2009 Eylül Anneleri

hg tuba inan arkandan da merak ettik.geçmiş olsun canım ya..bişey çıkmamasına çok sevindim..benim de belim ağrıyo ama fırsat bulup gidemedimm..

sagol esincim. sen de git tatlım ihmal etme. belden daha korkarım ben ama korkunun ecele faydası yok şekerim. ihmal etme sen.

tabı tabı sen gel. izmirden gelenleri biz çok sevdik. güzel kızımla annesini çok sevdik senıde beklıyoruz. seninde kızın güzel çok:)

ayy tişk.ederizzz bayanssulusmile inş.nasip olur ya çok istiyorum..

tabi buldunuz izmirin kızlarını kaydirigubbakcemile3... sizi gidi çapkınlar siziiiii :))

sagol esincim. sen de git tatlım ihmal etme. belden daha korkarım ben ama korkunun ecele faydası yok şekerim. ihmal etme sen.

aslnda biraz da kötü bişey çıkar diye korkuyrm gitmeye...bir de oğlumu kime bırakaym hsneye giderken diye hep erteliyrm..yanlış ama....bu ara da canım senin ve emsalin resmini gördüm gamzede ..ne şekerdinizzzzzzz.insan görünce tabi daha da iştahlanıyo...

hg bahar ..önceki gün topiği kurcalarken senin resmmini ayferi ebruyu gördüm geçen sene temmuz ist.buluşmasnda..çoooook şekerdinizzzzzzzzz.

teşekkür ederim esincim. bir sürü kocagöbek toplanmıştık çok komik görünüyorduk o gün. aaaay ay o zaman işimiz çok daha kolaymış meğer :)

tubaaaaaa ben ramazan bayramında ve sonraki hafta izmirdeyim nasipse. siz ayarlamayın bir buluşma da bak ne oluyo.... te o ka :jeyyar:

kızlar yarın gümüldüre gidicez kayınvalideme yazlıga.
cuma günü oradan kuzenlerle edremite gidicez, orada şelaleler, akçay falan gezeriz dedik.
haftaya yine gümüldür planı var. sonraki hafta da diş bugdayı planlıyorum. ay nasıl yetişicem hepsine bilmem.
son olarak da bodrumu planladım kafamda. bakalım bir terslik çıkmazsa inşallah ramazana kadar tüm hafta sonları koş koş geçicek........

yaaa ah canım gel sen gel o zaman da ayarlarız bi buluşma ayıp ediyosun :)))

kıs tuba ben de geçen hafta 3 gün keklik gibi seke seke gezmiştim. hem komik hem acı be ya

ayy aynen öyle canım. kendimi özürlü gibi hissedip halime şükrediyorum.

tuba ama ayıp kızım ohoo dalga gecıyor kızım senın ayagın sakat:) oturr yerınde kızım yaa bız calısalım sız evde yayın dıyorduk sımdı ıs ıyıce kötü oldu bız calısalım sız tatıl yapın:)

oh gez tubacım akcaya gitmiştim sakin ama güzel bir yer.

bu arada imzana bayıldım ne zamandır dikkatimi çekiyor.

oh oh ne güzel :)))) bol bol gez ..kafa dağıt veeeeeeee sıra bodruma geldiğinde sakın bizi es geçme..mutlaka görüşelim...

e kötüymüşsün tabi meryem
kötüsün sen kötüsün kötüsün kötüsün kötükedihüso
hatta lafı bile var: tok açın halinden anlamaz diye boshayallersmile

kızlar size iyi sohbetler ben bi pazar yapayım bilen bilir hatayda perpa artık salı günleri kuruluyor.bir ik camasır alıyım.byyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…