2009 Eylül Anneleri

gamzecim çoook geçmiş olsun tez zamanda kuzun iyileşir inşallah hele sen yanında yokken böle kazalar olunca insan daha bi üzülüyo

gamzecim çok geçmiş olsun arkadaşım umarım çok derin değildir hemencik iyileşir kuzum benim

nekdar dikkat etsekte oluyo maalesef rabbim beterınden korusun .........

günaydın en güzel anneler bende 1 haftadır giremiyorum bi kendi anneme koş bi kayınvalideye giden gelenin haddi hesabı yok çocuğum okadar huysuzlandıki kuçakğımdan inmedi.. dün akşam 12 de annemleri ramazan umresi için yolcu ettik içimiz burkuldu..çocuktan ağlanmıyor bile tepemden inip babaya bile gitmediki.. akifeymende dün akşam kalorifer vanasına kafasını çok kötü çarptı ..rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zorlu dönemleri..
gamzecim hiç kendini suçlama hayatım bak ben yanındaydım hatta vuruşunu bile gördüm ama tutamadım..rabbim tüm evlatlarımızı korusun..
1 haftadır evi otel gibi kullanıyoruz çok işim var .. eşim evdeyken bitirmeliyim...herkese iyi pazarlar..

gamzecim cok gecmis olsun.daha neler görcez kimbilir.allah beterinden saklasin.
aysecim sanada gecmis olsun ve ailen icinde allah kavustursun.sag salim gelmeleri nasip olsun insallah canim..

günaydınlar
ayşe cim geçmiş olsun paşama kıyamam ben ona yaa
ama çok haklısın halil ibrahimde inanılmaz düşüyo
en tehlikeli düşmesi de alt dişleri üst damağına çarptırdığında oluyo
kanıyo çok kötü ilk bu şekilde çarptığında ağzı kan doldu ödüm patladı ama
alışıcaz bu düşmelere Rabbim beterinden saklasın inş.

herkesi öpüyorum iyi pazarlar

günaydın hanımlar umre yolcularınız varmış allah kabul etsin bize de nasip olur inşallah bebeklere ne kadar dikkat etsek oluyo ben yürümesinden korkuyorum işte bu yüzden herşeyi istiyo uzanıyo eğiliyo hep heran başında olmak zorundayım günde 1 saat falan yürütüyorum yada ara ara kollayarak yoksa hem ben çok yoruluyorum hemde hep tedirginlikten dişlerimi sıkıyorum ne yapıyım

herkese günaydınnnnn :))))
kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim....
işallah çabucak geçerde bende bu stresten kurtulurum... devamlı emeklediği için iyileşme süreci nolacak nasıl olacak bilmiyorum..... su toplayan yerler açık yaralara çeviriyor malum.....
neyse bakalım artık olan oldu yapacak bişiy yok...
kısmetse bizde yarın yada çarşamba ankara yolcusuyuz..... haftasonuna kadar kalıp gelecek gibi gözüküyoruz bi terslik olmazsa.... bavul yapıcam kaş saç derken bugünüm azcık yoğun geçecek gibi ve ben 4 te uyuduumm :))))))))))

günaydınlar kızlar...

gamzecim çok geçmiş olsun..

aysecim Allah kavustursun ay sonunda bende bızımkılerı yolcu edıcem ınsallah...

bu arada c.tesi bulustuk. bahar özge ebru ben ve eşler:) bıtek ebrunun eşi gelemedi. çok guzel ve keyıflıydı..

Herkese günaydın. Hayırlı biir hafta diliyorum...
Gamze geçmiş olsun HAyırdır kim hasta?

günaydın kızlar..

gamzecim çok geçmiş olsun ..canım ya kuzuma nazar değdi o gün senle çıktığımzda sevmeyen kalmadı ta başka masalrda oturanlar bile ..tez vakitte iyileşir inşallah ...

esincim, merhaba şekerim. beni aramışsın, inan daha sabah aldım teli elime ve gördüm. tatildeyken telefon pek kullanılmıyor canım. arıycam ama seni konuşuruz.boshayallersmile

tubacım bunu saymam şekerim ağzım gözüm diyene kadar döndnz ..canım benim evet aynı saatlerde aradn beni eğer senin aradğnda teknede mazı koyuna doğru ilerliyr olmasaydk,ayağım toprakta olsaydı bir kahve içimliğe bile olsa bulacaktm seni..akşama da dönüyrz demştin umarım iyi geçmştir tatilin canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…