gülcan bak anlattın bende anlatıyım gercekten maşallah kuzulrımıza. h.sonu yalzıktaydık eşime seslenıyorum serkaaan serkaaann dıye amaç alıtuna tabı:) bu basladı kekaan demeye Allah benımkı odadan fırladı efendım oğlum diye bu devam edıyo kekann del:) milletin ,içinde yine bu demiş babasına kekann del del diye:) esek oğlum dedım bı anne deme sakın:)
benim akıllı paşam dün naptı
altını açtım oturuyoruz yeni pipiyi ögrendi yagız pipi nerde dedim ''budaaa'''dedi tuttu aa benim oglumun pipisimi varmış ''eveeet''dedi tabi biz biz babasıyla şokkk mutluluktan saçımı başımı yoluyodum evet i sölüyodu ama buurdayı işte defa duyduk çok şükür bu günleri de gördük
maaşallah kuzuna..pipisi mi varmış evet..canım ya maaşallah..darısı benim oğlumun başına..ben de çok istiyrum böyle iletişim kurmayı ama şimdilik yok malesef tanımıyo henüz
maaşallah kuzuna..pipisi mi varmış evet..canım ya maaşallah..darısı benim oğlumun başına..ben de çok istiyrum böyle iletişim kurmayı ama şimdilik yok malesef tanımıyo henüz
belizde dede dedi dedeside hemen ben büyük babayım dedi.. bende kıllık olsun diye ayy resmen kompleks yaa 65 yaşındasın bizimoğlan gel buraya dicek hali yok dedim :)))
o günden beri kayınpederim belişkoya dedecim diyip duruyo :)))))))))
valla evdekjı gayret aynen söle esıncım. baba baba dedırtıyo sonrada ne eklıyor babane :) işin iyi tarafı anneye yakın bişiler demeye basladı. dersede unuttururum vallaha esın kımse kusuruma bakmasın:) dedediyor ama onu demesı ıcınde yıne ben ugrastım.. ama anne demeden babanne dedırtmeye calısmak ee sinir bozucu.. nene dedirtse ok da onada ben ızın vermıyorum gercı. nene dedıler o nene değil babannesi dedım defalarca:)
ahh varyaaa akşam babası geldimi baba baba baba diye evi bi yıkışı varkii kaçsam kaçıcam o derece oluyorum yaaaaaaa :)))))))
aslında iletişime geçmekte güzel ama bebeklikleride harika yaaaaaa off hiç bitmesin istiyo insan......olumunekankayizsmile
valla esin artık tutamayacagını anladılar. ben eve gelınce kımseyı gozu gormuyor. bozuluyorlar hemen satıyorsun dıyorlar cocuga :) hatta bigün küfürümsü bi laf cıktı agzından anne dedım nasıl dersın el kadar cocuga su lafı. oda pişman oldu bı daha da duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?