2009 Eylül Anneleri

burdayim gamzem burdayim
ama yeni geldim bi son sayfayi okiiim dedim
dunkunun tersine bu da ciksan bile atmiyor boole bi durum olmus

offf ya kilo milo demeyin moralim bozuluyor
meryem sende hava atip durma leeeyn
valla oramdan buramdan kesip yapistircam sana bi dahaki bulusmada

yaa kimse kusura bakmasin ama yiyipde kilo alamayan herkesi b odaya kaptmak istiyorum
ne zaman oyle biriyle tanissam gunlerce Allahim ne gunah isledim diyorum

burcu biz senle görüşmeyelim o zaman anam izmite geldiğinde. neyime lazım boğarsın moğarsın :) zira 46 kiloyu görmüş bulunmaktayımda.

aaaa tuba doğa nasıl 8 kilo kalır annesi bu kadar şişmanken kiloluyken???? töbe töbeeeee... bebeklerimiz de bizim yapımıza benzicek tuba normal bu. sağlığı yerinde olsun da

sayın site sahibi şahsiyet! şu meryem ve tubayı litfen topikten siteden atınız. hatta bi daha internet alemine giremesinler o derece yapınız. lütfen ama yaaaaaaaa...

baharcık sana gülmekten gidemedim yazayım dedim ne şekerrrrsiiinn yaa

sanirim biz bardak gorunce kilo almaya baslayanlar obur tarafta odullendirilecez
artik payimiza hurimi duser nurimi bilmiom
ama bu cektigimizin bi odulu olacak kesinn

valla bende öbür dünyada bana muhteşem bi iştah verileceği konusunda umutluyum böyle herşeyi herşeyi yiycem kilo alcam her yediğim yarıycak.. simitlerim olcak benimde kocaman kalçam olcak sallaya sallaya dans etcem. töbeeee günah mı b uhayallar acaba :)

aaaa tuba doğa nasıl 8 kilo kalır annesi bu kadar şişmanken kiloluyken???? töbe töbeeeee... bebeklerimiz de bizim yapımıza benzicek tuba normal bu. sağlığı yerinde olsun da

üffff doktorda aynısını söylüyo ama neden yaa neden yaa tipi babasına benzemeyi biliyo kilosuda ona benzeesydi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…