erdenay yemiyomuuuuu!!
yakında fotosentez yapacaklar zaten :))))))
işallah yer yaa hele bide oyunla yiyen bebekler çok zor arkasından koştura koştura... Allah öyle annelere sabır versin..
ayy kızlar ne var bebelerle gezın valla ben nereye oğlkum oraya kol çantam benım:)
aslnda varya annelerimiz falan gelse bebişlere baksalar biz şöyle bir senle arz-ı endam etsek türkbüküne..geceleri mavi de müzik dinleyip gündüzleri bodrumun paparazi olması pek muhtamel beachlerinde keyiflensek..
aslında varya sıcak diye bebeklerle heryere dalamıyrz ..çünkü sıcaktan onlar da biz de pes ediyrz iki gezeceğğmiz varsa eriniyruz çıkmaya..o yüzden..ama ben iki gün işe gittim ve ahmeti de götürdüm mecburen..
tuba geçmiş olsun canım.
selamın hellooooo
ben geldimmmmmm
beni merak eden etmeyen arkidişlerim sagolun :))
ayagımın bir filmini çektiler. şükür bi halt yok ama farkında olmadan bir incinme söz konusu.
buz kompresi ve 2 tane pomad verdi..onları kullanıcam. bu arada yürüyüş yasak dedi.
arada yürüyordum, şimdi ona da ara verdim..off offfffff
ah canım bizde cesmeye yat turuna gidelim diyoruz ama annem pek taraftar değil ben gezerken kıza bakmaya sabahtan akşama kıza birsey olursa falan diyor.halbuki kızım cok zor bi bebek değil ama.gerci ısrar etsem kırmaz annem ama bende isteksiz olunca cok zorlamak istemedim.
meryemcim, benim çok gezesim var :)))))))))).. bir bodrum yapıcam kısmetse yakında ama istanbula da gelmeyi çok istiyorum.. gelirsem benim için de bir buluşma ayarlarsınız dimi......
ne isi canim ay bebisle zor oluodur ya
selamın hellooooo
ben geldimmmmmm
beni merak eden etmeyen arkidişlerim sagolun :))
ayagımın bir filmini çektiler. şükür bi halt yok ama farkında olmadan bir incinme söz konusu.
buz kompresi ve 2 tane pomad verdi..onları kullanıcam. bu arada yürüyüş yasak dedi.
arada yürüyordum, şimdi ona da ara verdim..off offfffff
hadi geçmiş olsun tuba ciddi bişey yokmuş neyse ki
oo tubacım gecmıs olsun canım yaa. neyse onemlı bişey olmasında
şşşşşşşşşşşş aloooooo bi gittim milletin çenesi düşmüş.
tuba sevindim bişi olmamasına canım.
kzılar ofistekiler her ay diyete baslıyorlar ve ben bozuyorum:) dun dıyete başlandı.öğlen ton balıgı yedıler ben normalde çok sevmem ama bunlar dıyete baslayınca canım magnum ıstıyor:) ahh magnum vah magnum dedım şimdi hepimiz yiycez:) yiyorlar sonrada çok kötüsün diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?