yok zayıflatmıyo ama en azından kendim için kilo alıyom. hayır senin adına yiyip te seni öle çiroz gibi görmenin psikolojimde açtığı yaraları bilemezsin meryem sen. bilemezsin tamam mı...
burcu walla ben 25 kilo falan aldım rahat. son iki hafta protesto ettim tartıya çıkmadım :) ha 10 kilosu kaldı. 62 de sayıyorum. 52 ye düşsem rahatlıcam. hadi bilemedin 55 olayım ama vereyim dimi :) yok anacım korkarım kaldı bu kilolar bizde.
ama meryemi görmen lazım. sanki doğuran o değil. bi de önümden kırıta kırıta yürümüyor mu geçen gün. kafamdan geçenlerle 13 bölümlük polisiye dizi çekilir sen düşün yani...
bu msja çok güldüm...çok şeker özetlemişsin ya..ama bak benim adıma yiyebilirsin...ne olursun cağ kebabı yee..düşünmesi bile güzell..üstüne ooo miis gibi kadayıf dolmasıı..valla yazarken bile iliklerime kadar hissettim...
işte sadece sen öyle sanıyordun. nıhahaaaaaa.... :jeyyar:ee bahar biz ogün güzel düşüncelerle ayrıldık sanıyordum:)
ay gamze aklımdan geçenler yanında soda şişeleri masum kalır be gülüm... kötükedihüsoarkadaş senin önünden öyle yürüdüğüne göre hayatında soda şişeleri hakkında pek bilgi ve fikir sahibi olmadığı düşüncesi bedenimi sarııııp sarmaladı :))))))))))))))
bodrum kelebekleri gelmiş hoşgelmiş...
gamze evdeki deliler kocan ve belizle sınırlı değil hayatım bunu artık kabul etmen lazım dimi... siz çoook uyumlu bir çekirdek ailesiniz bebem :)
yaaa esin bari sen yapma yaaaaa kızım çıta gibisin valla billa manken gibi bakmayın siz ona su içsen yarıyo kısmına ben giriyorum valla billa dampere döndü popom :))))))))))
evet getirdin. ama ali tuna vardı yanında. çooocumun gözü önünde anasını hacamat edemezdim dimi... yalnız kıstırcam ben seni bekleeeee. şu erzuruma gidiyim azcık şarj olayım. iş adresini de biliyom. eminönü sapığına çıkartmazsam adımı na şuraya yazıyom :)gamze ben kadıkoydekı bulusmada bahara ellerımle şişe götürdumm ee tabı plastık:)
son kibarlık hakkımı da bu mesaja kullandım hayatım. meryem yine zıvanadan çıkardı beni attırdı makedonun tepesini. geçiyo dalgasını. giderayak ayar etti beni hatun yaaaa...yaaa varyaaa bi insana ancak bukadar kibar sende delisin denilir koptum yaa... valla yine gerginlerdeyim sakinleştirici alcam bu ne beeeee :))))))
buarada hoşgördük canikoooooommmm
yaaa varyaaa bi insana ancak bukadar kibar sende delisin denilir koptum yaa... valla yine gerginlerdeyim sakinleştirici alcam bu ne beeeee :))))))
buarada hoşgördük canikoooooommmm
hg gamzecim...sitenin eskiye dönüşünün şerefine içilir..neydi dün okadar ter döktük..hala aklıma geldikçe sinir basıyo..gece yatarken ağrı kesici aldım..canım arkadaşım ne güzel söylüyrsun ama sen beni henüz türkbükü beachlerinde çıtırların arasında daha görmedin..görsen orantı farlıyla kendini daha iyi gösteriyo kilolarım..asıl sen ben de diyrm beni tanırsın uzunum diye..sen de uzunmuşsun ne bileyim öyle yazınca ...valla içi dışı misler gibisin canım benim..
sanirim biz bardak gorunce kilo almaya baslayanlar obur tarafta odullendirilecez
artik payimiza hurimi duser nurimi bilmiom
ama bu cektigimizin bi odulu olacak kesinn
haa benımde popom yere yakın mesela kısayım:)
sanirim biz bardak gorunce kilo almaya baslayanlar obur tarafta odullendirilecez
artik payimiza hurimi duser nurimi bilmiom
ama bu cektigimizin bi odulu olacak kesinn
evet getirdin. ama ali tuna vardı yanında. çooocumun gözü önünde anasını hacamat edemezdim dimi... yalnız kıstırcam ben seni bekleeeee. şu erzuruma gidiyim azcık şarj olayım. iş adresini de biliyom. eminönü sapığına çıkartmazsam adımı na şuraya yazıyom :)
son kibarlık hakkımı da bu mesaja kullandım hayatım. meryem yine zıvanadan çıkardı beni attırdı makedonun tepesini. geçiyo dalgasını. giderayak ayar etti beni hatun yaaaa...
neyse hele dadaş hoşmusan dolu musan boş musan ayakların yan basir yoksa sen serhoş musan :))) :teytey:
gamze çok zekisin arkadaşım..ben bahar burda herhalde seni boş bırakmayan misafirleri kastetti sanmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?