2009 Eylül Anneleri

dilse çook geçmiş osun...umarım yavrucak tez vakitte iyileşir..uyku sersemiyken falan biberon almıyr mu

ben de ekim annesiyim. bizim kiz da gunlerdir agzina lokma koymadi. bizde de idrar yollari enfeksiyonu cikti.suprax vermemiz gerek ama bizimkide mumkun deil acmaz agzini. aglatarak verdik 2 kez ikisinde de kustu. 1 haftada 520 gr vermis. ben bugun kucagimda uyurken siringayla verdim. agladi sizladi ama uykuya yenik dustu. yine iyi kotu icti ama. hos bugunde agzina lokma koymadi bu is nereye gider bilemiyorum ama mafoldumben
tum hasta bebeklere gecmis olsun

iyi geceler fıstıklar,

geçmişe bakamadım

bugun kızımın diş bugdayını yaptık. çok şükür güzel geçti. kızım kalabalık olunca hiç uyumadı, eziyet de etmedi ama sagolsun :) bizde boyle işte. yorucu ama çok güzel bir gündü..

herkes iyidir inş..

görüşürüzzzzz

günaydın herkese iyi pazarlar..
tubacım güzel geçtiğine sevindim en ksa sürede resimleri bekliyoruz tatlımm..

i y i p a z a r l a r..............
tubacım hayırlısı olsun diş buğdayınız....
bende evi toparlıcam ütüler varrrr
bide sünnet düğününe gidicez bu sıcaktaaa pooffffff

öpüyorum sizi ve meleklerinizi...........

kızlar selam özledik sizi yine :)
annemin halılarını falan yıkadık, gece de kurs var malum, gelemedim..
tülaycım hayırlı olsun halil ibrahim paşama, sağlıklı kemikleri ve güçlü adımları olsun inşallah :)
tubacım nasıl oluyor diş buğdayı anlatır mısın_? bizim buralarda olmuyor da pek bilmeyiz onun için sordum...
ela da resim eklemişti ama tam olarak ne yapılıyor nasıl oluyor çok merak ediyorum...
gerçi bizimki bayramdan sonraya kaldı o da yaşından sonra demek olsun...

iyi dilekleriniz için de teşekkür ederiz teyzeleri, sadece naz yaptık :))))

bebişler çok hastaymış, çok çok geçmiş olsun hep dua edelim valla, sıcakta ateş hastalık çok zor...
Rabbim tez zamanda şifayla donatsın minicik vücutlarımızı...

bu arada burcu (ismini yanlış yazmadım umarım) biz japonyadayken denize gittik hatta okyanusa bile girdik canım çok güzel plajlar vardı, kumsal değildi ama çok güzeldi...
şehir olarak nerdeydi tam hatırlamıyorum, tokyodan osaka mı yokohama mı o taraflarda bi yere gitmiştik...
ağustos ortası olmasına rağmen deniz serindi gerçi ama o da okyanuz olmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum...

şekerim ben evi balonlarla süsledim. arkadaşlarımı ve yakınlarımı davet ettim.
diş şeklinde kurabiyeler, pasta, buğday (nohut, mısır, ceviz, şeker ve tarçın ile ikram ettik biz) ve birkaç çeşit ikramlıklar yaptım.
gelen eş, dost sagolsun hediyeler getirmiş ki ben bu kısmını çok sevmiyorum.
bu sebeple kimsenin harcama yapmasını istemiyorum ama yine de adet işte getiriyorlar.
sonra kızımın önüne makas, tarak, cep tel., para, kalem, kitap, ilaç falan koyduk.
bunlardan hangini seçerse ileride o meslekten olurmuş. her biri bir mesleği simgeliyor.
neyse bizim kız emekleyerek gelip baktı baktı ki biz kesin cep tel.alır falan dedik..
kitabı seçti :)) okuyup büyük adam olacakmış bizim kız :))
boyle işte tatlım. bu adet bizde varmı yokmu bilmiyorum bile. ben istedigim için yaptım canım.

Son düzenleme:
günaydın herkese iyi pazarlar..
tubacım güzel geçtiğine sevindim en ksa sürede resimleri bekliyoruz tatlımm..

sagol ayşecim, ekliycem inş.ilk fırsatta.
gerçi makine hiç benim elimde degildi, pek resim çekmedik sanırım ama vardır 3-5 tane :)

sagol tülaycım, kolay gelsin.
bizim de akşama düğün var.
daha pazara gidi gelicez.
pazar günü bile dinlenmek yok :)

merhaba bacılaaaar :) hasta bebşler varmıs gecmısler olsun...bızde sıcaklardan bunaldık coook.kuzum ısılık doktu.herkesı opuyoruz

hg tuba..hayırlı olsun canım..ne güzel defne de uslu durmuş..ben de daha önce hiç duymamştm merveye açıklamanı okudum.bilmiyrm belki bizde de var ben denk gelmedim..ama olsa da söylrlerdi belki annemler..neyse senin diş buğdayının güzel geçmesi iyi canım:))))

KIZlar bir sorum olacak..bebeklerin kırkından sonra mevlüt okutulur denir ya...aranızda okutan veya okutmayan var mı merak ediyrum..

iyi akşamlar hanımlar keyfim yok kafam dağılsın bir bakıyım dedim denize gittik dönüş yolunda kaza yaptık ucuz atlattık maddi hasarla ama korkusu yetti egemeni bir kucaklamışım çocuk uyandı korkudan eşim çıkamadık hiç diye üzüldü silivride biryer bulmuştu ablamlarla oraya gittik ctesi günü pazarda görümcemler gitmek istedi araçları yok biz götürdük yorguluk oldu 2 gün sabah körü kalk gece yat sürekli trafik çocuk yorgunluk yine de çok şükür diyoruz mevlütü 2 haftalıkken okuttum ben fotoğrafta eklerim

cnm çoook büyük geçmiş olsun

günaydın güzel anneler..
egemenadil çok geçmiş olsun ayy sadaka verseydiniz ayy rabbim korusun hepimizi..
esincim bizim topikte herkes mevlüt yaptı hatta hamileyken mevlüt şekerlerimizi büyük bir özenle hazırladık çok özel günlerdi yaa.. bizde bir aylıktık sanırım yaptığımızda ..:içelim:

günaydınlar

egemenadil geçmiş olsun canım başınızdan tuzla ekmek çevirip bir fakire vverin.
ben mevlüt yapamadım ya. burda kimsem yoktu. gelecek tanıdıkların da her birinde 2 şer çocuk olduğundan göze alamadım babanem kendi okudu sürekli zaten üstümüze.

kızlar oğlum çok mızmız. tamam üstten 4 diş patlattı onlar çıkıyor ama su bile içmiyor bu ay bırakın kilo almayı kilo vermişiz. ishali de oluyor arada. bir kaşıktan sonrasına ağzını kapatıyor ne yapacağımı şaşırdım. doktora göre yazın bebekler yemezmiş. e tamam da bu çocuk emekliyor yürümeye çalışıyor sürekli hareketli. yemezse enerjiyi nerden alacak. et köfte tavuk hiçbirşey yemezse proteini nerden alacak? iştah şurubu alıcam karar verdim. eşim kızıyor ama napayım çarem yok güçsüz düşecek yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…