2009 Eylül Anneleri

heeey aşşası hamama dönmüş bu kaa karı var ama biri yazmıyo yaa ayıp ama şurda sap gibi bıraktınız beni ama yaaaa :))))))))
hayır bişi değil baharla yalnızım can güvenliğim yok heran derinliklerimde şişe vs hissedebilirim diyorum siz hiç tınlamıyosunuz nassı arkadaşsınız siz laaa :)))))))))))))))))))))))))

canım yaa ne iyi bi insansın hala nasıl bi tehlikeyle buluştun ve sağ salim eve geri geldin farkında değilsin :))))))))
bak ben o şişe muhabbetinden sonra korkuma 25 yıllık planlı plansız tüm istanbul seyahatlerimi iptal ettim sen hala röneparktamı buluşalım döneparktamılardasın.. yok anam yok olmıcan sen akıllanmıcan böle geldin böle gitcen :))))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gamze daha komiği alituna soda şişelerini çok sever:) eşimde içti soda şişeyi alişefe istiyo ona verıyor ve aliefe baharın kucagında. atlattığım tehlikeyi var sen düşün:)

ayy sırtımdan ter akıttın valla bak öğle saati yani muhabbete bak.. baharın bu durumunu çözmemiz lazım baksana topikçek tehlikedeyiz :)))))

yalnız abla hiç oralı değil bana 45 kere giydirmesi laızmdı şimdiye kadar ama işi var herhalde :))))))))))))))))

selam kızlar... tüm bebişlerimize geçmiş olsun.. belizin eli çabucak geçer inşallah zordur yanık bende sürekli ellerimi yaktığımdan iyi bilirim.. ama bebişlerimiz bizden daha dayanıklı gerçekten..
bade de sabah yataktan düştü yine alnının üstüne yetmedi birde otururken kafa arka çakıldı.. offff geçsin artık bu düşmeler ama daha çok düşecekler sanırım..bahar ve meryem sizede geçmiş olsun allah korumuş gerçektende..

sağol canım sanada geçmiş olsun

hüsniyecim hoşgeldin çok teşekkür ederim hakikaten bizden dayanıklılar.... geçmiş olsun bade kuzumada yaaa vallaha düşme kalkmaları biticek ama daha fazla tehlike bekliyo sanki kuzularımızı yürüdükçe, ne zor iş yaa....

gaaaaaaaamzeeeeeeeeeeeeee istanbul seyahatlerini iptal ettin de kurtuldun mu sanıyon bacım... izmirdeyim biliyorsun bayram ve ertesinde. e illaki görecem seni kaçarın yok. soda şişesini aştım annem damacana ile gelcem yanına senin ben :)))
meryemmmm oğlumu da yetiştiriyorum kendim gibi. el verecem ona benden sonra namım yürüsün :)
hüsniyecim teşekkür ederim size de geçmiş olsun. gerçekten şu dönemleri en az hasarla atlatsak iyidir.

ahh evet yaaaaaa damacanada ii geldi vallaha yaa ohh içim soğudu böle bi hoş oldum :))))))))))))))))))))))))
ama kendin naapıyosan yaptaaaa çocuumu alet etmeee :)))))))))))))

bu arada kızlar sıcaklardan mıdır, yoksa sofra başından elli kere kalkıp oturmamdan mıdır bilmem hiç zahmetsiz üç kilo verdim çok mutluyummmmm.. gerçi geride daha sekiz kilo var ama olsunn...

ayyy hüsniyeee sürtünn banada bulaşsın o kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah maşallah işallah kalan 8 de öyle anlamadan gidiverir......

gamze valla ben markete gittim geldim
öğleden sonra arkadaşım gelicek
kolum koptuuuu kuzumu kucağıma aldım
affettinmi bacımmmm

hüsniye walla ne mutlu. oğlumun iştahsızlığı bende abur cubur yeme isteği yapıyo. ya da bu istek hep vardı ben habire kılıf değiştiriyom bilemiyorum ama gecenin bir yarısı kocamla patates cipslerini sosa banıp banıp götürüyoz o derece yani e haliyle kilo vermek hayalllll

bahar oğlum yemeyince bende de yemek tavan yapıyooo
psikolojik sanırsammmm
tülay oburluğumuza minikleri kılıf mı ediyoz nedir :)))
uwwwww bizde 11 aylık olduk.kocaman eşek kadarı eşek:)
ben test ettim bizzat. onaylıyorum tam eşşek yahu. nasıl bir erkek bakışlı nasıl bir ciddiyet yarabbim nasıl bir şekerlik... tam yemelik tammmm teyzesinin kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…