okadar çok sinirliyimki ... eşimede tel verdim kalayı..... gitmiyorum biyere... Allah tümünün cezasını versin... ömrümü yediler yaaa.... nerden düştüm bu illet aileye... kahretsim...
amiin canım hepimizi :))))
vallaha ali tunacıımıza baksında sonra tabiki bassın herkes evine aaaa sinir etmesin arkideşimi yaa :))))
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...esincim kalpteki iki damarı birbirine sürtüyormuş elektiriklenme oluyormuş böyle oluncada kalp krizi yaşıyor..onun için bugün ufak bi operasyon geçirecek..
babasızlık nasıl bişey bilirim..kayınpederimi çok sevmesemde iyi insandır .. aman sağlığına kavuşsun bişey istemem..
canım babanın yerini kimse dolduramaz canım baban hayattaysa mutlaka barışıp görüşmeni dilerimm babasını kaybetmiş biri olarakk..
canım ben evden deil dışarı kendime zaman ayıramıyorum fıstık kızım yüzünden kayınpederler geldikten sonra tam huy deişti resmen huzursuz bir kız oldu...Nazar değdi dedim eşimin ailesine kayınvalidemde evet anneyle babanın nazarı değermiş çocuğa dedimeryemcim sen iyisin yine ben bazen dayanamıyorum benden sabırlısın
nazancım neler yaşadın tabiki bilmiyorum ilerde keşke dememek için görüşün bence
özlem hoşgeldin biz bi kaç sefer foçaya geldik bizim bebişler çagında kız bebiş görünce acaba dedim???
Gamzem canım hazır elin değmişkene benimkileride aradan çıkarsan hayrınaya böyle kendimi sokaklara atıp kaçmak istiyorum bugun yaa valla kocamı bugunlerde hiç kaldıramıyorum.. yani bi kaşık suda değil, susuz kaşıkta boğacam yani naapsa batıyo off....
babasıyla ikisini hallediversem kaç sene yirim la :)))))))))))
Ay yavrum benim kıyamam Allah korumuş...kafa üstü bide Gamze ben direk bitiyorum o an soğuk kanlı olamıyorum cünkü eşiminde senin eşin gibi badireleri çok...bebek bakımından anladıkları yok sevmek olsunda gerisi boşşş...Geçmiş olsun kuzuna canım benim...kızlar bu arada beliz sersem babasının yüzünden cuma günü bizim yataktan kafa üstü yere çakıldı....
babasında bi şovlar aman bi gösteriler kör olmuş cüneyt arkın,şölde kalmış ferdi tayfur haraketleri gururu felan... bana bağırtıp çağırmalar.... çocuk dalmadan yanından kalkmış bu kalkınca kızda kalkmış emeklerken 2 adımda güüm yere.....
Allah işte okadar pimpirik ettiğinden ona bunları yaşatıyo ama o suçlunun ben olduğumu düşünüyo :))
tamam gamze:) denıycem:) sen benuldurdun Allahta seni güldürsünn
kızlar nasıl sinirlenmiyim yaa tamam iptalse araız oteli rezervasyonumuzu iptal ettirmekten vazgeçtik biz yarın geliyoruz dememiz gerekirken eşim diyoki yarın teyzemin oğlu ameliyat olucak (akçiğerkanseri) yanına gidicem..dedimki tamam sabah beraber uğrar ordan gideriz olmazmış yanında duracakmış yalana baakkk... sanki şimdiye kadar teyze oğlu vardı..birden kanları kaynadı.... umru bile değildi.. ben bilirim benim pintiyi fırsat buya tatile gitmeyip yatırılan paayı geri çekmek.. sanki izne ailesi için çıktı..
valla gitcem istanbula teyzeme kalsın burda tek başına eminim çok mutlu olur........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?