2009 Eylül Anneleri

ayy benim sıpa bilgisayar kapatmayı öğrendi çok lazım gibi yazdıklarımı yollayamamışım..tv de öğrendi sağolsun bir tv izletmiyo
aminnn gamzecimmmmm en kısa zamanda gelip sürtünecem sana hazır olsempatiksalakcinni
darısı da size kızlar bende yiyom valla badeden fırsat buldukçaa

gamze valla ben markete gittim geldim
öğleden sonra arkadaşım gelicek
kolum koptuuuu kuzumu kucağıma aldım
affettinmi bacımmmm

bilmiyorum zaman ihtiyacım var bu olayın etkisinden kolay kolay çıkabiliceeemi sanmıyorumm :)))))))) :roflol::roflol::roflol:

yemek dedik karnım acıktı. yemeğe kaçıyom şincilik byeeeee...

benide götüürrrrrrrrrrrrrrr baharıımmm yerimseniben

meryemcim 11. ayiniz hayirli olsun. yaslari geldi resmen zaman nasilda ucup gidiyor yaaa
hem seviniyorum buyuyorlar diye hem de uzuluyorum. daha doyamadik bu hallerine
ay bende çok duygulanıyorum yaa ek gıdalara geçerkende böle bi travmatik süreç geçirmiştim şimdide yaşı geldi bile diye böğürüyorum manyakmıyım neyim yaa ama doyamadım kızımın bebekliğine yaa (((

off zeyno sormaa yaa yemek dedinmi katliam var evde.. bide yiyip yiyip kusuyo akşam yemeklerini deliriyorum yaa ne emek hazırlanıyo onuda boşver yiyo kusuyo heryer berbat beliz yıkanıyo puset kıyafetler etraf olduğu gibi temizlenmek zorundam kalıyo..... eşimde ne var bunda bebek bu demiyomu pişkin pişkin boğsam doymammmm

gamzecim gökşen ağzını bile açmıyo kaşık görünce direk kafasını çeviriyo ( elimle yedirmeye çalışıyorum onuda yemiyo deliricem bende ( eşim karışmıyo kendide deniyo yedirmeyi oda başaramıyo

zeynep benımkı 1 haftadan fazladır kahvaltı etmıyor. gece 4 de emıyor saah 10 da kajhvltı saatı yok yemıyor.
ebru evet zaman çok hızlı. boyle görüştükçe buyuduklerını daha çok farkedıyorum. sızde bulustugumuzda oturamıyorlardı bıle sımdı hepsi ayakta:)

selam kızlaaaara.. nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar.. doktor beni kesip geçti geçen yıl bu zamanlar :) ehehehe bugüüüün kızımmm artık bebeklikten çıkııııp süt çocukluğuna geçiyorrr :)

eveet benim bitarafımda pireler uçuşurken yapılmış olan şu buluşmadan birisi bana bahsedecek mi :) kimler geldi nerdeydi nasıldı :)

ewet ebrum yaaa öylede böylede doyulmuyo bu sıpalara oof offf geçti bile 1 yıl :)

of zeyno delircem yaaaa beliz tabak kaşık gördümü tokatlamaya başlıyo oof bitsin bu süreç yaaa (

ah tubişim yaaa sormaaa ne cabuk gecti 1 yıl demiii...
ee anlat bakalım doğum günü nasıldııııııııı :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…