalım saglıgı nasıl? en çok da 2-3 aydır alamadıgı kilolar takviyelerle yerine geldimi bakalım onu merak ediyorum... herkese kolay gelsin..

tubişim hoşgeldin canım işallah iyi haberlerle gelirsiniz defnişim gaayet iyi gözüküyordu işallah dr.da aynı fikirde olur :)

tuba çok sağol canım. evet benımde yıgenlerımde oldu. va bu lanet.. inşallah kımsenın kuzusu yakalanmaz. çok zor. ates zor dıyordum ama kucagındakı cocuk sadece tukurugunu yutamadıogı için aglayınca agzı hep açık kalınca ve sen buna cözüm uretemeyınce o zaman dıyorsunkı ates hiç bişey..

sagol gamzem

ben de iyi oldugunu dusunuyorum. normalde artık anne sütü almıyor biliyorsun. hiç olmazsa mamayı alması için bir şekilde agarlık vermeye çalıştım bu ay. normal yedikleri pek kilo aldırmıyor. sanıyorum mama sayesinde toparladık.

tubacım teşekkür ederim canım. hayırlı haberlerle gelin inş. gerçekten defne resimlerde bomba gibi görünüyor maşallah.
meryemcim gerçekten salgın varsa benim de alişi korumam gerekecek dimi erzurumda. çünkü çok çocuk olcak orda. pofffffffffff dıkandım ha

haklısın canım. biz ilk dişimizi çıkarırken 3 gün ateşlendik. hiç bir şey yemedik. çok zordu..ama dedigin gibi artı+ bir acı çekiyor çocugun, goruyorsun..daha da zor...allahım korusun beterinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…