2009 Eylül Anneleri

arabam var canım ama kızımı pindirip gezdiriyorum daha onun bana göresini yapmamışlar yoksaa hemen alıcam en son modelinden :))))))))))))

canım ayrıca bizde araba ne gezer... millet lüxlerden lüx beğenirkeneee biz burda boğaz tokluğuna yaşıyoz yaaa.... ne arabam araba ne halım halı ne camım cam ne damım dam! :)))))))))))))))))))))))))

selm kizlar nasilsiniz

canım ayrıca bizde araba ne gezer... millet lüxlerden lüx beğenirkeneee biz burda boğaz tokluğuna yaşıyoz yaaa.... ne arabam araba ne halım halı ne camım cam ne damım dam! :)))))))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin demetçim bende tam geçme namık kemal köprüsünden şiirini şeedicektimkii sen geldin.. farkettiysen kadere sitemlerdeyim gözüm yükseklerde iç dünyam karmakarışık :))))))
sen nassın anacım :)))

yaa bayılıyorum böyle ınsanlara ne zaman pas atsan gol oluyo:)

eğer benden bahsediyosaaaaaann biliyosun biz golü buraya girdiğimiz gün attık :)))))
ama bize neler attılar onu bilmiyom.. neyse canım benim seviyeme inme Allah muhafaza geri çıkamassın felan!!! :roflol::roflol::roflol:

şimdi seviye olarak sen ben yukardasın be canım. malum boyun benden uzun:) benım sevıyeden anladıgım bu:) anca cıkarım yani:)

al bendende o kadar cnm erdenay yemio
huysuz.
sizlerde nevar n yok

merdiven daya bana canım daha kolay çıkarsın ozaman ne diyim :))))))))))
yada ben senin için yere yatiim :))
yaa belizi attım yatağına uyusun diye....
ama hala oynuyo yarım saattir delircem.. uyu be çocum işte alış şöle kendin uyumaya yaaa :))))
stresle sonucu bekliyorum...
:))

erdenay yemiyomuuuuu!!
yakında fotosentez yapacaklar zaten :))))))
işallah yer yaa hele bide oyunla yiyen bebekler çok zor arkasından koştura koştura... Allah öyle annelere sabır versin..

evet çığlıklar yükselmeye başladı....
delisi çıktı çocuğumun uyucam diye...
ya alışması lazım yoksa benle oynuyo yani uyumak dışında herşeyi yapıyoruz.....
sinirlerime hakim olamamaya başlamadan bu çocuun bensiz uykuya alışması lazım...
çünkü ben uykudan dağılıyorum o felfecir okuyan gözlerle bakınınca bende gerilmeler oluyo :)))))

canım yarın bir misafirim gelecekti istanbuldan dün gece öğrendim ki iptal olmuş şimdilik gelemiyrz dedi...aslında bebekler bizim elimizi kolumuzu bağlıyrlar ..yoksa düşünsene gamze göltürkbüküne aktığımızıı...

offf düşünmesi bile güzel esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn :))))
gölköy orkide süper hiç gittinizmi bilmiyorum ama biz oraya gidiyoruz denize genelde ve süperrrrrr....
ama bu bebelerle biraz zor...
araba şart kardeşim araba şaaarrrtt :))))
yoksa böyle ev bekçisi oluyosun.....

üleeeeeeeeeen aşağısı hamama dönmüş yukarı çıkın bakayım özeti burdan alın.. :))
ondan sonra yazıyolar 4 saattir geçmiş okuyorum şimdi bitti ama işim var çıkmam lazım :)))))
öyle olmasındansa çıkın özeti bilenlerden alında iki lafın belini kıralım bee :))

aslnda varya annelerimiz falan gelse bebişlere baksalar biz şöyle bir senle arz-ı endam etsek türkbüküne..geceleri mavi de müzik dinleyip gündüzleri bodrumun paparazi olması pek muhtamel beachlerinde keyiflensek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…