2009 Eylül Anneleri

ayy ben geçen sene hatırlıyorum hamile hamile geceleri gözleme yzpardım hamurunu bazen akşamdan yoğurudum zaten son ayda bir sürü kiilo almıştım sebebi bu gece gece yemeler :)))

ama bu sene eşimde tahinli filan ağır olur diyo hemde susatır bende peynirli gözleme dışında ne yapıcam bilmiyorum zaten kahvaltı olucak ta :))

kızlar komşuya kadar gidip geldim.. neler yaptınız nasıldı diye sormuşsunuz. valla güzeldi be iyiki yapmışım diyorum eşimle birbirimize bakıp bakıp çok güzeldi diyoruz. :) bide kızımıza değer diyoruz.. bide neyseki doğa hiç huzursuzluk yapmadı hep keyfi yerindeydi kucaktan kucağa gezdi.. ebrucum süsleri bazılarını e bebekten aldım ama mağazasından gidip seçtim seksen balon şişirdik ama kompresorle.. benim arkadaşım organizasyon işi yapıyo havai fişekleri falan bi kısmını o attı zaten ücretsiz daha önce söylemiştim üstüne eşim gaza geldi ekletti halbuki çokta gerek yoktu :) pinyatayı yine bi organizasyon şirketinden aldım ki çocuklar inanılmaz eğlendiler.. büyük bi doğum günü düşünen herkese pinyatayı tavsiye ediyorum süper eğlenceli bişey ve çocukları en az yarım saat oyalıyo en son ben koydum sopayıda patladı o patlar patlamazda havai fişekler başladı güzel bi geçiş oldu :) sonraaaa mesela her önünden geçtiğim ambalajcıdan aldım durdum süsleri bi ay falan her beğendiğimi aldım. kırtasiyelerde bazen buldum. ama hep krem ve gül kurusu çalıştım tabi. uçan balon şişirttirdim bütün masalara beşer tane ortaya ağırlıkl abağladım. bi lira tanesi. .yirmi tane falan şişirttim giriştede yollarda vardı sağlı sollu giderken çocuklara verdim bazılarınıda özellikle saldık hepberaber. işte böyle zaten doğum gününün bi kısmını seyrediyosunuz face de.

yaa kızlar yaa sahurlarınızı duydukça şoka giriyorum ben bu kadar yiyip yatsam hemen kilo veriyorum o yüzden tutamıyorum çok kilo veriyorum diye. eşim zaten en az üç çeşit yemek ister sahurda.. vallaben geçen sene lohusaydım biliyosunuz ramazan boyunca kadın geldi bana her gün sırf yemek pişirdi gitti başımda kimse yoktu çünkü.

canım sağolasın geçmiş olsun dileklerin için hoşgeldin nasılsınnn....
ya tv.de bişi yok öff eşya yapmam lazım falan filan... neden insana böyle zamanlarda üşengeçlik gelir yaa.... yada banamı öyle oluyo.. ananemin bi arkadaşı var biyere gitmeden 1 ay önceden hazırlar valizini tam salak yaaaa :)))))))))))))

Kızlar ben geldimmm...
Buluşma resimleri nerede bende görmek istiyorum.
Dün beni çok sevindiren bir olay oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bilmeyenler için bir hatırlatma. Oğlum Korayda ileri derecede işitme kaybı var. Şuan işitme cihazı kullanıyor. Koray işitme konuşma olarak 4-5 aylık bir çocuğu yapabileceklerini yapabiklir çünkü bu süredir cihaz kullanıyor. Haftada 1 gün özel eğitime gidiyoruz. Her hayvanın bir sesi var balıklar için Şıp şıp sesini kullanıyoruz. Dün Koraya oğlum şıp şıp balıklar nerde diye sordum. Koray akvaryuma baktı aralıklarla 3 kez tekrar sordum her seferinde akvaryuma baktı 4. soruşumda benden bıkmış olmalıki hem akvaryuma baktı hem de elini uzatarak parmağıyla işaret edip gösterdi. O anki mutluluğumu tarif edemem size bu bizim için çok büyük bir gelişme. Böyle devam ederse ameliyata gerek kalmayacak gibi. Bizim için dua edin lütfen kızlarr. Ramazan ayı edeceğiniz dualarda oğlumuda unutmayın.

tuğba eşim yemek istemezz sahurda ama iftardada çeşit çeşit olur tatlısına kadar ve geçekten ramazanı bereketi bi farklı

sen zaten kuş kadarsın dah nereni vericende kilo veriyon bende bu zamana kaar pek kilo vermem ama bu sene farklı gökşende var artı emziriyorum bakalım ramazan sonrası zombi gibi olurmuyum :))

eşim yatmadan bişiler yer yatar... kalkmaya üşendiği için... oda atıştırır karpuz peyir yumurta kek vs ben ne ayarlarsam yer ama yemek pek tercih etmediğinden işimiz kolay :)
ama ben yine tutamıcam 4. senem oluyo bu sene oruçsuz, bomboş... çok üzülüyorum.. insan alışınca eksikliğini hissediyo ne yazıkki.... (((

gamze belki bu sene eşin dayanamz akşam yerse acıkır çok ben düşünemiyorum akşamdan yemeyi :)) ertesi gün bi yerlere bayılırım herhalde :)

ebrucum sorucaktım ama seni üzmek istemediğimden sormadım..... ama yazdıklarına çok sevindim inanki kendi evladımmış gibi sevindim..... dualarımızda tabiki olacak koray kuzumuz..... çok sevindim ya işallah operasyon geçirmeden aşıcak bu sorunu benim güçlü oğlum.. burda onun melek kalbine dua gönlerden bir sürü manevi teyzesi var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…