2009 Eylül Anneleri

Demem fındıgı ınsan gıbı yemek lazımmıs:) gülcan valla ıkı aydır acaba dıyorum. Regl olucagım gun hafıf bı lekelenme 2 gun gelen yok sonra baslıyor. Buda kafamı kurcalıyor nıye bozuldu boyle dıye

selam hepinize
ne o oyle nasi guzel uyuyo sipalar nazarr degmesin
yok benim kiz dogdugundan beri uyku dusmani
gece 10-10 :30 hattaa 11 gibi uyur sansliysam sabah 7 bucuk gibi kalkar
gun icinde de 1.5 saatlik iiki uykusu var
cook sanslisinizz

Yaa gulay çok sevıyorum ben taze fındıgı. Hamıleykende gunde 300 gr yerdım yesıl kısımları olmayan ayıklanmıs fındık:)

ohh afiyet olsun meryemim bende çok severim taze fındığı dedemizin fındıklığı var ama çok pinti hepsini satıyor kayınvalidemlerle bize 1 çuval veriyor bölüşün diye.(( kestanelikleri bile var ama daha hiç yemedik...kayınpederim diyoki ölsün bolbol yeriz :) 96 yaşında ama taş gibi..
gülaycım ne olsun iyyiz sayılır alltan 2 diş daha patlamış dün çok iştahsızdık demek ondanmış

ohh afiyet olsun meryemim bende çok severim taze fındığı dedemizin fındıklığı var ama çok pinti hepsini satıyor kayınvalidemlerle bize 1 çuval veriyor bölüşün diye.(( kestanelikleri bile var ama daha hiç yemedik...kayınpederim diyoki ölsün bolbol yeriz :) 96 yaşında ama taş gibi..
gülaycım ne olsun iyyiz sayılır alltan 2 diş daha patlamış dün çok iştahsızdık demek ondanmış
bende kaldırdım orta sehbayı yer yok bodrumda..

gulaycim bizim orta sehpada oyle boyle deil cok buyuk bizde kaldirsan en guzeli deidk ama yok hicbir yere sigmiyor o yuzden hic birakamiyorum cocugu
hafta sonlari 1 gun annemlere gidiyorum onlarda cok rahatiz evleri koltuk ve halidan olustugu icin aliyi saliyorum yere hic ellemiyorum kontrol etmiyorum kendi kendine kalkiyor oturuyor oynuyor super oluyor :)

eylulcum hayirdir noldu eda mi uyutmadi bizim sipa da bu gece cok uyandi bende uykusuzum ama alistim artik sanirim

meryemcim biz yumurta sarisini her gun veriyoruz.

bu arada alinin 2. azi disi de patlamis dun farkettik. ikiside sag tarafinda altli ustlu
huysuzlugu bundan cikti rahatladik diyemiyorum simdi de sol tarafindakiler cikar. ne zaman bitcek bu cocuklarin dis derdi yaaa

sanki super uyuyormus gibi simdi birde gece uyurken kaka yapmaya basladi. her gece saat 3 gibi alt degistiriyoruz uykusu oldugu icin agliyor durmuyor cok zorlaniyorum.

dun alinin resmini koymustum ama sayfalar yine uctugu icin gitmis
bu sipamin hafta sonu halleri :)

Son düzenleme:
meryemcim kayınpederimin babasının bahçede yiyosun bişey demiyo ama bolbol yiyemiyoruz..

yerim ben senın sıpanı ebruu çok tatlı maşallah

yaa bende hergun verıyorum ama her muhabbet kaynana çok verıyon gun asırı olsun vs vs dıyor. acaba benmı yanlısım dıye düşündüm. az once koınustum. alitunanın vucudunda kucuk noktacıklar vardı dun o yuzden dedımkı 2 gun vermeyelım bakalım ne olacak. ılk dedıgı sey gun asırı vermek lazım oldu ee bende acaba dıyorum bu durumda

oyy kuzum benim maşallah .. bizde saç yok yaa... ayy dişler gerçekten bitse.. off..
ayyy uykuda kaka yapması çok kötü yaa inşlhh düzelir..

meryemcim bize doktor hergun verin demisti
yumurtanin beyazi alerjik o yuzden 1 yasina kadar yasak zaten sarisindan dolayi vucudunda kabarik oldugunu sanmam
alinin her tarafi isilik, sicak ve nem yuzunden gecmediler bir turlu
her gun mutlaka yikiyorum hatta hafta sonlari evde olunca sabah aksam 2 kez yikiyorum cocugu ama yine gecmiyor yine gecmiyor

canım zaten akını vermkıyoruz. aman ne bılıyım. ama ben bır kaç gun vermeyıp denıycem bakalım etkısı olacakmı. çok asırı yok vucudunda ama yınede benı rahatsız edıyor. yaa yumurtadan dıyorum yada banyolarında j.baby sabun kullandım ondan. ıkısınıde kesıcem bakalım

uyku derdi bizde de var tatlım ..uyanık olduğnda böyle yazışmam mümkün değil..hatta onla alakası olmayan işlere bile izin yok..sabah 7 -8 de kalkıyr..1 sat sonrada beni uyut dercesine tepiniyr..

orta sehpayı ben de kaldrdım..ve 9-10 saksı çiçeğimi arkadaşlarıma vermek zorunda kaldım..hatta alışveriş yaptığım pastahaneciye bile verdim..mecbur kaldım ..sürekli çiçeklerin başında.....saklanacak çok uygun yerim de yok..zaten en sevdiğim 2 tanesini vermedim..eşimin odası nın çiçek sınırı da dolu..annemler de uzak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…