2009 Eylül Anneleri

hahaha zeyno hiiç sanmıyorum alışacağınıı :))))
daha şimdiden tasası tuttu oof çok geç bozacaz orucu yaa diye.... bide burası anormal sıcak oluyo dayanılır gibi değill......

doğru söylüyosun canım ama ben her ramazan öncesi korkarım nasıl geçcek dşye ki bu sene daha fazla tırsıyorum allah gücünü veriyo bi şekiklde sen bi niyetlen gerisi geliyo :)) dün market elış verişi yaptı eşim listeye kesinlikle abur cubur yazmadım oruçluyken görmiyim diye :))

Valla bende gecen tutmadım ya nasıl olacak bakalım:) eşim diyoki sen tutma:) dedim niye. Sana yazık diyo:)

erucum çok güzel bi gelişme davamı da hemen gelir inşallah :))

ebru çok mutlu oldum inşallah gerek kalmayacak o ameliyata maşallah koraya

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlarr..

ebrum çok ama çok sevindim canım. ben hep dua ediyorum koray için inan. sana da hep dediğim gibi herşey daha da güzel olacak tatlım. sen çok ama çok iyi bir annesin...

"...çocuğumuz düşüp kafasını masaya çarpınca biz hemen masayı döveriz,'he masa... ehhhh sen niye orada duruyorsun' diye. çocuk masa orada durmasa kafasını çarpmayacağını sanır ve büyüdükçe yaptığı her
hatayı yükleyecek birini veya bir şeyi mutlaka bulur.'

malum...

mesela, bizim balkan harbinden kalma, dandik vagonlara 160 kilometre hız yaptırdılar. ilk virajda sizlere ömür...
kimin üstüne kaldı? makinistin...

gelene geçene ayran, tost falan satan, kendi halinde sakin bir kasabaydı,susurluk... içişleri bakanlığı, mit, jitem, generaller, özel tim polisleri,kumarhaneciler, bakanlar, milletvekilleri, işadamları... 1000 kişi falan
yargılandı. her şey kimin başının altından çıkmış?
yeşil'in...

deprem oldu... 7 vilayette 50 bin kişi öldü. binlerce bina yıkıldı, on binleri ağır hasarlı. hepsinin sorumlusu olarak kimi kulağından tutup hapse tıktık?veli göçer'i...

edirne'de bebeler şakır şakır öldü... hiç utanmadan biskuvi kolilerine koyup, gömdüler. 'araştırdık, ihmal yok' dediler. peki neden öldü bu yavrular? klima'dan...dikkat isterim, klimacı bile değil, klima.

rakıdan öldük. o gün ile bu gün arasında ne değişti?..
kapağın rengi...

sanal 'sorumlumuz' bile var... yollarda her gün 20 insanımız heba oluyor.trafik canavarı'ndan...

dolar patlarsa?enflasyon canavarı'ndan...

hatta 'sorumlu olmayan sorumlumuz' da var... milli takım oynayıp yeniliyor. suçlusu kim? takıma alınmayan hakan...

domatesleri ruslara kakalayamıyoruz...sinekten...

deli dana geliyor.inekten...

millet hormonlu diye tavuk yemiyor.erman toroğlu'ndan...

evleri su basıyor.yağmurdan...

ormanlar yanıyor.sigaradan...

gemi batıyor.dalgadan...

iyi de kardeşim, uçak neden düşüyor?rahmetli pilottan...

peki bu şartlarda hayatta kalmayı nasıl başarıyoruz?
Allah'tan..."

Üstün DÖKMEN

evet bu adam süper..
yemek yemeyen bir çocuğu var arkadaşımın... bu adama gittiler...
sadece şunu söylemiş: eğer yemiyorsa zorlama yok.. bir kaşıksa bir kaşık bırakın istediği kadar yesin ve gitsin.... ama kız şuan hala zorlayarak yediriyor ve bide üste bence zorlamaya gerek yok yemezse yemez şimdiki aklım olsa zormalazdım diyo.... e be kadın ozaman şimdide zorlama :))))

tugbacim siz olayi asmissiniz biz hayatta o kadar sey yapamayiz
zaten benim organizasyon yetenegim sifirdir. en buyuk kutlamamiz bir pastamizin oldugu kutlamalardir oyle diiim :)

ebrucum cok sevindim ne guzel bir haber bu. masallah koraya nasil da ilerleme kaydediyor. insallah dedigin gibi ameliyata gerek kalmayacak.

ebrum çok ama çok sevindim canım. ben hep dua ediyorum koray için inan. sana da hep dediğim gibi herşey daha da güzel olacak tatlım. sen çok ama çok iyi bir annesin...

