2009 Eylül Anneleri

herkese günaydın kızlaaarrr... gerçi kimse yok ama olsun :)))
bugun giremem diye şimdiden bi selam vereyim dedim...
çünküüüüümmm misafirim olacakkk :)))))
aaa şaşırdınız değil mi? hiçte alışılmış bir durum değil oysaki :))))))))))))))
haydin hepinizide bebelerinizide öptüm.... gamze kaçarrrrr :))))))))))

günaydınlar ...
gamze aaaa çok şaşırdıkk...delikafadulden off bee güzelim çocuklu kadına niye bukadar çok gelirler anlamadım...

Kızlar yaa sabah felaket bır mıde bulantısı ıle uyandım zor kendıme geldım. ılk defa boyle oluyor. Neden olabılır. Dun regl oldum o yuzden olabılırmı??

akifeymende bugün uyumak istemiyor..6.30 da kalktık 8 de kahvaltı etti. 9 da uyuttum 9.40 da uyandı normalde 11.30 kadar uyurdu galiba sıcaktan uyuyamadı... ama benim çok uykum var...

olabilir ama gece sırtın açık kalmışsa üşütmüş olabilirsin. çok greçmiş olsun..

gunaydin herkese
gecmis olsun meryem
yedigin birsey dokunmus olabilir mi sicaklarda gida zehirlenmesi cok sık gorulen birsey

gamze kolay gelsin ama bence bu misafir olayina bir cozum bulman lazim bu ne yaaa boyle giriste 1 tl ye bilet kessen simdiye zengindin.

ayse gulay selam kizlar
aysecim dun yazdigini okudum insallah ameliyat vaktinde olur sorunsuz gecer sizde sag salim tatilinize gidersiniz

aysecim 9 da yatip 11:30 a kadar uyuyor mu masallah
ogleden sonra ne kadar uyuyor peki

ali sabah en fazla 1 saat ogleden sonra dacogunlukla 1.5 saat cok ender 2 saat veya uzeri uyuyor
bizimde 2 haftadir sabah 6 da kalkmalarimiz var duzelmedi

sağolun kızlar. valla aysecım cıbıl yatıyorum nerdeyse. üstümdede bişey olmuyor. ama sıcakkk..
ebru belkı taze fındıktan olabılır.. yaa çok sevıyorum dun 1 kılo aldım %70 ını yedin ustunede mısır yedım oyle yattım ..
alitunada sabahları 10 da kalkardı artık 8:10 8:30 arası kalkıyor kuzum

gunaydinlar hepinizeeeeeeeeeeee
benim oglusum hala uyuyorrrrrrr
22.00 uyudu 20 dk sonra uyunir askimmmmmm

sağol ebrucum inşlh sorunsuz gecerde cmartesi gideriz...
evet sabah iyi uyurdu.. öğlen 2.30 gibi yatıp 15.40 gibi kalkıyo sonra yine 18.00 gibi yatıp 18.40 kalkıyo..
ayy sabah salona getirdim oynuyo oyuncaklarıyla bende uzandım uyuyorum beni görmemiş arıyo nasıl ağlıyo.. direk mutfağa gidiyo beni aramaya çocukta alışmış hep mutfaktayım(

meryemcim kesin o yuzden dokunmus demekki o kadar cok yedigin icin
misirda circir yapar biliyorsun ozellikle de ustune soguk su icersen

demet masallah diyorum yani simdi senin kuzu 12 bucuk saattir uyuyor mu
ne guzel bizimki 8 bucukta yatiyor 6 bilemedin en gec 6:30 da kalkiyor yani en uzun gece uykusu 10 saat artik
gunduzde toplasan 2.5-3 saat uyuyor gunde 13 saat eder normal mi bu kadar uyku 1 gun icin

ayse sen o salonda oynarken uzanip uyuklayabiliyor musun
bizim ev cok tehlikeli hic bebege uygun deil gormustun zaten hatirlarsin
ortada sehpa tv unitesi yerde saksilar
aliyi gozumun onunden ayiramiyorum surekli takip etmem lazim dusse her taraf sivri kose kayniyor o olmazsa saksilari deviriyor topraklarini yiyor

günaydın kızlar
meryemcim okadan fındık yediysen ondan olabilir başka şeylerde olabilirdi ama dün regl olmuşsun:))) şaka bi yana geçmiş olsun cnm
ayşecim akif eymen günde 3 kez mi uyuyo gündüzleri biz uzun zamandır 2 defa uyuyoruz böle çok daha düzenli olduk

ebrucum yatıyorum derken uzanıyorum gözlerimi dinlendiriyorum sayılır çünki akif eymende balkona falan çıkıyor .. topraklarımı yiyiyoo ayy ben onu yerim gecen akifeymen de baktım bişey çiğniyo bi baktım yürütecindeki resimli kağıdı yırtmış çiğniyo..(
gülcancım evet canım çok nadir 2 kere uyuddumu gece çok erken yatıyo.. biyere gidemiyoruz..

ayşe uykuları düzenliyse 2-3 fark etmez saatini biliyo demekki bizde öleyiz 9-9buçuk uyucak izinde bile hiç bişey yapamadık benden başkası uyutamıyo bırakamıyorum durur diye çıktıgımızda bile senaryo değişmedi (

günaydınlar herkese...perşembeden beri yazamıyrm ama çok sayfa atmamış...nasılsınız ....herkes iyidir in şallah...

kızlar günaydın, biz de hala üç kez uyuyoruz ama bu uyumaları günü çok böldüğünden akşam 6 dan sonra ancak misafir gezmelerin çıkabiliriyoruz sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat akşam da 45 dakika şekerleme yapıyor ve eğer uyumazsa bize günü dar ediyo....

ebrucum evet en tehlikelisi orta sehba ya, ben de nereye kaldırsam diyorum ama zaten evde kıç kıça herşey, kaldıracak yer yok, bakalım bi çare bulcaz.

bu arada rüzgarı da babası kişniş saksısının içine oturtmuş, bütün kişnişleri kopartmış, topraklarıyla ağzına sokmuş, saksıdan kaldıramadık ya bi türlü, bağırıyor kalkmamak için.... sanırım toprak ve yaşillikle oynamayı sveiyorlar....

meryemim ne yaptın sen, o kadar fınfığı götürürsen miden bozulur tabi, zaten el kadar miden var senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…