2009 Eylül Anneleri

atv - berna laçin de ender saraç var kızlar.. henuz çok işime yarar şeyler söylemedi ama izleyecek durumda olanlara duyurulur :)

baharcım karadutpekmezı kullan yada bak gamze bana msn de yazdı karadut suyu içir. hiç bişey olmaz. hatta kecıboynuzu pekmezıde koruyor.

evet evet tubacım sen mama sayesinde baya toplatmışsın kendini defneciime güzeller güzelim iidir yaaa merak etme sen..... annesi ona harika bakıyo..... :)))

kızlarrr bu arada geçen cuma günü esinle buluştuk..... maşallah çok tatlı bir bebişi varr.... kendiside görseniz dünya tatlısı nasıl kibar nasıl şeker nasıl naif...... vallaha çok şeker bir arkadaş daha kazanmışız hep beraber bilginize arkidişleriiiiiiiimmmmm...... :)))))

gamze, benin de canım sıkılıyooo :))

iyi yapmışsınız vallahi esinle buluşmakla.. sizin için ne güzel şans ikinizde bodrumdasınız :)

Evet gamze bız oraya gelmek ıcın bı ton para bayılıyoruz:) su senın 1 hafta agırladıklarından olamadık:)

gamze, benin de canım sıkılıyooo :))

iyi yapmışsınız vallahi esinle buluşmakla.. sizin için ne güzel şans ikinizde bodrumdasınız :)

evet evet çok iyi oldu vallahi yaaaaa şanslıyım o var yoksam burlarda sap gibi aney aneeeyy hallarım nolardı beniiiiim :)))))))))))))))))

Evet gamze bız oraya gelmek ıcın bı ton para bayılıyoruz:) su senın 1 hafta agırladıklarından olamadık:)

canım yaaaa deme böle geldinde ağırlamadıkmı... ben buraya elli kere gmz resort spa vs vs yazmadımmı ultra herşey dahil demedimmi 99,90 demedimmi :roflol::roflol::roflol:

canım arkadaşım yaa sen gel ben sana dedeman hatta cozmuşken rixos tarifesinden yaparım amma dert ettin haa :))))))
ama gerçekten ve keşke gelsen.....

ben geldim yeniden. :) babam ofise geldi de kızını görmeye :))) eve gittim yemek yedim geldim. ali efe dedesi dayısı ve cici ananesi ile pek mutlu ama yarın gidiyorlar bizim paşanın da saltanatı sona eriyor. bakalım nasıl avutcaz çok alıştı ilgiye çok...

meryemcim çok geçmiş olsun kuzuma ya, off ya onlar yerine biz hastalansak keşke...

biz de 15 günlük bir tatilde sonra ankaraya geri döndük...

işler çok, abim sanırım eşinden boşanabilir, eşim istanbula denetime gidiyor, yine annemlerde kalmak zorundayım, rüzgar mızmız...

anlayacağınız dertler üstüste geldi....

gerçekten gamzecim beni de çağırırsan gelebilirim yani:)

baharcım nasılsın, sen de yola çıkacakmışsın sanırım...

ali efe nasıl, tabi şuan tüm ilgi onda ondan mutlusu yoktur....

gülaycım tatilin ardından sıkıntılar daha da batar insanın gözüne değil mi?
abin için üzüldüm canım ya. inş düzelirler. eşinle allah kavuştursun rüzgarın mızmızlığı hepimizin veletlerinde var canım rahat ol.
10 gündür misafirlerim var izmirden. iyi geldi bana. şimdi erzurumda kalabalıkta nasıl olcak bilemiyorum bakalım. inş içimize siner. ali efe çok mutlu evet ama hep kucak istiyor kendi kendine oyalanmayı unuttu gibi beni baya zorlıcak sanırım canım.

off rüzgar da babasına yapışık resmen ya, babası odada olmayınca gözünden akan yaşın haddi hesabı yok... neyse en azından ben kucakta taşımıyorum... bana yapışık olsaydı daha kötü... bizimki de sürekli ayakta dikilecek, elletmiyor bile kendine, sürekli tetikte yanında duracaksın...

inşallah abimler düzeli,r umut ediyoruz ama zor gibi gözüküyor...

kesinlikle iyi gelecek canım, kalabalık da zaman nasıl geçer anlamazsın, ali efe de iiyice yorulur uyur yemek de yer , bizim kız kalabalığı çok seviyo da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…