2009 Eylül Anneleri

ah gülcanım yaa gitsen dert gitmesen dert haklısın....... işallah bikaç güne adapte olur bigün mutlaka sevdiğiniz şehirde yaşarsınız canım... hepimizin tesellisi bu değilmi??

senin yaşadıkların tabi akıl vermek bana düşmez ..ama sizi öyle severken belki herşey düzelir hayırlısı canım ya..

gülaycım maşallah kuzuna yaaa nasılda gayretli canım benim yaaa.... darısı biizimkilerin başına tabii :))

ayşecim valla sendekide şans arkdaşım eee siz yarın gidin yine 26 dönersiniz kaç gün kalcaktınız ki ???çok mu az oluyo

valla sağolun kızlar gercekten artık kötüleşiyom içim fena oluoyr dıyordum. kadın h.sonu memleketteydı aldık onu yenikapıdandedımkı babaannesi oğlumun 3. dişi çıktı daha dur dişleri çıksın bak nasıl ısıracak dedi. bumudur yanı dedım içimden.
eylul uykusuzluga ragmen doğru anlamıssın:)
gülay emeklemeye baslayınca alıtuna uyanıp emeklıyordu hemen zor uyudu demek aynı sıkıntı yuruyuncede olacak

ya böyle kendimi sokaklara atıp kaçmak istiyorum bugun yaa valla kocamı bugunlerde hiç kaldıramıyorum.. yani bi kaşık suda değil, susuz kaşıkta boğacam yani naapsa batıyo off....
babasıyla ikisini hallediversem kaç sene yirim la :)))))))))))

GÜLay hoş geldin..maaşallah..geçende de yazmştıkya artık sehpalar,saksı çiçekleri ve bilimum eşyaları düzenleme saati geldi demek..zaten rüzgarın gelişimi hep çok iyiydi..benimkinin gıkı çıkmasken rüzgarın neler yaptğnı yazmştn.binbirkere maaşallah...:)))

gülaycım bi parkımız var cnm gidebileceigmiz sıkıldıkça gidiyoruz 20bin nufuslu bi yer ne beklersin işte

gamzecim amin diyorummmmmmmm canım inş. ama şuan için zor gözüküyo neyse saglık olsun diyelim

kızım sende inadına git :))))))))))
mesela hapşırdımı sen duuur anne bak daha o hastalık bi gelsin seni nasıl dayak yemiş gibi yatırıcak de :))))))))))
yada tökezleyip düşer gibimi oldu annee sen daha dur bak bidaha dikkatli olmassan bu iş kesin yoğun bakımda biter :)))))))))
kayınpitırın bi hatunamı baktı annee sen duuur daha o karı eve gelsindeee sen asıl ozaman olacakları gör :))))))))))))
mesela alituna huysuzlukmu etti annee sen daha dur zaten yaşlısın bak az daha büyüsün sana neler neler yapacak ozaman görcem ben senii :))))))))))))

evet topiğin en naalety insanıda böölece kendini ele vermiş oldu bilginize bu arada yani ne kaa pislik bi insan olduğumda ortaya çıktı :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bizimki önce sıraladı yüremeye çalıştı şimdi döndü emeklemeye çalışıyo hiç denemediği için yapamıyo ağlıyo kafası kalksa popo kalkmıyo kızıyo pıt diye düşüyo kafa yere

ahhh meryem allah sabır versin çok zor gerçekten bak şimdi burda olduguma şükrettim bi an

ben 10 günde neler yaşadım ya gerizekalı kadın çocugumu bana arkasını döndürüp oturtuyodu aman neyse aklıma gelmeden çıksın gitsin sizin daha zor hep beraber sabır sabırrrrr

sağol gülcancığım.... canım sende üzülme ha biz de ankaradayız bak, iş ten eve evden işe.. çıkacak zamanımız bile olmuyo dışarı....

benim oğlan uslu maşallah ah daha anlamıyo büyüsün bak neler yapıcak ilk laf ama her gördüklerinde 7. ay olsun 8. ay olsun 10. ayına girdi maşallah diyorum yaşından sonra azar diyolar şimdide arada yapıyo bak başladı diyolar ne yapıyım alıştım

kızlar bu arada beliz sersem babasının yüzünden cuma günü bizim yataktan kafa üstü yere çakıldı....
babasında bi şovlar aman bi gösteriler kör olmuş cüneyt arkın,şölde kalmış ferdi tayfur haraketleri gururu felan... bana bağırtıp çağırmalar.... çocuk dalmadan yanından kalkmış bu kalkınca kızda kalkmış emeklerken 2 adımda güüm yere.....
Allah işte okadar pimpirik ettiğinden ona bunları yaşatıyo ama o suçlunun ben olduğumu düşünüyo :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gamze sen çok yaşa emi
meryem bunları sölese kadın evi terk edip kaçar gider gitmese bile kalpten gdecegi kesin olur

meryemcim diyorumya inan bu bende de yara..hatta bende diyrm keşke karşı taaruza geçseydim..incitmeden böyle laflrdan rahatsızlğmı hissettrseydim..ama ben doğumdan sonra biraz alıklştm jeton hemen düşmüyo sonradan keşke diyrm.susup kalıyrm

tamam gamze:) denıycem:) sen benuldurdun Allahta seni güldürsünn

amiin canım hepimizi :))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gamze sen çok yaşa emi
meryem bunları sölese kadın evi terk edip kaçar gider gitmese bile kalpten gdecegi kesin olur

vallaha ali tunacıımıza baksında sonra tabiki bassın herkes evine aaaa sinir etmesin arkideşimi yaa :))))

gamze müthiş bir potansiyelsin kesinlikle nasıl güldüüm nerden buldun var ya nasılda aklına geldi hala gülüyrum:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…