2009 Eylül Anneleri

peki o zaman kebabin ustune bide kadayif dolmasi ye olurmu
benim ilk gorev yerim bayburttu haftasonu erzuruma trabzona giderdik
nostarji oldum senin gittini okuyunca

huuuu burcu nasıldı bayburt:) bende oralıyım ama sadece 2 sefer gıttım. ama oğlumu götürücem inşallah az büyüsünde

meryem senin için anca su içerim anacım. ben yiyim kiloları aliim sen kal öle çırpı gibi demi. yok öle.
burcucum ayıpsın kadayıf dolmasını yemek ne demek anasını ağlatıcam :)))

ben sana ne kadan faydalı sey dıyom senın yıyıcem dedıgıne bak kadayıf dolması:) o zayıflatıyo galıba

yok zayıflatmıyo ama en azından kendim için kilo alıyom. hayır senin adına yiyip te seni öle çiroz gibi görmenin psikolojimde açtığı yaraları bilemezsin meryem sen. bilemezsin tamam mı...

meryem ne deyim simdi sana oraliymissin
durumum suydu yeni evli koca istanbulda askerde ben bayburtta tek basima valla safak saya ssaya gecti gunler Allahtan 1 yil kaldim soora memlekete Adanaya geri dondum
ama hayatimda tanidigim en iyi insanlardan bazilarini orda tanidim

bahar sen gelene kadar bu göbegıde sıkılastırcam:) artık erıtıcem demıyorum azcık kaldı zaten:) sonrada senınle bır yerde denıze gıtcez:)

burcu valla ben sana şunu diyim kucukken gıttım o zaman bıle 1 haftadan fazla duramıyordum:) insanları iyidir ama heryer gibi tabi iyiside var kötüsüde

yaa kimse kusura bakmasin ama yiyipde kilo alamayan herkesi b odaya kaptmak istiyorum
ne zaman oyle biriyle tanissam gunlerce Allahim ne gunah isledim diyorum

Burcu benım o ben :) yıyorum ıcıyorum yakıyorum dımı bahar:) cocugum 3aylık falandı 52 kıloya düşmüştüm bile:)

peki bahar bizim sucumuz ne su bile daha icmeden yariyo bardagi gormem yetiyo
guyya ben hamile kalmadan kilolarimi verdim oh mis dedim toplam 12 kilo aldim annem dediki bunun yarisi masada gider kalanida 3 ayda biter
yok anam ne giden var ne gelen

herkeşlere günaydııınnn
nasılız bakalımmm
beliz delirmiş çığlıklar atıyo bende bu vahşi ortamda size yazmaya çalılıyorum...
bu evde şartlar çok çetin çokkk babalı kızlı deliler yarabbiim :))))))))))))))

kızlar valla benı artık kılolar beklıyor bılıyorum. ben 18 yasındaykn çok zayıfım dıye ıstegımle ıgneler vuruldum serumlar falan.. dedılerkı 30 dan sonra gorucen aha bu sene 30 um

Burcu benım o ben :) yıyorum ıcıyorum yakıyorum dımı bahar:) cocugum 3aylık falandı 52 kıloya düşmüştüm bile:)

ay delirceem..bir de dimi bahar diyor..meryem ben su içsem yarıyor...Allahtan boyum uzun da belli bir rakama kadar kurtaryrm..ama terazinin ibresi sınırı aştı mı sorma gitsin o zamann

ay bu arada site normale dönmüş okadar yazışmamızda gitti galiba ama hiççç sorun değil o neydi yaa öyle vallaha iğrençti öff....

burcu walla ben 25 kilo falan aldım rahat. son iki hafta protesto ettim tartıya çıkmadım :) ha 10 kilosu kaldı. 62 de sayıyorum. 52 ye düşsem rahatlıcam. hadi bilemedin 55 olayım ama vereyim dimi :) yok anacım korkarım kaldı bu kilolar bizde.
ama meryemi görmen lazım. sanki doğuran o değil. bi de önümden kırıta kırıta yürümüyor mu geçen gün. kafamdan geçenlerle 13 bölümlük polisiye dizi çekilir sen düşün yani...

yaaa esin bari sen yapma yaaaaa kızım çıta gibisin valla billa manken gibi bakmayın siz ona su içsen yarıyo kısmına ben giriyorum valla billa dampere döndü popom :))))))))))

bodrum kelebekleri gelmiş hoşgelmiş...
gamze evdeki deliler kocan ve belizle sınırlı değil hayatım bunu artık kabul etmen lazım dimi... siz çoook uyumlu bir çekirdek ailesiniz bebem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…