topiğin organik uzmanı olarak diyebilirim ki büyük ve tanınmış firmaların organik ürünlerine güvenebilirsiniz. ama organik adı altında satılan herşey organik değildir. mesela hormonsuz çilek diye bitaraflarını yırtar pazarcılar ve normal çilekten pahalıya satarlar. aslında o çileğin türüdür. çilek hormon tutmayan bir meyvedir ve her hali hormonsuzdur. daha önce de söylemişimdir size kesin.valla ben organik olayına ınanmıyorum kızlar.. kendım yetiştirmediğim sürece hiç bişey bence organık değil. yanı hanı gidipte marketten bana köy tavugu ver o organık..... bence yalan. eger tavuk vereceksem normalını alıyorum. domatesse mevsımınde ve ozel secerek.. fırsatım varsa ekılmısını toplayarak..
meryeeeeeeem tabi ki canımız acıyo deli misin? günlerce neler çektim erzurumda oğlum ateşlendi de. ama tebrübe kazandıkça daha soğukkanlı yaklaşmaya çalışcaz diyorum. belki kendimi avutuyom böyle sanane be kardeşim aaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoookyavrum gerçekler acıdır. niye kjendimi kandırayımki. onun canı acısa benim canım çıkıyor vee bu hiç değişmeyecekkkkk
Bahar ben organikl diye bişeye inanmıyorum. Mevsımıdır yada değildir. Tarla domatesı ıle organık domates farkını anlamıyorum be bacım. Benım babamın yazlıgında bahceye ektıgımız organık mı oluyo:) organıgın tanımında yanından motor bıle gecmemiş olması lazım ama bız arabalarla fos fos gecıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?