2009 Eylül Anneleri

tubaaa ..sabırsızlıkla bekliyorum canım seni demek hiç oralı olmazsın sen beni tınlamazsın öyle mi..ee önümüz pazar yaklştıalsanaalsanasmile bodrum bodrum olalı böye kavga görmeyecek

ay pardon şekerim paçalarımdan çekiştiren bir bıcırık var rahat vermiyor. parça parça okuyup goruyorum yazdıklarınızı. kısmetse yarın öğlene oradayım şekerimmm... :lepi:

Eylül nasıl ekleteceksin ismi nüfüs cüzdanınamı sonradan sorun olurmu. Araştırdın mı?
geçmiş olsun canım..
Sağol canım sana da kolay gelsin.

Selam sıcakkan kavruluyoruzz. Ne olacak bu halimiz.
Sabah Koray doktora götürdüm konjiktivit olmuş. Şİmdide iş yerinder sıcaktan bayılmış durumdayım. Allah rızası için bir klimaaaaaaaaa

geçmiş olsn... hg canım.aynısı 6 aylkken bizde de oldu..ama benim yüzmden arabyla uzun yolculk sırsnda çocuğun gözündeki çapağı almak için mücadele ettm resmen..tabi minnack şeydi..araba ortamnda mikrp kaptırdm çocğn gözüne ve o bana ders oldu..

esin ordamısınnnnn eltimin tayini bodruma çıktı eşimin abisi üç gündür kiralık ev arıyo ne zormuş bodrumda ev bulmak. bildiğin yerde varmı canıım ev.. adam helak oldu

len ben bunu yeni görüyorum. teker teker gelin alsanaalsanasmile
kocam gezenti ben napıyım bilmiyorumkismile
hem bodrum şurası bize 2,5 saat. çeşme 1 saat falan. nedir yani :roflol:

bak ben şehir dışı dedim once siz deştiniz a.s.

canım inşallah bir daha olmaz tekrarlamaz...heyt demek çakıl ımız yaklaşıyr..

Selam sıcakkan kavruluyoruzz. Ne olacak bu halimiz.
Sabah Koray doktora götürdüm konjiktivit olmuş. Şİmdide iş yerinder sıcaktan bayılmış durumdayım. Allah rızası için bir klimaaaaaaaaa

geçmiş olsun kızlar..

Eylül nasıl ekleteceksin ismi nüfüs cüzdanınamı sonradan sorun olurmu. Araştırdın mı?

Sağol canım sana da kolay gelsin.

araştırdım canım
bi dilekçeyle başvuruyorsun
haklı bir gerekçe göstermen gerekiyor
mesela işte çakıl ismini kullanıyoruz ilerde zorluk yaşamaması için ekletiyoruz falan diyosun
sanırım iki de tanık gerekiyor
ama ne kadar sğrğyor bilmiyorum
bir avukata da danışmayı düşünüyorum

bizim yerimize de gezin biz araba varken hsonu çıkıyoduk kaza nedeniyle 2-3 hafta arabamız olmıcak sonrası içinde daha belli değil diyo satıcaz galiba haftaiçi evdeydim haftasonuda eve kapandım artık

kızlarrr soylemeyi unuttum. yarım saat once kuzumun alttan gelen 3.dişini gördüm.. artık o bir 3 dişli canavar :lepi:

esin ordamısınnnnn eltimin tayini bodruma çıktı eşimin abisi üç gündür kiralık ev arıyo ne zormuş bodrumda ev bulmak. bildiğin yerde varmı canıım ev.. adam helak oldu

yaz dönemi ya dolu canım heryer eltin neci..şuan nerde kalıyrlar..ramazan gelince türkler döner biraz boşalr ama ..biz de çook aradk aslnda ççoook bulduk ama manzaralı evlr hep tepede ve bebekle zor..ee evlr küçük yazlk..ve hep dubleks ki hareketlenen bebeğe zor..

canım inşallah bir daha olmaz tekrarlamaz...heyt demek çakıl ımız yaklaşıyr..

opuyorumnanaktan öyle görünüyor gibi

kızlar yaa bu arada doğum günü pastalarının fiyatları ne kadar uçuk ya
pastası fotoğrafı derken bi dünya para oluyo
bi de biz aile arasına bişi yapıcaz yani
büyük kutlama yapıcaklar sağlam bi bütçe ayırmalı

kızlarr yaa bırılerı bır zamanlar bıskuvı tarıfı yazmıstı sımdı bende ıstıyorum:)

BUYRUN MERYEM HANIMM :))

1----

1 çay bardağı dut pekmezi
aldığı kadar tam buğday unu
iki yumurta sarısı
2 yemek kaşığı yada 100gr tereyağı
ve yarım su bardağı keçi sütünden yaptığım yoğurt
bunalrı karısştırıp kulak memesi kıvamına geldiğnde merdane ile açıyorum
1,5 2 cm kalınlığında sonra kalıplarla şekil veriyorum
en sonrada yağlı kagıt üstüne koyup 200derecede 20 dakika yada hafifi kızarıncaya kadar pişiriyorum ...

2----

100 gr oda sıcaklığında tereyağ
1 yumurta sarısı
12 yemek kaışığı tam buğday unu
1 çay bardağı pekmez
yarım çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı irmik
ben beyaz un kullandım ama tam buğday unu aldırdım eşime artık onunla yapıcam
170 derecede 15 en fazla 20 dk kadar pişir

VAR MI BENDEN HIZLISI ULENN :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…