2009 Eylül Anneleri

pOYRAZ 3 AYDA 350 GRAM ALDI ALMIYO ÇOCUK

çocukları yok... zaten ortada neden de yok, ama saçma ufak tefek şeyler söylüyo.... iki yıldır evlilerdi... çok üzülüyoruz.

yaa gülaycım onların 2-5-7 sendromlarından haberi yokmu ya :)))
2 yıl deyince şimşekler çaktı bende de... :)
gittilermi bi danışmana falan..
bak eşimin kuzeni oranın eniyi bikaç psikoloğundan birisi.. sizi zevkle yönlendiririm..... eminim çünkü çok faydasını göreceklerine.......

şaka didimmm gııızzzz sen ne dersen yeridirrr arkandayım,gururluyummzemuszemus

canım benim yaa işte arkadaş yaa gel öpecem seni gel :)))) olumunekankayizsmile

gamze bugün burası acAYİP çok sıcak değil mi..ben klimasız odaya bile gitmeye üşenirken millet saat 2-3 gibi şapkasız falan ortada ...

kızlar nasıl üzülüyorum ya, eşimde üzüle üzüle herşeye kendini mahvediyosun diye, ama elimde değil.... off ya bi sıkıntımız bitti derken bişey çıkıyo. annem zaten çok kötü, bide bu dermansız haliyle rüzgara bakmak zorunda, en azından kafası dağılır diye düşünüyorum rüzgarla...

gamzem biliyorum, onun için teşekkür ediyorum...

inşallah hayırlısı olur haklarında.

ay kizlar 2 dakka da ne cok yazmissiniz cikmam lazim okumadan cikamadim :)

gulaycim abinlere uzuldum canim ama haklarinda hayirlisi olsun
duzelmeyecek seylerse bitmesi bence de herkes icin daha iyi olur ama diyorsun ki sorunlari da yok eften puften o zaman insallah bi sekilde duzeltebilirler.

tulaycim eminim kuzun cok seker cikmistir masallah ama ben goremiyorum ne yazik ki

meryem bak simdi baharlara uzuldum
kirk yilin basi bi gezelim dediler hasta oldular demek cok gecmis olsun
iste ya insan bebekle bir yere gitmeye korkuyor boyle olunca
ya havasi dokunuyor ya sicaktan soguktan hasta oluyor hic biseyi yoksa dis cikartiyor :)

hadi ben kaciyorum kizlar
eve gidem oglumu gorem gelmeyen sutlerimi sagam
hepinizi cok opuyorum guzel hafta sonlari diliyorum
herkesin sıkıntısı derdi bir an once biter insallah

kendinize iyi bakin

gamze bugün burası acAYİP çok sıcak değil mi..ben klimasız odaya bile gitmeye üşenirken millet saat 2-3 gibi şapkasız falan ortada ...

aynen canım yaa arkalı önlü klima çalışıyo evde yoksa nefes alamıcam o derece... bide burası sıcak sıcak esiyo anaam turbo fırıb etkisindeyim :))))
millete bakıyorum gitmişler simsiyah kotları bluzları oh sokakalardalar.. ya ben onlara bakarken yanıyorum bide o şekilde çıksam cenazem gelir eve ööff....
bide haftasonu denize girecem diye seviniyodum ama demin hastalandım yaa ((((((

gamze bugünde ben abime söyledim, ikna et evlilik terapistine gidin dedim... olmazsa seni ararım ikna ederse.

canım mutlaka ikna eet 2. yıl krizi bu dikkat edin herkes geçiriyo.... yani sana mutlaka kesinlikle tavsiye edebilirim gidip gördüklerinde kendileride kesinlikle ikna olacaklardır... vede problemlerine çözüm olacağınada eminim....

hadi ben kaciyorum kizlar
eve gidem oglumu gorem gelmeyen sutlerimi sagam
hepinizi cok opuyorum guzel hafta sonlari diliyorum
herkesin sıkıntısı derdi bir an once biter insallah

kendinize iyi bakin
hoççakal ciciiiimm öp alişi kocaman kocamaaann :))

bircanım sende sıkma anacım kendini bak bi kere geliyoruz dünyaya...
halam bana evlenirken demiştiki: evlenince hem kendi, hem karşındaki aileden kimseye asssla hürmette kusur etme... ama taş altında kal laf altında kalma....
hakkatende mantığım budur.. kayınpederim gelir bin kere kızarım ama en sevdiği yemekleri döşerim kral gibi sofra kurarım evinde herşeyini yıkar ütüler temizlerim... ama lafı soktummu iki gün serum yer... kaşınınca kaşıyorum yalan yok.. ama dün kızar bugun kızım kızım diye arar.... oda dengesini şaşırdı :))))

meyreemiiim masalarda yattında uyuyamıkaldın canıım..
millete bodrum bileti diye kıbrıs bileti kesmiyon işallah :))))))))))))))))

aşagıda kuru kalabalık yapıyorum yazamadım sorry madem yazmıcan ne duruyon demeyin haaa:))

aha da olay buuu aynı kanaatteyim
daha önce belirttiğim gibi
ilersi için laf vermem bende kimsenin ağzına
ama haklıysam lafımdanda kalmam

ne se ben gidim akşama yemeğe gidicez kıyafet ayarlıyim
oğluşun meyvaaasını yedirem ( yerse)
herkese mutlu huzurlu bi akşam diliyorummmmm

yok gamze gözlerıme kıbrıt çöpü soktum kapanmadı hala:)
bugun ozlellıkle bılet kesmemeye ozen gosterdım:) ne olur ne olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…