2009 Eylül Anneleri

pekı kızlar bu tarıflerın hangısı daha iyi:)

meryem ben hep ikincisinden yaptım
ilk tarifi de bu akşam denemeyi düşünüyorum
ama bisküviyi sütle karıştırdığım için bizküvinin içindeki pekmezi marmelat ya da reçel gibi bişeyle değiştirmeyi düşünüyorum
pekmezi ayrıca veriyorum çünkü

kızlar öğlen yoğurt yedim
bi de geceden uykusuzum
bilgisayara bakarken yaşlı teyzeler gibi kafam düşüyo birden
gözlerim açık uyuyorum sanursam

Sağol eylul.
O hatayı bnde yaparım uykusuzken 3 bardak ayran içmişliğim bile var:)

ben kaçıyorum kzılar hoşcakalınn

haa tuba okudum unuttum bak dişiniz hayırlı olsun..

sagol meryemcimnaniknanik

Tuba bu ölçülerle ne kadar bisküvi çıkıyor birde kaç günde bi,r yapıyorsun?

canım bu tarifleri geçen burada arkadaşlar vermişti, ben de kaydetmiştim. henüz yapmadım, evdeki biskuvi bitince yapıcam. bu yuzden birşey diyemiyorum canım.

güle güle kızlar.

ben de artık işlerime bakayım.
defneye yarım şeftaliyi zor yedirdim, uyudu kuzum..umarım arıza çıkarmaz tatilde.

hadi hoscakalınnn

slm kızlar :))

ne sıcak bir gün (

ben ayakkabı giydirmiyorum evde bir sürü var istemiyo ayaından çıkarıyo adidas spor ayakkabı almış babası ama ayağına girmiyo etli olduğu için güzelim ayakkabı dolap bekliyo

Selamm..
Ayakkabı konusunda biz de şanssız çıktık..
En sonunda paqpa dan aldım ben de..simdi
crocs ve onları giyiyor..
Ama tam yürüyene kadar kesinlikle ayakkabiyla
bastırmayın diyor uzmanlar

evet reyhancım yürmeye başladıktan 4 hafta sonra ayakkabı giydirlmeliymiş evin içindede sade çıplak ayakla

bana çok sölediler bu kıza ayakkabı giydir sürekli ayaklarının ucuna basıyo diye araştırmalarım sonucu çoçuğu rahat bırakmak gerekiyomuş kendi kendine o zaten öğrenirmiş :)))

arkadaşlar bu insanlardaki sezeryan karşıtlığını ben anlamıyorum insana uzaylı yada özürlü mauamelesi yapıyolar sinir oluyorum bundan sonra gittiğim yerlerde doğum şeklim hakkında en ufak yorum yapmıcam

ayakkabı konusunun açıldıgı iyi olmuş. ben de almayı düşünüyordum bu aralar. demek tam yürüdükten 4 hafta sonra giyilmesi gerekiyormuş ve ortapedik olmasına gerek yokmuş. bu durumda yürümeye başlayınca çocugun ayagına deneyerek birebir almak en dogrusu.

birsey dediklerinde, sezeryanla dogum yaptınızmı diye sor. yapmadıysa nerden biliyormuş onu da sor. eger yaptıysa da kotuluyorsa herkeste aynı degil, bende hiç olmadı dersin. tamam herşeyin normali makbul ama herkes keyfi olmuyor ki oluyorsa da kime ne arkadaş yaa :))

tubacım tabiki bebişleri yanımızda götürmek gerekiyo deneyip almak lazım :))

öle diyosunda hangi birine laf yetiştirceğimi şaşırıyorum çünkü hepsi birden :)) zaten onlarında takıldığı konu epidural olması neden genel değil de epidural halbuki epiduraldeki riskler geneldede var ne zannediyolarsa bide aaaa iyi cesaret nasıl yaptın demiyolarmı halbuki kadın normal yapmış 2 günde ayğa kalktım dedi ben doğum yaptıktan 4 saat sonra ayakta idim hastanede :)))

ağustos anneleri i doğum günü kutlamaları yapıyolar epeyde uğraşmışlar maşallah :))

ben de evde eşim ve kızım la sadece bir pasta kesmeyi düşünüyorum :)))) zaten şimdi hiç bişi anlamıcak belki seneye olabilir :)))

kızlar bişi sorcam bebişleriniz hangi ellerini kullanıyolar gökşen daha çok sol elini kullanıyo sizlerde durum ne ????????

off delirecem şimdi sabahtan beri hiçbirşy yemiyo.. zorla ağzına tıktıklarımıda tükürüyoo bu kız..napcam kızlar.. sizinkiler ne durumda.. hadi dişleri acıyo diyom ama dün babası simit almış onu güzel güzel kemiriyo deli,rdim resmen yaa...
zeynepcim hiç takma canım sen onları maharet doğurmakta değil bakmaktaymış.. hem sağlıkla doğduktan sonra ne önemi varki.. ablamın 4 çocuğu var üçü normal sonuncu sezeryanla eskiden bilseydim hepsini sezeryan olurdum diyo..salla gitsin

afiyet olsun canım size de. eşin öğlen eve mi geliyor yemeğe?

kızlar bişi sorcam bebişleriniz hangi ellerini kullanıyolar gökşen daha çok sol elini kullanıyo sizlerde durum ne ????????

ikisini de

slm mkızlar anam bu ne evmiş ne temizlikmiş 1 haftada anca bitirdim anam ağladı ya bşidahaki yaza kadar hiç bişey sürmiycem elime offf yorgunluktan pestilim çıktı valla ama değidi ev mis gibi deterjan kokuyo heryer:))

zeynepcim bende yaşına girdikten sonra almayı düşünüyodum ozamn iyiki almamışım

bu arada zaten herkez herşeyi çok iyi biliyo ya gıcık oluyorum valla bende sezeryan oldum mecburi hep normal istiyodum ama iyiki sez. olmuşum dedim onlara ne ya

bu arada eylülde tutunup kalkmaya başladı bugün geç olsada zetne tutunup gidiyodu heryerede kalkmayı beceremiyodu onuda başardı bugün yaşını karşılıycak yürümesi sanırım

hüsniyecim klasik olucak ama sıcaktan yiyemiyo kuzular biz bile yiyemiyoruz üzülme geçer inşallah herkezde aynı sorun ben artık kendi haline bıraktım baktım olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…