2009 Eylül Anneleri

gülcan güle güleeeeee...kolay gele bacım

esincim belli dönemlerde benim de kucağımdan inmiyor baba dahil kimseyi istemiyor. genelde diş çıkartırken canı yandığı zamanlarda canım. onun haricinde babayla süper anlaşıyo oynaşıyo :)

güle güle gülcan ve tülay..tülaycım yakın biyerlere yağmr yağdğı belliydi bugün de hava burda bir tuaf tam net açık değil..

ay baharcım yağdı ama inan bi tuhaffff bi güneş var bi yok gök gürültülerrriiii
Allah afattan korusun tuhafff bi hava

ay baharcım yağdı ama inan bi tuhaffff bi güneş var bi yok gök gürültülerrriiii
Allah afattan korusun tuhafff bi hava

evet ya garip bir hava. kaç gündür böyle tülaycım. Allah afatından korusun walla hiç sevmem bu havaları çekilmiyo yaz ortasında.

ben önce yemeğe ordan eve kaçıyom. şimdilik byeeee...

selamlar,
tatilimiz bitti. 5 gun koyun koyuna olduktan sonra ise gelmek cok aci ((

esincim esimin ailesiyle birlikte oldugumuz icin bir turlu ayarlayamadim kusura bakmayin
tek olmayinca insan kendine gore plan program yapamiyor
zaten cogu seyimizi de alise gore ayarladik bu tatil ben pek bisey anlamadim :)

sizler nasiolsiniz bakalim, meryem ne o ole yaaa nereye gidiyon bende istiyom

h.g ebrucum öslettin kendini
ya evet 30 temmuz itibariyle yürüyos maaşallahh evet çok tatlı inanamıyoruz halaaa tuhaf geliyorrr
bıdık heryerde bitiveriyoo:))
ela lar en son manisa daydı ama ulaşamdım evlerine de dönmüş olabilirlerr

ebrucum hosgeldin ne zamandir gorusemiyorduk, koraya gecmis olsun nasil simdi

eylulcum edanin ikinci ismini cok begendim hem guzel hem orjinal, ona da yakisiyor hakkaten benim fikrim olumlu :) ucugunun iyilesmesine de cok sevindim insallah bi daha tekrar etmez

hg ebrucm..canım inan biz de çok isterdik..hep dur bakalım belki ayarlr diye bir ümit bekledim ama olsun inşallah bir dahaki sefere..bakarsın biz geliriz oraya...işte kuzucuklarımz herşeyimiz ama onlrla da tatil tatil olmuyr maalesef..aliş nasıl iyi mi..hangi beldedeydiniz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…