2009 Eylül Anneleri

belizde hep emsin istiyo yaa deliriyorum.... bebekliğindende beter oldu bu nedir of yaa...... bide dişlerinden göğüslerimi çok acıtıyo...
ya çocuğa yemek ver yemiyo ama kazara elinde bi sondurma gazor vs görmesin inleyerek ağlıyo.. vermiyoruz bakalım nereye kadar gidicek görücez......

selam tatlı annişler, temizlik yapıyorum ve aklınıza gelebilecek her yerimden terler akıyor :roflol: :roflol:
ama sizi görmeden edemedim, h.sonu da köydeydik fındık ayıkladık -çıkan binlerce böcek ve çığlıklar dışında- süperdi, gece serin serin uyuduk kuzumla..
cadı evde salıncağa yatırınca kıyamet koparır orda emiyor salıncak istiyor emiyor salıncakta uyuyacağım diye kıçını uzatıyor :roflol:

tubacım hayırlı uğurlu olsun yaşınız, yemin ederim gözlerim doldu zor tutuyorum ağlamamk için...
nice mutlu huzurlu, sağlıkla başarılarla dolu yaşlar sizlerin bizlerin hepimizin olsun inşallah...
anne olduk ve yaş günleri geldi bile, gerçi bize hala çok var ama inanamıyorum yaa..
ağlamak üzereyim ne çabuk geçti zaman...
ne zaman doğum korkusunu acıları vs atlattık, göğüs ucu yaralarından kurtulduk, gülücükler emeklemeler ilk adımlar derken ne zaman geldi yaşları yaaa...
gerçekten çok kötü oldu içim, mutluluktan tabii ki duygu patlaması mıdır nedir -tatlicadiarzu-
ay neyse işime döneyim yazarsam hüngürt şakırt gideceğim :roflol: :roflol:
hepinizi öpüyoruz teyzoşlar, görüşmek üzereeee :)
bi de iyi ki varsınız :))))))))

slm kızlar
gamzecim geçmiş olsun belize.
tuba neler yaptınız doğum gününde merve dediğin gibi nasılda gecti koca bir sene vay beee

ebrucum, salihacım çok kötü oldum ama gerçekten, ay azıcık sulu gözlük edip kaytardım şimdi işe döneyim bahane bulmayayım :'(
hayatta verdiğim en doğru karardı, sanırım hepimiz için öyle değil mi...
iyi ki doğurduk, yırtına yırtına ya da kesile biçile de olsa iyi ki doğurduk :)))
kızlar tekrar söylüyorum, ben bu kadar iyi anlayan insanlarla dolu bir yerde olduğum için çok mutluyum iyi ki varsınız görüşürüüüzz :))))))))))

bende ay sonu gidicem artık urfaya malum okul seminer dönemi başlıycak.gitmeden izmirde bizimkilerle bir doğum günü yapıcaz.urfadada ben küçük caplı bir kutlama düşünüyorum ama babası daha kalabalık bir sey istiyor hala karar verebilmiş değiliz.zaten iki kutlama yapıcaz abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz.

kızlar ramazan geliyo ya hazırlık yapıyomusunuz oruç tutacak olanlar sahurda ne yemeyi planlıyosunuz akıl verin beynim durmuş vaziyette :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…