bahar valla masa benım ayagıma da düştü ben sanada düştü sanıyorum.eşimede dedım hatta bızım ayagımıza düştüğünden hafif düştüler sanıyorum falan. meğer senın ayak sandalyeye çarpmış:):)
selam kızlar... Tüm bebişlerimize geçmiş olsun.. Belizin eli çabucak geçer inşallah zordur yanık bende sürekli ellerimi yaktığımdan iyi bilirim.. Ama bebişlerimiz bizden daha dayanıklı gerçekten..
Bade de sabah yataktan düştü yine alnının üstüne yetmedi birde otururken kafa arka çakıldı.. Offff geçsin artık bu düşmeler ama daha çok düşecekler sanırım..bahar ve meryem sizede geçmiş olsun allah korumuş gerçektende..
gaaaaaaaamzeeeeeeeeeeeeee istanbul seyahatlerini iptal ettin de kurtuldun mu sanıyon bacım... izmirdeyim biliyorsun bayram ve ertesinde. e illaki görecem seni kaçarın yok. soda şişesini aştım annem damacana ile gelcem yanına senin ben :)))
meryemmmm oğlumu da yetiştiriyorum kendim gibi. el verecem ona benden sonra namım yürüsün :)
hüsniyecim teşekkür ederim size de geçmiş olsun. gerçekten şu dönemleri en az hasarla atlatsak iyidir.
tülay oburluğumuza minikleri kılıf mı ediyoz nedir :)))bahar oğlum yemeyince bende de yemek tavan yapıyooo
psikolojik sanırsammmm
ben test ettim bizzat. onaylıyorum tam eşşek yahu. nasıl bir erkek bakışlı nasıl bir ciddiyet yarabbim nasıl bir şekerlik... tam yemelik tammmm teyzesinin kuzusuuwwwww bizde 11 aylık olduk.kocaman eşek kadarı eşek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?