2009 Eylül Anneleri

rahat yemek yiyelim bir akşam dedim uyuttum gece uykusuna bağladı ik defa bizim yatağa yatırmıştım beğendi galiba babası dokunmadı oğlum yatsın dedi oğluşumla uyudum :))

nazan ikiniz yattınız öyle mi..nasıl tedirgin olmadn mı..yani hani düşer Allah göstrmesn ama çocuğu ezerim falan diye..ya ben başaramyrm bir türlü aynı yatakta yatmayı..bazen gündz o uyurken uzanyrm yakınına ama uykuyla uyanklık arası oluyrm zaten o da yerde hep..

Şimdi daha iyi canım kaşıntısı da azaldı. Ama akşamları hala kızarıklık oluyor az bir miktar.

biz tobrased diye bir damla kullanmştk sadece..yavrum onu görünce gözlerini kırpıştrırdı..bizimki biraz inatçı çıkmştı on gün falan tam iyileşene kadar kullandm..

biz yatak yaptık egemenin odasına kendimize tek tarafı açık sadece o tarafa ben yattım duvara ve cam kenarına minderler koydum çok dönüyo çünkü diğer tarafta kendi yatağı var zaten korkuluğunu çıkardık yinede hep bana sokuldu uyuyamadım ezerim kolunu bacağını diye bende beraber yatmıyorum normalde arasıra annemde kalırsam mecburiyetten yatıyorum

esin gecenin ortasından sonra eda da hep bizimle yatıyor
ikimizin arasında yani
aslında benim de hiç tasvip etmediğim bişey bu ama napiyim
gece 3 4 gibi uyandıktan sonra sabaha kadar her saat başı uyanıp emmek istiyor
sabah işe gideceğim için yatır kaldır yapmak çok zor geliyor
ben de yanıma alıyorum mecburen
ama korkmana gerek yok ki
artık ezilecek ebatları geçtiler kocaman oldular

kızlar bişe diyim mi
evet doğru değil ama bi zevkli ki birlikte yatmak anlatamam
hele ki tam uykuya daldıktan sonra diğer tarafa dönüp poposunu bi dayıyor arkadan sarılıp usul usul yatıyosun
ayyy kızım şimdi uyuyodur yaa keşke evde olsaydım kendi canımı çektirdim

acıların kadını gülcandan :)))) herkese günaydın

en mok tan gecelerimizden birini geçirdim 4 e kadar uyumadı sabahta 7 de kalkıyo dayanamadım fitil verdim sonra biraz uyumuşuz
ben bu sinirle şuan kurbanlık danayı bile keserim ateş çıkıyo kafamdan

kızlar dünyanın en zevkli şeyi belki kuzumla öyle koyun koyuna burun buruna ....ama sanrım daha evvelden yaşanmş acı bir olayın tesiri bendeki..korkuyrm işte..nazanınki gibi duvara dayalı da değil yatak açık her iki tarafı hem de yüksek çok..çocuk uykusunda bile dört dönüyo kendi yatağının içinde..

gülcan napalım yaa kuzularda var bir sıkıntı. biz farkında değiliz ama bu sıpalar görüşüyor galıba:) şu dönem uyumayacagız:) tamam anlasıldı:)

haklısın tabi her tarafı açık yatakta ben de yanıma alamam
bizim yatak yüksek de değil
yerden yüksekliği bi karış
ama yine de sadece eşim varken aramızda yatırabiliyorum
bizim yatağın kenarında 20cm kadar pervazlar var
biz onların üstünde yatıyoruz
hanım efendi koca yatakta istediği gibi dönüyo

esin bizimde aramöızda yatıyor duvara dayalı değil bızım de:) ama çok tutmuyorum brn yanımda uyumazsa alıyorum derın uyuyunca bır ara uyanırsam alıp yatagına koyuyorum

meryemcim olabilir ya aralarında bi enerji sinerjimi vardır nedir hepsi bi hareket ediyo hepsi baştan çıkıyo

bilmiyorum cnm ya vardır sıkıntısı yaptıgına göre(((

günaydınlarrrrrr
bizde sabaha karşı beraber yatıyoss
kendi yatağı dar geliyo sıpaya yanıma alıyom hakket süperrrrr ama kendi yatağında yatması taraftarıyım bende
gülcan neden öle oldu yağız dişmi geliyooo
ayakkabı yorumlarınız için çok teşekkürler bu arada
hepsini değerlendiriciimmmm kaydettim kafamaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…