2009 Eylül Anneleri

gamze hani çarş.günü çarşıya çıktımya ahmetle...sana da gel demiştm canın çok sıkkındı..o gün marina alışveriş varya orda kahve dünyasının yanında oturduk ahmetle yan masaya da bir gurup oturdu..içlerinde de aşk-ı memnu nun hilmi önalı vardı..başka tanıdık var mı bakamadım göz tacizi yapmak istemedim..

kızlar çıktım ben de herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları
salı görüşürüz herkes kendine ve bebişine iyi baksın

meryemciim kıyamam yaa neyse sık dişini gün bitiyo az kaldı bak eve kuzuna ve yatağına kavuşacaksın :))

Valla gamze ınsallah ben gıdınce uyuyor olur kuzumda azda olsa kestırırım bende:) sımdılık bende kaçıyorum ıyı hafta sonları ıyı tatıller kuzularınısı bol bol öpüyorum...

İşte Gamze Sen lafını sakınmadığın için çekiniyordur benimki biliyo laf söyleyemeyeceğimi o yüzden çekinmiyo söylüyo yapıyo bişiyler laf sokuşturuyo her hafta gündemde buluyor bişiyler uyduruyor kuruyor hasta aslında

Valla gamze ınsallah ben gıdınce uyuyor olur kuzumda azda olsa kestırırım bende:) sımdılık bende kaçıyorum ıyı hafta sonları ıyı tatıller kuzularınısı bol bol öpüyorum...

güle güle canım...öptüüük seni ve ali tunayı kocaman...dinlenirsin inşallah uyursun biraz..çok şükür yine iyi atlattın bu günü..

Kızlar bana akıl verin Yarın kayınvalidem bakcak poyraza eşimin isteği üzerine ama Poyrazla yarım gündne fazla bir arada kalmadı yani pek bilmiyo ve bende güvenemiyorum yedirme konusunda bende liste yaptım ben gidene kadar yedireceği şeyleri iş yerindeki kızlar yadırgadı bunu ama dediğim gibi ne yiyor bilmiyor ki kaç saatte yedireceğini bide geçen az daha bol salçalı ve üstünde yağlar gezen bulyonlu tavuk suyuna çorbayı zorla gedircekti poyraza ben bulyonlu salçalı ve yağlı şeyler yedirmiyorum yanii o yüzden liste yaptım yanlışmı yaptım

kahve dünyası süper yaaa bizde hep oraya gidiyoruz ama mümkünse üst katına :)))
recep aktuğ mu neydi o adamın adı geçen gördüm türkbükünde biyerde çıkıyomuş yaz boyunca... bende sevmiyorum dönüp bakmayı inan çoğu zaman farketmiyorum bile... ama bazıları okadar kasılıyoki gel beni farket dercesine; görmemek elde değil! :)
bu arada önümüzdeki hafta görüşsek ya?

bircanım listeyle olmaz o iş...
ne yicekse kaplara hazırla üstünede kağıda yaz yapıştır yenilceği saatleri...
yoksa eline ne geçerse yedirir bulyonlu bilmemneli çocuk zararlı şeylere alışmasın bence...
ne şeytanı gör ne salavat getir...

hatta sana zahmet olmasın ben hazırladım diye kıvır....
ben olsam böyle yaparım güvenemem kimseye...

evet bircan gamzenin dediği gibi yap..hem öyle için daha rahat eder...bu sefer de bizde yok muydu niye getirdin bu meyve püresini demesin..belki yoğurdunu koyamazsın ama.sebze yemeğini falan öyle yapabilirsin...

tatlım öyle yapıcam çorbasını kavanoza yoğurdunu da. meyvesinide koyucam şeftalisini bebe bisküvisi ve kahvaltı mamasınada ne koycak yazdım hepsinide koyucam çantaya

esincim haberleşiriz ozamann...,
kendine iyi bak çok öpüyorum seni...
bebişkonuda kocaman öp...
herkese elvedaa ben işlerimde boğulmaya gidiyorumm :)))))
herkesi öptüm umarım hepimiz harika hafta sonları geçiririiizzzz :)))))))))

hatta sana zahmet olmasın ben hazırladım diye kıvır....
ben olsam böyle yaparım güvenemem kimseye...

kızım konuşmuyoruz hiç hemde hiç konuşmuyoruz. yüz yüze bile bakışmıyoruz o kadar yani. zaten eşim bırakıcak listeyide ver dedim annene. geçen 2 hafta önce pazar günü gittik oraya gitmeden önce ben poyraza bol tavuk etli patatesli tavuk suyuna şehriyeli çorba yaptım birazcık tereyağ koydum neyse birazda cici bebe ekmeği koydum yedirdim sonra yarım saat sonra gittik buda çorba yapmış neyse poyraz çorba içicekmi dedi eşime soruyo ama. eşimde hayır dedi gelirken o çorbasını yedi yedi. aradan 15 dk geçti poyraza çorba koyayımda yedireyim dedi eşim gene anne yedi dedi. sofrayı toplarken poyraza çorba yedircez mi diye yine sordu ama bana sinir geldi eşim cevap bile vermedi yani kadın bu kadar manyak. neyse 2 saat sonra ben şeftali ve muzlu kavanoz mamasının içine ceviz koydum birazcıkta cici bebe biskuvi koydum yedirdim cins cins bakıyo işte kadın anlamıyor ya kafasına girmiyo yediremedi diye o yağlı çorbayı çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…