2009 Eylül Anneleri

varya eğer annemle ya da kaynvldemle Allah için o da iyi bakar aynı şehirde falan olsam ben de gözümü karartcğm çoktan..

esincim yalnızlık zor benim annem yanıma taşındı benim için torunları için avrupa yakasındalardı şimdi bana 10 dk mesafedeler anadolu yakasındalar o kadar rahat luyoki insan

çok haklısın. Allah, herkese anne olmayı nasip etsin.

meryem öle bi izlenimmi veriyorum :))))

ee tabiki bu kadar çoçuk için epey tuzlu olmak gerek boşunamı amerikaya gitmeyi düşünüyoruz :))

gülaycım d vit vermiyrmusun ozaman bize dr. 1 yaşına kadar demişti

Benim mesai arkadaşım bana hep şunu dersi bir çocuğu yükü birse 2 çocuğun yükü 2 değildir katlayarak gidiyor. Şuan ne demek itediğini daha iyi anlıyorum 24 saatlik zaman dilimi bana yetmiyor. Hep bir şeyler yarım kalıyor. Üstelik diğer oğlum 9 yaşına girdi avantajıda var dezavantajıda. Şimdiki aklım olsa diye başlıyorum: İyi okuyun. Aralarını bu kadar uzun tutmazdım aynı dönemlerde aynı işleri yapmak daha kolay şimdi birine ders çalıştırırken birini pışpışlamak. Biri evden çıkamazken biri hep sokak ister araları fazla olmasaydı ortak kararlar daha uygun olacaktı. 3-4 yaş ara en iyisi bence hem eşyalarıda ortak kullanıyorlar. Uzun sürede 2. bebek olunca tekrar aynı eşyalara para vermek durumunda kalıyorsunuz buda ayrıca dip not olsun.

gülaycım saol bilgi için içim açıldı be ya ama benim oğlum hergün düzenli güneş göremeyebiliyor çalıştığımdan hergün düzenli çıkartamıyoruz. balkondan anca görüyor. d vitamini ihtiyacımız var canım sanırım.

esincim yalnızlık zor benim annem yanıma taşındı benim için torunları için avrupa yakasındalardı şimdi bana 10 dk mesafedeler anadolu yakasındalar o kadar rahat luyoki insan

zeynep bu söyledğne sahip olmak için neler vermezdm...anlatabiliyr muyum..eşim çook yoğun ..kuzumun tüm sorumluluğu bende tabiki şikayet etmk değil ama bazen yarım saat bile olsa insan nefes almak istiyr..yanında güvenebileceği birini arıyr

hayır canım d vit vermiyorum zaten 15 dakikalık güneş yeterli oluyor. bence verme artık tabi sen bi sor da....

ben çıkıyorum kızlar.

bu arada evet annelerin yanında olması süper birşey ama bir o kadar da zor. şimdi rüzgar annemin ısrarları sonucu bu hale geldi.... ama bakıcı olsaydı ne dersem yapacaktı , ama annem hem şımartıyor hem yemek konususnda ısrarcı.... bir de kırılır falan diye şöyle yap böyle yap çok müdahale edemiyosun... yani eksi yönleri de çok. o yüzden üzülmeyin kızlar.

eylülcüm bizim eşimle zaten öyle çok bi geçmişimiz olmadı canım 3,5 sene topu topu :) seneye evime girsem (kredi ile tabi) birkaç sene de izinlerde azcık gezsek 3-4 sene yapar. bir de oğlum anlayana kadar istemiyorum. o da bilsin kardeşi anlasın istiyorum bizimle o heyecanı paylaşsın hatırlasın istiyorum. ay ne çok şey istiyorum ben ya

kızlar ben uzun zamandır d vit vermiyorum yazdan dolayı, doktorum kes dedi... baharcım ya valla aklıma geldin yazayım dedim. bilgin olsun diye, yazmazam şimdi niye yazmadım derdim kendime, huzursuz olurdum önemsiz değil gibi.

esincim allah sana kolaylık versin haklısın canım peki yanlarına gelme şansları yokmu ????

gülaycım bu anneden anneye değişiyo annem sağolsun çook anlayışlıdır ne dersem onu yapar zorla yedirdiğine bu kadar hiç denk gelmedim ki sık sık bırakıyorum yani temizliğimi filan yaparken ve ben yokken sadece annemde duruyo gökşen :))

bak baharcım görümcemin 5 yaşındaki büyük oğlu artık herşeyi anlıyor ve iki ufak kardeşi için şu sözleri sarfediyor eşime...

şimdi dayı bunların kafayalarını patlatıp kafayalarını kıracam, böğle kafayalarına vuaracam vuracam.....

zeynep ama sürekli bıraksan yanı hergun sabahtan akşama bıraksan farklı olur onlarda kendılerınbde soz hakkı var diye düşünüyorlar

esincm amerikaya gidersek işler değişicek çoçuğu bi müddet ertelicem ama zaten şu var buda en az 2 3 sene gerekiyo bu arada ikincide gelirse orada ikji çoçuklu olurum uzun süre tr döndüğümdede devamı gelir herhalde ya bide bu işler nasip ve kısmet mevlam hakkımızda hayırlı olanı versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…