sagol sibelcim. naber? izmirdemisiniz hala?[/QUOTE
izmirdeyiz haftaya adıyamana gidicez ama ay sonu dönücez.ben dönünce ramazan baslamadan bi buluşma düzenlesek çok istiyorum ama kimsede ses yok.
hg tuba inan arkandan da merak ettik.geçmiş olsun canım ya..bişey çıkmamasına çok sevindim..benim de belim ağrıyo ama fırsat bulup gidemedimm..
şşşşşşşşşşşş aloooooo bi gittim milletin çenesi düşmüş.
tuba sevindim bişi olmamasına canım.
tabı tabı sen gel. izmirden gelenleri biz çok sevdik. güzel kızımla annesini çok sevdik senıde beklıyoruz. seninde kızın güzel çok:)
sagol esincim. sen de git tatlım ihmal etme. belden daha korkarım ben ama korkunun ecele faydası yok şekerim. ihmal etme sen.
sagol sibelcim. naber? izmirdemisiniz hala?[/QUOTE
izmirdeyiz haftaya adıyamana gidicez ama ay sonu dönücez.ben dönünce ramazan baslamadan bi buluşma düzenlesek çok istiyorum ama kimsede ses yok.
ya aslında çok iyi olur ama bu organizasyon görevini biri üstlense süper olacak.
zira ben bu aralar gezmeklerde olucam. boyle uzun uzun bilg.ın başına oturabildigim nadir günlerden bugun..
hg bahar ..önceki gün topiği kurcalarken senin resmmini ayferi ebruyu gördüm geçen sene temmuz ist.buluşmasnda..çoooook şekerdinizzzzzzzzz.
ya aslında çok iyi olur ama bu organizasyon görevini biri üstlense süper olacak.
zira ben bu aralar gezmeklerde olucam. boyle uzun uzun bilg.ın başına oturabildigim nadir günlerden bugun..
aynen canım bende gidince nete girmem zor olucak.ama keske ayarlayabilsek ne güzel olur.
teşekkür ederim esincim. bir sürü kocagöbek toplanmıştık çok komik görünüyorduk o gün. aaaay ay o zaman işimiz çok daha kolaymış meğer :)
tubaaaaaa ben ramazan bayramında ve sonraki hafta izmirdeyim nasipse. siz ayarlamayın bir buluşma da bak ne oluyo.... te o ka :jeyyar:
kıs tuba ben de geçen hafta 3 gün keklik gibi seke seke gezmiştim. hem komik hem acı be ya
evet tubacım bulduk güzel kızları:) 3 boncukları -esra/defne/beliz-
kızlar yarın gümüldüre gidicez kayınvalideme yazlıga.
cuma günü oradan kuzenlerle edremite gidicez, orada şelaleler, akçay falan gezeriz dedik.
haftaya yine gümüldür planı var. sonraki hafta da diş bugdayı planlıyorum. ay nasıl yetişicem hepsine bilmem.
son olarak da bodrumu planladım kafamda. bakalım bir terslik çıkmazsa inşallah ramazana kadar tüm hafta sonları koş koş geçicek........
kzılar ofistekiler her ay diyete baslıyorlar ve ben bozuyorum:) dun dıyete başlandı.öğlen ton balıgı yedıler ben normalde çok sevmem ama bunlar dıyete baslayınca canım magnum ıstıyor:) ahh magnum vah magnum dedım şimdi hepimiz yiycez:) yiyorlar sonrada çok kötüsün diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?