erucum çok güzel bi gelişme davamı da hemen gelir inşallah :))
ebrucum sorucaktım ama seni üzmek istemediğimden sormadım..... ama yazdıklarına çok sevindim inanki kendi evladımmış gibi sevindim..... dualarımızda tabiki olacak koray kuzumuz..... çok sevindim ya işallah operasyon geçirmeden aşıcak bu sorunu benim güçlü oğlum.. burda onun melek kalbine dua gönlerden bir sürü manevi teyzesi var.....
ebru çok mutlu oldum inşallah gerek kalmayacak o ameliyata maşallah koraya
ebrum çok ama çok sevindim canım. ben hep dua ediyorum koray için inan. sana da hep dediğim gibi herşey daha da güzel olacak tatlım. sen çok ama çok iyi bir annesin...
Kızlar ben geldimmm...
Buluşma resimleri nerede bende görmek istiyorum.
Dün beni çok sevindiren bir olay oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bilmeyenler için bir hatırlatma. Oğlum Korayda ileri derecede işitme kaybı var. Şuan işitme cihazı kullanıyor. Koray işitme konuşma olarak 4-5 aylık bir çocuğu yapabileceklerini yapabiklir çünkü bu süredir cihaz kullanıyor. Haftada 1 gün özel eğitime gidiyoruz. Her hayvanın bir sesi var balıklar için Şıp şıp sesini kullanıyoruz. Dün Koraya oğlum şıp şıp balıklar nerde diye sordum. Koray akvaryuma baktı aralıklarla 3 kez tekrar sordum her seferinde akvaryuma baktı 4. soruşumda benden bıkmış olmalıki hem akvaryuma baktı hem de elini uzatarak parmağıyla işaret edip gösterdi. O anki mutluluğumu tarif edemem size bu bizim için çok büyük bir gelişme. Böyle devam ederse ameliyata gerek kalmayacak gibi. Bizim için dua edin lütfen kızlarr. Ramazan ayı edeceğiniz dualarda oğlumuda unutmayın.
bircan ne güzel iki bayram yapıcaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?