tuba bak tatil yapışını affetiriyor bu hızın:) seviyorum seni:)
evet eylülcüm hızlı kadın tuba koydu bile tarıfı:)
sağol canım.. valla gitmesi ayrı dönmesi ayrı dert.. dişinizde hayırlı olsun bizde bugün üstten patlatmışız birtane.. ama gece çok ağladı kuzumhüsniyecim, kolay gelsin. hakaten zor şu tatil dönüşü. daha gitmeden beni dönüş stresi basıyor..
yaz dönemi ya dolu canım heryer eltin neci..şuan nerde kalıyrlar..ramazan gelince türkler döner biraz boşalr ama ..biz de çook aradk aslnda ççoook bulduk ama manzaralı evlr hep tepede ve bebekle zor..ee evlr küçük yazlk..ve hep dubleks ki hareketlenen bebeğe zor..
tubacım sana tel imi yazdm özelden msj attım..geldğnde çaldrırsan görüşürsek çok sevinirim...
çakıl 'a bam bam lazım mı?:))
ya eylül benim oğlumun bambamlı bir tişörtü var. bayılıyoz ona. oğlumu ben de bazen bambamım diye seviyom :)
Bizde de babasının hatası yüzünden oldu. Kaç gün sürdü tedaviniz?geçmiş olsn... hg canım.aynısı 6 aylkken bizde de oldu..ama benim yüzmden arabyla uzun yolculk sırsnda çocuğun gözündeki çapağı almak için mücadele ettm resmen..tabi minnack şeydi..araba ortamnda mikrp kaptırdm çocğn gözüne ve o bana ders oldu..
Sapol Canım.geçmiş olsun kızlar..
Teşekkür ederim canım. BEnde istediğim ismi koyduramadan eşim yüzünden bakarsın ilerde ekletirim diye sordum.araştırdım canım
bi dilekçeyle başvuruyorsun
haklı bir gerekçe göstermen gerekiyor
mesela işte çakıl ismini kullanıyoruz ilerde zorluk yaşamaması için ekletiyoruz falan diyosun
sanırım iki de tanık gerekiyor
ama ne kadar sğrğyor bilmiyorum
bir avukata da danışmayı düşünüyorum
Sağol Baharımm. Benim oğlanda sıralıyor tutunca yürüyor o kadar kendisi birkaç adım atıyor desteksiz ama özgür günlere kavuşamadı henüz.ebru, egemenadil geçmiş olsun kızlar ya.
ebrucum ali efe sıralıyor elinden tutunca yürüyor ama desteksiz yürüyemiyo canım daha.
işlerden sık bakamıyom anca gördüm kusura bakma.
BUYRUN MERYEM HANIMM :))
1----
1 çay bardağı dut pekmezi
aldığı kadar tam buğday unu
iki yumurta sarısı
2 yemek kaşığı yada 100gr tereyağı
ve yarım su bardağı keçi sütünden yaptığım yoğurt
bunalrı karısştırıp kulak memesi kıvamına geldiğnde merdane ile açıyorum
1,5 2 cm kalınlığında sonra kalıplarla şekil veriyorum
en sonrada yağlı kagıt üstüne koyup 200derecede 20 dakika yada hafifi kızarıncaya kadar pişiriyorum ...
2----
100 gr oda sıcaklığında tereyağ
1 yumurta sarısı
12 yemek kaışığı tam buğday unu
1 çay bardağı pekmez
yarım çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı irmik
ben beyaz un kullandım ama tam buğday unu aldırdım eşime artık onunla yapıcam
170 derecede 15 en fazla 20 dk kadar pişir
VAR MI BENDEN HIZLISI ULENN :roflol:
bende yapmıştım bu bisküvilerden ama çok sert oldu yiyemedi kuzum bir türlü... ben mi beceriksizim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?