2009 Eylül Anneleri

slm kızlar yaa biraz geçmişe baktım ne bu bebeler yaa hep mızmız benmkıde aynen öle...ayy çok fena yoruluyorum işte evde vede kızım bide böle olunca pilim bitiyo...diş miş yok hala bizde...tek bir dişi cıkmayan sanırım biz kaldık...hasta olan bebelerede acil şifalar....

selaaammm annişler selamm :))))
hasret kalıyorum size valla bu ne yaa -tatlicadiarzu-

zeynepcim demişsin ya ev işi falan nasıl yetişiyor diye...
aaaaaaaaaahhhhhhh ahhhhh....
reyyan uyanıkken sadece onunla ilgileniyorum, uyurken de öyle hızlı iş yapıyorum ki görsen karnın ağrır gülmekten -tatlicadiarzu-
çamaşır ütü bulaşık vs vs vs ayrıca reyyana yemek hazırlamak daha zor zaten....
bi de bunların arasında geziyoruz -tatlicadiarzu-
tek avantajım küçük bir yer olması.. en uzak mesafe yürüyerek yarım saat, minibüsle 10 dk...
saat 3'te gezmeye gider, 2-3 saat oturur, sonra 5,30'da eve dönerler (bu yaz için program)
valla ben kafama uyduğu gibi gidip bi görünüp kaçıyorum, o da çok vakit alıyor ama bahaneyle reyyan da dışarı çıkmış oluyor...
üstelik eskisi gibi gezmiyoruz, k.validem sağolsun 2 sene sonunda anladı gezmek istemediğimi, bi de kır işleri başlayınca tabi -tatlicadiarzu-
artık sadece arkadaşlarımla vakit geçiriyorum.. eskiden dıdıların dıdılarıyla yatıpp kalkardık... berbat bi zamandı

neyse kızlar reyyan hazır uyuyorken ben de bir dinleneyim, sanırım tekrar sabaha gadeeeerr seanslarına başlayacağız -tatlicadiarzu-
en tatlı rüyalar sizlerin olsuunnn :))))

15-20 gündür ayagımda bir agrı vardı. giderek arttı. hatta çogu zaman sekerek yürüyorum
bugun dr.a gidicem. umarım abuk bişi çıkmaz..

Tuba maşallah defne uzun boylu olacak galıba yada o normal benım oglan kısa boylu:) bızde 74 cm olmusuz.

15-20 gündür ayagımda bir agrı vardı. giderek arttı. hatta çogu zaman sekerek yürüyorum
bugun dr.a gidicem. umarım abuk bişi çıkmaz..

Tatlım ya kıyamam sana inşallah ciddi bişiy yoktur. Bu arada Maşallah Defne Kuzuya yemiyor ama kilosu gayet iyi bence endişe etme tatlım. bizimki 3 ayda 650 gram aldı sadece.

slm arkadaşlar uzun süredir giremedim doğru düzgün sınavdı umre hazırlığıydı (annemler ve kayınvalidemler için) giremedim... herkesler iyidir inşlh meryemcim boğaz çok bela bişey canım akifeymen de geçirdi mahvoldu çocuk tam 4 gün ateşlenmiştik... oyy ... çok kötüydü.. sizede çok geçmiş olsun..
tubacım umarım ters bişey yoktur canım..öpelimde geçsin..:))
eylülcümm hg canım resimlerinize baktımm çok güzel geçmiş tatiliniz belli..
bircancım sen nasılsın..

Oo bircan senınkı baya baya uzun masallah..
Aysecım sagol canım. Bızım sansımıza ay kontrolumuzde farkettık hastalıgını hemen mudahale ettık sıddetlı ataes 1 tam gun surdu ve gectı. Ama sanırım sızın 6. Hastalıktı. O lanetı bızde atlatmıstık kısın

biz 2 günde ilaç içirmeye çalışmıştık sonra iğne yazdırmıştıkk.. 6 .hastalık ta aynı anda olunca aman iinşllh artık hasta olmazlar ... rabbim tüm mikrop ve hastalıklardan korusunn hepimizin kuzusunu ..
bu sabah ekmeğe tereyağ sürdüm verdim çok sevdi ... ama tatlıyla arası hiç yok ekmeği pekmze batırdım yemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…