2009 Eylül Anneleri

meryemcim eli yandıda kuzuşumun fırından (((
onu geçirmeye çalışıyoz hu sıcakta emekleyen halinde :)
parmakların alt boğumuyla avcun neredeyse üst yarısı yanık...

ebrucum maşallah iki kuzunada nasılda benziyorlar yaaaa çok tatlılar emziğini yerim ben onunnnn

ankaraya gidicez demiştim ya eşimin ihalesi var gitmişkende oradaki halası vs akrabalarına bi beliz göstericez daha gelip göremeyenler vardaa
baskın basanındır demi ama onlar göremediyse ben giderim onları teeee bodruma neden yorayımkiii :))))))))))))

ebru koray abısını benzıytor .. maşallah çok guzeller
Sağol Meryemciğim. TArih tekerrürden ibaretmiş 7 yıl sonra aynı manzara:))

Kendini suçlu hissetme çocuğu bıraktım gittimde böyle oldu diye. İnan Olacakla öleceğin çare yok. Allah beterinden korusun. Küçüklerde yara onarımları daha hıslıdır. Tez zamanda geçer Allahın izniyle.

saol ebrucum yaaa...
biz yaksak elimizi ben bir ay elim havada gezerdim... ama kuzum nasıl dirayetli bam güm vuruyo tutuyo hiç acısı yok gibi.. ama geceleri ağrıdan uyuyamadığı oluyo elini sallaya sallaya ağlıyo dalamıyo....
fakat dün cılık yarayken bugun kapanmaya dönebiliyo işallah çabucak geçer yaa....

sen nasılsın canım giremedin bayaadır?

selam kizlar
ebrucum ben fotograflari goremedim

gamzecim cok cok gecmis olsun arkadaslar zaten demis sen istesende engel olamiyorsun boyle seylere sıkma canini
dun mesela kuvette aliyi yikiyorum bi kaydi kafayi gum diye kuvete vurdu gozlerimin onunde oldu ama tutamadim kuzuyu
dedim allah burun felan gitti kaniyordur diye ama allahtan bisey olmadi
onlar daha direncli dayanikli oluyor allah koruyor resmen
belizciginde eli cabucak iyilesir insallah
alide yuzunu gozunu cizse ertesi gune geciyor hakkaten yara onarimi cok hizli bebeklerde

meryemcim bana da fotograflari gondermeyi unutmayin olur mu
msn deki mail adresime atabilirsin

merhaba hatunlar. iyi haftalar olsun hepimize.
ebrucum maşallah kuzucuklara. ikisi de çok şeker. korayımın gözlerine bayıldım öp benim için kuzuları bolllbolll

canım çok gemiş olsun kıyamam ya ona. Allah beterindne korusun canım benim çocuk bunlar napalım bizimide küçükken başıma neler geldi.

hoşgeldin ebrucum haklısın daha hızlı iyileşiyo yaraları....
alişimede geçmiş olsun yağlı balık gibiler tutamıyosun dank dunk düşüp biyerlerini vurmalarını ancak izleyebiliyosun çünkü saniye değil salise sürüyo...
canım bu arada misafirlerim vardı seni ayın 3 ünde ancak arayabildim ama herhalde numaramı tanımadığından dönemedin yoksam senne bi südünen gayfe içecektik yaaa :)))))))))))))

ayyy gamzem şimdi okudum yaaaa. çok geçmiş olsun canım ya. oluyor böyle şeyler olacak ta Allahım beterinden korusun. biz de ctesi buluştuğumuzda ali tuna ve ali efe masadan düştü daha doğrusu masa kırıldı. çok etkilendim ben de o görüntüden kendimi kötü hissettim ama şükür bir yerlerini çarpmadılar korkudan ağladılar kuzular.
ben hala kendi küvetinde banyoda yerde yıkıyorum ya. küvete bir iki kere denedim çok hareketli korktum allah korusun.
ebrucum size de geçmiş olsun çok hareketliler gerçekten kuzular.

kızlar günaydın...

gamzem demekki ankaraya geliyorsun kesinlikle görüşelim canım, sen bana özelden telefonunu gönder, ben seni ararım ve müzait olursan görüşürüz, belizime geçmiş olsun çok, inşallah çabucak iyileşir...

hatunlar süpersiniz eşler de geldi demek, harika.... fotoları ekleyin yahu biryerlere bakalım...

rüzgar delirdi resmen. meryem iştahınız nasıl, biz de düzelme yok, ama 1 litreye yakın süt içiyor, 250 cc taze sıkılmış meyve suyu içiyor, ama asla kaşığa ağzını açmıyor. inatla aç bırakıyorum ama tık yok... bu gece uyurken 500 cc içti, 250 cc içti, 2 saat sonra 250 cc daha içti. bu arada biberon almayan kuzum artık geceleri suluğuyla içiyor. 250 cc lik sütü içmesi 2 dakikayı buluyor..... eğer vermezsen deli gibi ağlıyor.... off ya... giderek bebeklik dönemine dönüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…