2009 Eylül Anneleri

yok zayıflatmıyo ama en azından kendim için kilo alıyom. hayır senin adına yiyip te seni öle çiroz gibi görmenin psikolojimde açtığı yaraları bilemezsin meryem sen. bilemezsin tamam mı...

bu msja çok güldüm...çok şeker özetlemişsin ya..ama bak benim adıma yiyebilirsin...ne olursun cağ kebabı yee..düşünmesi bile güzell..üstüne ooo miis gibi kadayıf dolmasıı..valla yazarken bile iliklerime kadar hissettim...

arkadaş senin önünden öyle yürüdüğüne göre hayatında soda şişeleri hakkında pek bilgi ve fikir sahibi olmadığı düşüncesi bedenimi sarııııp sarmaladı :))))))))))))))

ooo bacım süper yazmışın sen de. ooonca kilosuna rağmen ağlaya anıra illa ki yiyenler kulübüne hoşgeldin :)

ee bahar biz ogün güzel düşüncelerle ayrıldık sanıyordum:)
işte sadece sen öyle sanıyordun. nıhahaaaaaa.... :jeyyar:
arkadaş senin önünden öyle yürüdüğüne göre hayatında soda şişeleri hakkında pek bilgi ve fikir sahibi olmadığı düşüncesi bedenimi sarııııp sarmaladı :))))))))))))))
ay gamze aklımdan geçenler yanında soda şişeleri masum kalır be gülüm... kötükedihüso

hayır madem zayıfsın öyle bir günahın kusurun var. ne diye çook yiyorum ama kilo almıyorum deyip günahları katlıyorsun değil mi... bu günahların bir cezası olması gerekmez mi... biz garibanların suçu ne peki?

bodrum kelebekleri gelmiş hoşgelmiş...
gamze evdeki deliler kocan ve belizle sınırlı değil hayatım bunu artık kabul etmen lazım dimi... siz çoook uyumlu bir çekirdek ailesiniz bebem :)

yaaa varyaaa bi insana ancak bukadar kibar sende delisin denilir koptum yaa... valla yine gerginlerdeyim sakinleştirici alcam bu ne beeeee :))))))
buarada hoşgördük canikoooooommmm

yaaa esin bari sen yapma yaaaaa kızım çıta gibisin valla billa manken gibi bakmayın siz ona su içsen yarıyo kısmına ben giriyorum valla billa dampere döndü popom :))))))))))

hg gamzecim...sitenin eskiye dönüşünün şerefine içilir..neydi dün okadar ter döktük..hala aklıma geldikçe sinir basıyo..gece yatarken ağrı kesici aldım..canım arkadaşım ne güzel söylüyrsun ama sen beni henüz türkbükü beachlerinde çıtırların arasında daha görmedin..görsen orantı farlıyla kendini daha iyi gösteriyo kilolarım..asıl sen ben de diyrm beni tanırsın uzunum diye..sen de uzunmuşsun ne bileyim öyle yazınca ...valla içi dışı misler gibisin canım benim..

yaa arkadaşlar sizdede böylemi yaa devamlı kıçkıça olcaz ve kucağımda olucak yani... akşam babası baktı 1 saat ben bitki örtümden kurtuldum ama varya yai yok böle bişi içerden gelen feryatları duysanız eziyet ediyo babası dersiniz..... delircem yaaaa

sanirim biz bardak gorunce kilo almaya baslayanlar obur tarafta odullendirilecez
artik payimiza hurimi duser nurimi bilmiom
ama bu cektigimizin bi odulu olacak kesinn

gamze ben kadıkoydekı bulusmada bahara ellerımle şişe götürdumm ee tabı plastık:)
evet getirdin. ama ali tuna vardı yanında. çooocumun gözü önünde anasını hacamat edemezdim dimi... yalnız kıstırcam ben seni bekleeeee. şu erzuruma gidiyim azcık şarj olayım. iş adresini de biliyom. eminönü sapığına çıkartmazsam adımı na şuraya yazıyom :)
yaaa varyaaa bi insana ancak bukadar kibar sende delisin denilir koptum yaa... valla yine gerginlerdeyim sakinleştirici alcam bu ne beeeee :))))))
son kibarlık hakkımı da bu mesaja kullandım hayatım. meryem yine zıvanadan çıkardı beni attırdı makedonun tepesini. geçiyo dalgasını. giderayak ayar etti beni hatun yaaaa...

neyse hele dadaş hoşmusan dolu musan boş musan ayakların yan basir yoksa sen serhoş musan :))) :teytey:

gamze çok zekisin arkadaşım..ben bahar burda herhalde seni boş bırakmayan misafirleri kastetti sanmıştım...

hahaha biz o beach lere gitsek sen benim haşmetimden o kızların hiçbirini göremeszin hayatım hahahaaaa :)))))
kilo rekoru bende sanırsam hala :)))))))))))))
saol canım bu arada sende öylesin işallah diğer hatunlarlada tanışırsındaaaa senide bi haşlarlar kilo muhabbetlerin yüzünden :))))))))))))))

sanirim biz bardak gorunce kilo almaya baslayanlar obur tarafta odullendirilecez

ben nuri istemem. orda da yemek çamaşır bulaşık uğraşamam. versinler bana bi huri.. yemeğim hazır herşey hazır oh misss. tam pansiyon yaşayayım. (kocadan ve işten bıkmış kadın tipi)

haa benımde popom yere yakın mesela kısayım:)

olsun olsun bodur tavuk her dem piliç derler :)))))

aman aman kalsın ben bu nuriden gördüm göreceğimi nuri muri istemiyorum cennete gidebilirsem ne alaaaa :))) ama çocumu versinler yaaaaaa ölürüm onsuuz :)))

bak psikopat olduu kadar duyarlı ve duygusalda bu kız yaa :))))
ama meryemin sana yaptııını kimse kimseye yapmaz :)))
ya bahar varya senide duyan valla ben kadar sanacak yiter yaa abartma kendini yiter yaaaaa :)))))))))
bu arada erzurum modunada girilmiş hayırlı olsun :))))))
eyiyem hoşam mutluluktan coşmuşam :))))))

gamze çok zekisin arkadaşım..ben bahar burda herhalde seni boş bırakmayan misafirleri kastetti sanmıştım...

ah canım benim bu kızçelerle tarzımız bu bizim duyduğuna değil alt metnine bakacaksın :)))))))

çocuklu ve kariyerli insan toplantıdamı hele :))))))

burda gözüküyo ama muhtemelen dün siteden oda herkes gibi okadar atıldıki şimdide bidaha giremem diye korkudan çıkamıyo kızcağız :))))))))))))

ben gidiyorum şunu uyutmaya yoksa valla ciddi bi kriz yaşancak offfff....
bitsin şu 10. ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gamze ikimiz de nurilerden yaka silkiyoz bacım. var bu işte bir keramet :)))
erzurum moduna psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum sabah beri ibrahim erkal dinliyom bacım. hadi geeeeeeeeeel erzuruma geeeeeeeeeeeel erzurum yahşi güzeeeeeeeeeeelllll :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…