ne se ben gidim akşama yemeğe gidicez kıyafet ayarlıyim
oğluşun meyvaaasını yedirem ( yerse)
herkese mutlu huzurlu bi akşam diliyorummmmm
kızlar çıktım ben de herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları
salı görüşürüz herkes kendine ve bebişine iyi baksın
bircanım sende sıkma anacım kendini bak bi kere geliyoruz dünyaya...
halam bana evlenirken demiştiki: evlenince hem kendi, hem karşındaki aileden kimseye asssla hürmette kusur etme... ama taş altında kal laf altında kalma....
hakkatende mantığım budur.. kayınpederim gelir bin kere kızarım ama en sevdiği yemekleri döşerim kral gibi sofra kurarım evinde herşeyini yıkar ütüler temizlerim... ama lafı soktummu iki gün serum yer... kaşınınca kaşıyorum yalan yok.. ama dün kızar bugun kızım kızım diye arar.... oda dengesini şaşırdı :))))
Valla gamze ınsallah ben gıdınce uyuyor olur kuzumda azda olsa kestırırım bende:) sımdılık bende kaçıyorum ıyı hafta sonları ıyı tatıller kuzularınısı bol bol öpüyorum...
gamze hani çarş.günü çarşıya çıktımya ahmetle...sana da gel demiştm canın çok sıkkındı..o gün marina alışveriş varya orda kahve dünyasının yanında oturduk ahmetle yan masaya da bir gurup oturdu..içlerinde de aşk-ı memnu nun hilmi önalı vardı..başka tanıdık var mı bakamadım göz tacizi yapmak istemedim..
Kızlar bana akıl verin Yarın kayınvalidem bakcak poyraza eşimin isteği üzerine ama Poyrazla yarım gündne fazla bir arada kalmadı yani pek bilmiyo ve bende güvenemiyorum yedirme konusunda bende liste yaptım ben gidene kadar yedireceği şeyleri iş yerindeki kızlar yadırgadı bunu ama dediğim gibi ne yiyor bilmiyor ki kaç saatte yedireceğini bide geçen az daha bol salçalı ve üstünde yağlar gezen bulyonlu tavuk suyuna çorbayı zorla gedircekti poyraza ben bulyonlu salçalı ve yağlı şeyler yedirmiyorum yanii o yüzden liste yaptım yanlışmı yaptım
bircanım listeyle olmaz o iş...
ne yicekse kaplara hazırla üstünede kağıda yaz yapıştır yenilceği saatleri...
yoksa eline ne geçerse yedirir bulyonlu bilmemneli çocuk zararlı şeylere alışmasın bence...
ne şeytanı gör ne salavat getir...
hatta sana zahmet olmasın ben hazırladım diye kıvır....
ben olsam böyle yaparım güvenemem kimseye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?