Sağol baharcığım. Her anne gibi bende çocuklarım için en iyi olanı yapmaya çalışıyorum.

yaa gamzecim sabiha paktuna da eger cocugunuz duserse kesinlikle dustugu yere kizip vurun yoksa cocugunuz kendini degersiz hisseder ozguveni gelisemez gibi birseyler soyluyor.
senin bu yazdigin da cok mantikli geldi ama kafam karismadi da deil

ebrucum ben bu adamı daha fazla öenmsiyorum açıkçası fikir anlamında.. çünkü çocuk değeri cansız bi cisimle biçilecek bir canlı olamaz yaa... al sev koru kolla ama masaya iki tane çakınca ne katıyoruzki kişiliklerine..... bence böylesi daha mantıklı.. birde şu var.. mesela bebek biyere çıkmaya çalışıyo... asla yardım etmicekmişsin.. psikolojik olarak senden ömür boyu yardım beklermiş o yardım alma durumu ona yerleşirmiş ve hep birilerini arkasında istermiş.. isterse bin kere denesin ve düşsün ellemeyin başarmanın hazzını gerçek anlamda yaşamasına izin verin diyolarki başka şeyler için başarmaya hevesi olsun....

sölediklerine tamamıyla atılıyorum gamzecim mesela gökşen koltuktan inmek istiyo ve benden yardım istiyo bende ona ' ordan inebilirsin tatlım benden yardım bekleme annecim diyorum ve odadan gidiyıorum ama ınu da bir yandan gözetliyorum oda uzun süre inmeye çalıştı başaramadı en sonunda koltuğun üğzerindeki yastıları yere attı onların üstüne indi :))))
ama malesef eşim bu konuda çook müdahaleci gökşen onun yanındayken daha çok düşüyo (

canım benim çok üzüldüm inanki dualarımız sizinle Allahın duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin

yine ben dayanamadım bakayım dedim
gamzecim bu yazıyı okumuş ve çok beğenmiştim..
ama çocuk konusundaki fikirlerinize katılmıyorum, ebrunun dediği gibi sabiha p.k. ye katılıyorum...
çünkü üstün dökmen burda çocuğa yaklaşımı değil, genellemeyi ele almış ve bi yetişkin gözüyle bakıyor olaya..
tamam masayı dövmemeliyiz belki ama düştüğü zaman da "kalk hadi birşeyin yok" demek de ebrunun yazdığı gibi "annem beni önemsemiyor, canım acıdı ama anlamıyor" diye düşünmesine sebep..
çocuk beyni bizden çok çok farklı işliyor ve tamamen korku ve anneyi sorgulamaya yönelik...
yani, ya bana birşey olursa ve ya annem bırakırsa beni diyor sürekli...
masayı dövmek konusunda haklısınız ama o çocuğun da "annem beni anlıyor" demeye ihtiyacı var.
sabiha p.k. ye sonuna kadar katılıyorum valla, ay keşke chuck'taki gibi beynindekileri beynime kopyalayabilsem :roflol: :roflol:
çünkü tamamen insan yaradılışına göre konuşuyor, beynin işleyişine göre anlatıyor...
tek ve en önemli problemimiz, çocuğun bizim gibi düşündüğünü düşünmek...
ama sınırlamama konusunda katılıyorum ve reyyan nerelerden uçtu ama hala sınırsız geziyor (gerçi yetişemememinde etkisi var ya çaktırmayın :roflol:)

ebrucum inan öyle sevindim ki Allaha şükürler olsun çok güzel gidiyorsunuz...
mübarek ramazanın hürmetine ve dualarımızla daha da çabuk ilerleyecek koray paşa inşallah...

ayyy bircancım ben de ramazan bayramının 2. günü yırtınıyordum geçen sene...
bu sene bayramda sürekli onları yad ederim artık...
"amaan ne bağırıyorlar sanki" deyip en çok benim çıkan sesimi de tabii ki, çığlıklarımı vs....... :roflol:

ay ne çok uzattııııııım :roflol: :roflol:
tekrar kaçtım ben kızlar, daha mutfağı bitirip, duş alıp, reyyanı anneme götürüp kursa gideceğim -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…