2009 Eylül Anneleri

canım ya ağzını yeseydin kız hemen,gözümde canlandı birden alituna..ama varya anneden önce bir de babaanne derse meryemm...ah düşünemiyrm bile..

valla evdekjı gayret aynen söle esıncım. baba baba dedırtıyo sonrada ne eklıyor babane :) işin iyi tarafı anneye yakın bişiler demeye basladı. dersede unuttururum vallaha esın kımse kusuruma bakmasın:) dedediyor ama onu demesı ıcınde yıne ben ugrastım.. ama anne demeden babanne dedırtmeye calısmak ee sinir bozucu.. nene dedirtse ok da onada ben ızın vermıyorum gercı. nene dedıler o nene değil babannesi dedım defalarca:)

maaşallah kuzuna..pipisi mi varmış evet..canım ya maaşallah..darısı benim oğlumun başına..ben de çok istiyrum böyle iletişim kurmayı ama şimdilik yok malesef tanımıyo henüz

belizde dede dedi dedeside hemen ben büyük babayım dedi.. bende kıllık olsun diye ayy resmen kompleks yaa 65 yaşındasın bizimoğlan gel buraya dicek hali yok dedim :)))
o günden beri kayınpederim belişkoya dedecim diyip duruyo :)))))))))

ayşem eger değişiklik için teyzelere falan gitme imkanın varsa git canım sana da iyi gelir bu kocaları anlamak zor iş

meryemcim maşallah alitunayada serkanın sölenişi kolay geliyo galiba yagızda izinde bikaç kez kardeşimin adını sercanı söledi

gülaycım maşallah yavrularımıza bizimkinin yürümede pek gözü yok agzı çalışıyo

maaşallah kuzuna..pipisi mi varmış evet..canım ya maaşallah..darısı benim oğlumun başına..ben de çok istiyrum böyle iletişim kurmayı ama şimdilik yok malesef tanımıyo henüz

ahh varyaaa akşam babası geldimi baba baba baba diye evi bi yıkışı varkii kaçsam kaçıcam o derece oluyorum yaaaaaaa :)))))))
aslında iletişime geçmekte güzel ama bebeklikleride harika yaaaaaa off hiç bitmesin istiyo insan......olumunekankayizsmile

esincim bizimkide yeni ögrendi neyi isterlerse onu yapıyolar aylardır bi öpücük atmayı alkışı ögretemedim yapmak istemiyo sıpa

gamze gerçekten dedin mi öle ne güzel demekki lafını sakınmıyosun gerçi sen öle olmasan sizin dedenin hakkından gelinmez

neyin yarışını yapıyorlar anlamıyrum..sanki önce babanne dese onu annesinden daha mı çok sevecek..bir anne demenin yerini kin nasıl tutabilir..sanki kendileri anne olmadılar,kendi kaynanaları aynı şeyi yapsa memnun olurlar mıydı sanki..

çok sağolun kızlar eve gelsinde ufak bi kıyamet daha kopartayım karar veririz.. şimdi kuzumu uyutayım görüşürüz inşlh..

selam hatunlar formumuza kavuştuk sanırım 10 sayfa olmuş bile okuyamadım devam ediyorum okumaya
ayşecim çok geçmiş olsun k.pedere ve sana canım yaa valla gıcık oluyor insan değil mi!!!
nazancım bana da düşmez akıl vermek gerçi, babamı kaybedeli 2,5 sene oldu düğünüme 3 ay kala kaybettik...
ama diliyorum ki hayattayken hala kendini affettirebilir size....
keşke hayatta olsa da.....
akşam ferhat göçerin şarısını dinledim zaten salak gibi çok kötüyüm hala....

neyse gülcancım aynı şeyi yaşıyorum bi de ankara ve istanbul gibi şehirlerden hatta japonyada bile bi süre kaldıktan sonra bu küçücük yere tıkıldım kaldım....
nefret ediyorum yaşadığım yerden... aynen bi parkı var yapay bi göl etrafında güzel bi yer gerçi... başka bişey yok...
küçük yer, dedikodu çok, herkesin işi gücü giymek süslenmek dedikodu yapmak....
gelin gibi giyinmiyormuşum entel gelinmişim -tatlicadiarzu- internetten çocuk büyütüyormuşum...
amaaaannn sabah sabah sinirleri zıplatmıyım :roflol:

valla esin artık tutamayacagını anladılar. ben eve gelınce kımseyı gozu gormuyor. bozuluyorlar hemen satıyorsun dıyorlar cocuga :) hatta bigün küfürümsü bi laf cıktı agzından anne dedım nasıl dersın el kadar cocuga su lafı. oda pişman oldu bı daha da duymadım

benimki de öyle canım ya kapı şıngırtısını duyar duymaz emekliyo kapıya doğru..babası kapıyı anahtarla açıyor.kapı ziline aynı tepkiyi vermiyor mesela..tabi basının yüzünde tarifi imkansız bir gurur ifadesi diliyle söylemese de yüzünden anlşılıyo..

ay meryem dede baba falan diyormuş ya ne geldi aklıma...
hani daha 6 aylıkken falan başladı ya bu gevezeler bababa dedede hecelemelerine, diyorlar ki "aaa baba dedi 2.si oğlan olacak"
-tatlicadiarzu-
tabi hiiiç uğraşmıyorum "bebek önce dil ve dudak harflerinden başlar" diye yorumlamaya he he diyorum..
bu kez de bozuluyorlar ama küçücük çocuk bilinçli olarak nasıl baba desin değil mi :roflol:
reyyan uzun zamandır "ennnneeeee" diyor bak, yaramazlık yapacağı zaman ennneeee diye gelip ağzını açıp yanağımı yalıyor :roflol: anne dediği belli ama daha babaya bilinçli baba hitabı yapmadı...
bi de acıkınca gel meme veriyim deyince memme falan diyor mama diyor bunlar belli...

ay esin kaç kez var ya sinir oldum hatta bi çok defa
emiyor uyuyacak..
babasının gelme saati...
anahtarı kapıya soktuğunun sesini duyup çıldırıyor..
aylardır böyle bu yaa 8. ayda falan başladı resmen :roflol:

Merve bide sey var gece uyursa babasını sever gunduz uyursa anasını:) yada tam tersı:) sacma salak seyler:) elbettekı ılk baba der ama şu var ılk zaman bebekler aglarken cıkardıkları ses hep anne idi.. Burada bı kaç sefer yazılmıstı aglarken anne mutluyken baba dıyorlardı çoğumuzun kuzusu

meryemcim hep sizde mi kalıyor evine gitmiyr mu?gerçekten zor..benimki de seneye gelir ben bakarım dedi ama sesimi çıkarmadım..iyiyken kötü olmaktan korkuyrm..bazen kendi annemle bile düzenlerimiz aynı evin içinde ters düşüyo..ama anneme dile getirebiliyrm tabi kaynvalidem biraz alıngan ve hassas bir insan kendi söylese bile sen söyleyince olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…