2009 Eylül Anneleri

merhaba bizde ismi teyzesi buldu 2.ismi zaten hazırdı babası babasının ismini istedi yoksa babası kendi babasının ismini koyacaktı :)) egemen adil yerine egemen dursun

valla ben çok farklı bir i,sim isteseydim kimse umurumda olmazdı banada dedıler yanı ali ve tuna sanki hımmm gibi yorumlar dedım değişmez alituna benım kuzum:) şimdi herkes ç.ok begenıyor ismini kuzumun

hohoyyyt birincileri hakladık pakladık, ikinci bebekleri doğurduk isimleri konuşuyoz.
zeynep benim oğlan alışveriş arabalarını daha çok sweviyo o yoksa zaten babasının kucağında biz de babanemle puset gezdiriyoz :)

sağol canım

ya zeynep biz de chicco almıştık modelini bilmiyorum
güzel, dayanıklı bişi
belki rahattır da edaya sormak lazım
ama inanılmaz kaba ve çok yer kaplıyor
gidip saraçhaneden kıytırık bi baston puset aldım 60 liraya
eda bayılıyo ona
hem etrafı daha iyi görüyor
hem dış mekanda olduğunun daha iyi farkına varıyor
artık hep bunu kullanıyoruz
sizde de bir tane varsa ve amaç baston gibi bişeyse al gökşeni git
dene birini al bence

hg nazan cm.senin de kuzunu görüyrz avatardan rengarenk toplarla maaşallah yavrum nasıl da mutlu görünüyo

gülaycım zaten güzeldi rüzgar daha güzelleşmiş büyüdükçe, gözleri de daha belli olmaya başlamış uzun zamandır görmemiştim maşallahhhhh

nazan hg diğer ismi koymamakla dogru karar vermişsin :)))

yaa baharın dediği gibi kızlar ikincileri konuşuyrz..anlaşılan şuan ya kuzularınz dan uzaktasnz ki öyle çalışıyrsunz ya da uyuyrlar biz evde olanlarnki..bazen oluyrki diyorm tek çocuk yeter ...bazen diyrm 3 olsun..

oğlum olursa ismi hazır :))

kızım olursa tamamıyla bana ait onuda o zaman düşünücem :))

bu arada bebek arabsı konusunda kızlar benim nyetim hakketten iyi bişi alıp kenarda dursun istiyorum çünkü seneye bu zaman lar allah nasip edrse ikinci bebeği düşünüyorum oda kullansın mantıklı değilmi ? kızım bu aralar bebek arabsında duruyo çok şükür önceden hiç durmazdı ama şimdi eline çubuk kraker filan veriyorum oyuncak filan duruyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…