2009 Eylül Anneleri

bende tek bebek diyorum eşim bir ok diyo bi yapalım çok büyümeden diyo bakalım sana yazık diyo evde tıkıldın çalışıp emekli olmamı istiyo oda 11 yıllık iş hayatım var 1,5 oldu evdeyim sigortada 3300 günüm var ödenmiş çalış tamamla diyo

rüzgar bu saate kadar hiçbişey yememiş, su içmiş, onu da azalt dedim. 100 cc sıvı ile 3 saat tok durabiliyıorlarmış... annem oynatarak yedirsem mi diyor hayır kesinlikle bu inadından vazgeçircez dedim.

sağolun kızlar gözleri hala mavi ve yeşil artık anası gibi esmer ve kahverengi gözlü olmayacak sanırım. gözleri ela olacak gibi. bu arada bir kaç foto daha yolayayım size.

zeynep hemen ikinciyimi istiyon ne diyim valla.
Allah gönlüne göre versin.
Yardımda hazır birileri varsa bişey diyemem onun dışında yaş aralığı 3 olsun
kimseye muhtaç olma, yoksa zor anam ya.

ben de tek çocuğu oğluma haksızlık diye düşünüyorum kimi zaman. kimi zaman da ikinci çocuğu kendime haksızlık gibi düşünüyorum. biz eşimle hiç tatil yapamadık doğru düzgün gezemedik. şöyle bir zaman şartı koştum kendime ve eşime. gezmek istediğim yerleri gezip kendi evimize girdiğimizde ok yaparız ama ondan önce yok.

ben istiyorum ikinci çocuğu, çocukları pek seven bi tip değildim, ama şimdi çok başka hayat, onun gülümsemesi yeter. düşünsenize bundan iki tane olsa iyi olmazmı:) zorlukları tabi olacak ama güzellikleri yanında az bence:)

canım baharcım bakma konuşyrz hatta bazen şakaya da vuruyrz ama gerçekten insanın hayatını tümünden değiştryrlr ..çıkacağın varsa çıkamıyrsun gezeceğin varsa gezemiyrsun uyuycğn varsa bakıyrsun..insan böyle fedakarlklra sadece çocuğu için katlanır .Allah kimseye aratmasın

ama daha bakıcı bile bulamadm ..ne yapacğmı bilmyrm ah keşke yakınlrmdan biri gerçekten yakınımda olsaydı

kızlar dr.a gitmem gerekiyr kadın dğuma ama gidemiyrm çocuğu bırakıcak kimsem yok düşünebiliyr musunz

ben de çocuk istemeyen biriydim
ama şöyle diyordum
ya hiç yapmam ya da 3 tane yaparım
biz dört kardeşiz ve kardeş çok güzel birşey
çocuğumu bundan mahrum bırakmaya hakkım yok diye dşünüyorum
ama tabi kısmet
bahar yaptığın plan da güzel
biz de 5 yıllık evliyiz her yıl tatilimizi yaptık
ben de evimize girmeden çocuk iistemiyodum
aldık evi tabi krediyle
şimdi de bana kapak oldu
kredi ödiycez diye çalışmak durumundayım
kızıma kendim bakmak isterdim oysa

baharcım şimdi araştırdım da söyleyim dedim. seven seasi yazın önermiyorlarmış, içinde d vitamini olduğundan. fazla d vitamini birden boy attrırıp sonra kalsiyum birikmesine neden olup erken yaşta kemik erimesine neden olabilir diye yazılıyor bu nedenle carlson diye bir balık yağı tavsiye ediyorlar. sen yazınca yazıyım dedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…