2009 Eylül Anneleri

benim kuzumda sandalyemin dibinde ağlamaklı gözlerle beni de kucağına al da klavyeyi karıştırayım dercesine ayrılmıyr dibimden

erdenay yemiyomuuuuu!!
yakında fotosentez yapacaklar zaten :))))))
işallah yer yaa hele bide oyunla yiyen bebekler çok zor arkasından koştura koştura... Allah öyle annelere sabır versin..

sorma canim yaaaaaaaaaaaaoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayy kızlar ne var bebelerle gezın valla ben nereye oğlkum oraya kol çantam benım:)

aslında varya sıcak diye bebeklerle heryere dalamıyrz ..çünkü sıcaktan onlar da biz de pes ediyrz iki gezeceğğmiz varsa eriniyruz çıkmaya..o yüzden..ama ben iki gün işe gittim ve ahmeti de götürdüm mecburen..

aslnda varya annelerimiz falan gelse bebişlere baksalar biz şöyle bir senle arz-ı endam etsek türkbüküne..geceleri mavi de müzik dinleyip gündüzleri bodrumun paparazi olması pek muhtamel beachlerinde keyiflensek..

ah canım bizde cesmeye yat turuna gidelim diyoruz ama annem pek taraftar değil ben gezerken kıza bakmaya sabahtan akşama kıza birsey olursa falan diyor.halbuki kızım cok zor bi bebek değil ama.gerci ısrar etsem kırmaz annem ama bende isteksiz olunca cok zorlamak istemedim.

ne isi canim ay bebisle zor oluodur ya

selamın hellooooo

ben geldimmmmmm

beni merak eden etmeyen arkidişlerim sagolun :))

ayagımın bir filmini çektiler. şükür bi halt yok ama farkında olmadan bir incinme söz konusu.
buz kompresi ve 2 tane pomad verdi..onları kullanıcam. bu arada yürüyüş yasak dedi.
arada yürüyordum, şimdi ona da ara verdim..off offfffff

geçmişi okudum, gamze gelmiş, çenesi düşmüş yine (bu hareketi çok sevdim) :roflol: .. sayesinde acık geyik yapılmış :))))))))))))

meryemcim, benim çok gezesim var :)))))))))).. bir bodrum yapıcam kısmetse yakında ama istanbula da gelmeyi çok istiyorum.. gelirsem benim için de bir buluşma ayarlarsınız dimi......

hadi geçmiş olsun tuba ciddi bişey yokmuş neyse ki

sevgili saliha inan ben de aynı durumdayım..ücretsiz izin aldım düşün ...bebeğimi yalnız büyütüyrm.kocamda gece geç geliyr hele bu aralar pazar günü de dolu..yani bazen şöyle ne bileyim insan sitres atmak falan istiyor..evim yola yakın ve sabahların bir köründe eğlenceden dönen insancıkların sesini duyuyrm..

meryemcim, benim çok gezesim var :)))))))))).. bir bodrum yapıcam kısmetse yakında ama istanbula da gelmeyi çok istiyorum.. gelirsem benim için de bir buluşma ayarlarsınız dimi......

tabı tabı sen gel. izmirden gelenleri biz çok sevdik. güzel kızımla annesini çok sevdik senıde beklıyoruz. seninde kızın güzel çok:)

kzılar ofistekiler her ay diyete baslıyorlar ve ben bozuyorum:) dun dıyete başlandı.öğlen ton balıgı yedıler ben normalde çok sevmem ama bunlar dıyete baslayınca canım magnum ıstıyor:) ahh magnum vah magnum dedım şimdi hepimiz yiycez:) yiyorlar sonrada çok kötüsün diyorlar:)

hg tuba inan arkandan da merak ettik.geçmiş olsun canım ya..bişey çıkmamasına çok sevindim..benim de belim ağrıyo ama fırsat bulup gidemedimm..

hadi geçmiş olsun tuba ciddi bişey yokmuş neyse ki

oo tubacım gecmıs olsun canım yaa. neyse onemlı bişey olmasında

şşşşşşşşşşşş aloooooo bi gittim milletin çenesi düşmüş.
tuba sevindim bişi olmamasına canım.

sagolun canlarım opuyorumnanaktan. ben de sevindim önemli bişi olmamasına ama gel gelelim ayagımın üstüne zor basıyorum. sekerek yürüyorum. ay ne kadar zor ya insanın acısı nerdeyse canı da orada..umarım çabucak geçer..

hele duble çikolatalı yok mu yemede yanında yat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…