2009 Eylül Anneleri

ya tabi ki onun huzuru zevki paha biçilemez ama az daha büyüsün cicozum annemmmm diye sarılsın zaten babaya salon yolu görünür her halukarda :))
gülcaaaaaaan kıyamam size yaaaaa...

gülcan ne biliyim noluyor bu sıpalara. ınan benım kıde 1:30 da uyandı uyutana kadar saat kaç oldu bılmıyorum. yıne uyandı sonra amannn..
tülay hoşgeldın

yaa kızlar valla bakıyorum oğluma boyum onun iki katı kilom 5 katı. ee küçük adam değilki kucagımı dolu dolu dolurup sarılıp uyuyorum:)

ya tabi ki onun huzuru zevki paha biçilemez ama az daha büyüsün cicozum annemmmm diye sarılsın zaten babaya salon yolu görünür her halukarda :))
gülcaaaaaaan kıyamam size yaaaaa...

tabi erkek bebekler anneye düşkün olurmuş
annemm der yatar nasılsa
benim zillim daha şimdiden babasının kolunun altında yatıyo
babaa deyip göbeğine atlıyo

tülay hoşgeldin
gülcan ya seni de çok iyi anlıyorum
ama gece uyumadıysa gündüz iyi bi uyku çeker
sen de o ara yat mutlaka
sakın ev işleri falan uğraşma
Allah korusun yarın gece de aynısını yaparsa pilin biter

ben hiç yanıma almıyorum herkes kendi yatagında sabahları oynaşmak için geliyo okaaaa

tülaycım bilmiyom kuzum ya baktım gelen giden diş yok :umursamaz:

baharcım saol bacım senağlama

hg tülaycım ...kızlar evet korkuyrm dedimya acı bir tecrübeyle sabit...ama dünyanın en keyifli şeylrndn birini hiç tatmadm da değil yani ben de yattm kuzumla aynı yatakta hem de on on beş gün boynca sürekli..henüz iki aylktı dönüp edemiyrdu zaten..ben de onun ayağının bittiği yerden itibaren yatyrdm..aramza yastklrdan koca bir set koymştm ama ne kuzucuktu yine o vaktlr. gerçi henüz daha dötünü burnuma dayama becerisi yoktu ama olsum yavrum..

h.b cnmm
ben hiç yanıma almıyorum herkes kendi yatagında sabahları oynaşmak için geliyo okaaaa

tülaycım bilmiyom kuzum ya baktım gelen giden diş yok :umursamaz:

baharcım saol bacım senağlama

cnm görünmüyordur ama damağına inmiştir diş ancak

kızlr iki saattir korkuyrm falan diyor ama yatmış bir de falan diyceksiniz ama mecbur kaldım ..o zaman yeni taşınyrdm ve henüz bir beşiğimz yoktu..

yaa kızlar valla bakıyorum oğluma boyum onun iki katı kilom 5 katı. ee küçük adam değilki kucagımı dolu dolu dolurup sarılıp uyuyorum:)

meryemcim benim neden korktğm senin korkmadğın anlaşıldı...ben de çok iri kıyım kalıyrm yavrum minnacık gibi..bir yetmiş beş boy eeee enim de bir...zayıflayamadm gitttiii

evet oğlum bana çok düşkün ama çok ta politik. babayı da ihmal etmiyoruz. işten gelince yüzünde güller açıyo oğlumun. babası da çok seviyo onla oynasın ilgilensin falan.

nazancm ya bizde de tam tersi babasndayken çocuk ağlamklı gözümün içine bakıyr bana atılıyr..ben odadan falan çıkrsam peşime ağlıyr..zannedersnz ki adam çocuğa işknce yapyr..ama görseniz öyle seviyrki..hatta bir kere kızdm ..baktm bana hat pat konuşuyr..ne oldu dedim..niye kızıyrmuşmuşum...hiç bişey demiyckmym dedm..

eylül ev karısının işimi biter yağızı şimdi yatırcam ama öglen yemegi hazırlıcam babası gelcek
ögleden sonraki uyumasında inş. yatabılırım bende kafam sepet gibi

tülaycım öle dir inş. kardeş bekleyip görcez

hadi ben kaçtım sıpayı uyutayım

baharcım aslnda o iş bizde de var kapı şıngrtısnı duyr duymz nasıl emekliyr kapıya doğru..ama son zamanlrda bana düşknlüğnü gördkten sonra şüphelnmeye başladm acaba babaya mı koşuyo kapıya mı...aslnda son 10 gündr bana fazla düşkn ondan önce babacydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…