2009 Eylül Anneleri

yasemin girmiyor artık tülaycım, görüşüyorduk ama telimi kaybettim numarası da gitti..... faceden ulaşayım artık...

ebru, koray aynı abisi , maşallah iki de çok tatlı....

ebru, alişe de çok geçmiş olsun, benim kızı görsen alnı falan mor, yürümemiz iyi gelmedi, heryere vuruyor kafasını....

işyerinde yasak diemi giremiyor gülay yoksa bizi özlemiyormuuu bu kıs?

ya evet yürümeleri ayrı zormuşş bide dar yerlere girmiyomu sonrda sıkışıp ağlıyo
beni kurtar die :)

tülaycım tam bilmiyorum niye girmediğini sanırım yoğun olabilir...

ooff ya şimdi evin içinde bulamıyoruz rüzgarı pır diye bir odadan bir odaya gitmiş oluyor, biryerleri karıştırma içinde, dışarıda zaten asla elinden tutturmuyor, eğer tutarsan direk yere oturup ayaklarını ellerini sallayarak ağlamaya başlıyor...

ya 2 gündür halil ibrahimde tüm isteklerini,kızmalarını ağlayarak anlatmaya çalışıyo delirtiyo beni
arkamı dönüyom ağlıyo
çok bi tuhaf neden böle oldu anlamıyorum bi konuşsa yavrummm

gamzecim cok uzuldum bak simdi
cebimi dogru duzgun hic tasiyamadim tasisamda bakamadim gun o kadar cabuk geciyordu ki
bi de daha oncede yazmistim belki hatirlarsin cep telefonum nokia ve isletim sistemi yuzunden cok uzun sure kapatilip acilmadan kalirsa cevapsiz aramalari gostermiyor okuz telefon
yine oyle oldu demek yoksa aramayi gorsem numarayi tanimasamda geri arardim mutlaka

gulaycim hosgeldin
ruzgara bak sen dicem ama oda hakli ya
bu sicaklarda ben bile kati yemek istemiyorum surekli biseyler icmek istiyorum cocuk napsin

tulaycim hepsi oyle be guzelim
ali de 2 gun bana o kadar kahretti ki
aliyorum agliyor koyuyorum agliyor
sut sagmaya calisiyorum ya gelip beni isiriyor ya da aletin kablosunu
ne hayirdan anliyor ne baska seyden kafayi siyirdim
size allah kolaylik versin

baharcım çok sukur hafıf düştüler..
gülay yok canım istah falan.. az yıyor. ama ben asla saatlerının dısında oyle ye ye dıye vermıyorum. saatını beklıyor. süt saatı yemek saatı neyse o

hepimize Allah kolaylık versin cnm
ya hiç anlamıyooo hangi ay anlıcaklar merak ediyom
yok kendi canı acıyo yinede anlamıyo

baharcım çok sukur hafıf düştüler..
gülay yok canım istah falan.. az yıyor. ama ben asla saatlerının dısında oyle ye ye dıye vermıyorum. saatını beklıyor. süt saatı yemek saatı neyse o

geçmiş olsun iki paşamada yaaa nazar değmiş iki ali ye...Allah korumuş
bende meryemcim yemek saati harici bişi vermiyom
zatennn prensipli oğlumm hayattaaa yemezzz
su harici de bişi içmezz

baharım bircancım sağolunnnn vallaha geldi başa işte...
ya pc.de sorun var habire kilitleniyo delirdim yaa valla kırcam atcam noluyo anlamadım.....

kızlar bu arada alişlerimizideAllah korumuş yahu nazar oluyo güzel bebelerimiz.. ya ben böle belize bişi oldumu bi süre sersem gibi oluyorum elimi ayağım dolaşıyo vallaha kendime gelemiyorum yaa.... baharcım resim yokmu resiim :))

gülaycım sende hoşgeldin canım benim evet kısmetse 4-5 gün orada olucaz işallahh görüşürüzzzz hemen telimi yolluyorumm :)))

ebrucum olsun canım benim canımız sağolsun yahuuuu kısmet değilmiş elllbeeeet bigüüüüüüüüüüünn buluşaacağııııııııııızz bu böyleee yarııııııııııııııııımm kaaalmayacaaaaaaaaaaaaaaaaakk ikimizindeeeeeeeeeee saçları aaaaaaaaaaaaak öyleee duruuuuuuuuuup bakışacağııııııııııızz günün birinde :))))))))))))))))))))))))))))

gamze fotoğraf makinesini unuttum canım. onca süre ali efeyi koltukta nasıl oyalıcam düşüncesideyken onu unutmuşum walla.
ben de bişi olduğunda çok etkileniyorum. ogün de sandalyeye tekme atmışım bileğim hala acıyo. ha sandalyeyi tekmelemesem sinirimden gelen garsonu tekmelerdim herhalde :)

ay canım yaa panik atak ettiler bizi vallahaa seni çook iiy anlıyorum :))
ayrıcanaaaaa tekmeyle halledebildiysen sorun yok.. Allah garsonu cam şişeyle içilen bilimum içeceklerden korumuş yaa gerisi boş ohh şükür vallahaaa :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

bahar valla masa benım ayagıma da düştü ben sanada düştü sanıyorum.eşimede dedım hatta bızım ayagımıza düştüğünden hafif düştüler sanıyorum falan. meğer senın ayak sandalyeye çarpmış:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…