bircan gerçekten inanamadım yazdıklarına, Allah sabır versin sana... ama gerçekten ters davranmam lazım, eşine de şaştım yanında olması gerekir halbuki, bir de çocuk olunca daha da bağlanıyorlar halbuki eve. ama nasıl bir kaynanaki nasıl giriyor demekki oğlunun aklına...
ya abimle boşanıyorlar sanırım, çok üzülüyorum. haklarında hayırlısı olsun, abim 3 haftadır uyuyamıyor perişan tabi bizde..
bu arada kaka yapma sayısıyla kilo alma bizde ters orantılı. rüzgar günde 6 tam kase etli sebze çorbası yemişti 2 ay boyunca toplamda 500 gram almamıştı. 8. ayında çok az yedi, günde 1 kez kak yapıyordu tam 1 kilo aldı.... 6 kase yediğinde 4-5 kez kaka yapıyordu.....
şuan benim kız da 8500 kilo....
çocukları yok... zaten ortada neden de yok, ama saçma ufak tefek şeyler söylüyo.... iki yıldır evlilerdi... çok üzülüyoruz.
şaka didimmm gııızzzz sen ne dersen yeridirrr arkandayım,gururluyummzemuszemus
1 haftada hızlanırr cnm
abin için üzüldüm cnm haklarında hayırlısı olur inş.
hadi ben kaciyorum kizlar
eve gidem oglumu gorem gelmeyen sutlerimi sagam
hepinizi cok opuyorum guzel hafta sonlari diliyorum
herkesin sıkıntısı derdi bir an once biter insallah
kendinize iyi bakin
hadi ben kaciyorum kizlar
kendinize iyi bakin
gamze bugün burası acAYİP çok sıcak değil mi..ben klimasız odaya bile gitmeye üşenirken millet saat 2-3 gibi şapkasız falan ortada ...
gamze bugünde ben abime söyledim, ikna et evlilik terapistine gidin dedim... olmazsa seni ararım ikna ederse.
hoççakal ciciiiimm öp alişi kocaman kocamaaann :))hadi ben kaciyorum kizlar
kendinize iyi bakin
bircanım sende sıkma anacım kendini bak bi kere geliyoruz dünyaya...
halam bana evlenirken demiştiki: evlenince hem kendi, hem karşındaki aileden kimseye asssla hürmette kusur etme... ama taş altında kal laf altında kalma....
hakkatende mantığım budur.. kayınpederim gelir bin kere kızarım ama en sevdiği yemekleri döşerim kral gibi sofra kurarım evinde herşeyini yıkar ütüler temizlerim... ama lafı soktummu iki gün serum yer... kaşınınca kaşıyorum yalan yok.. ama dün kızar bugun kızım kızım diye arar.... oda dengesini şaşırdı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?