canım benim çok üzüldüm inanki dualarımız sizinle Allahın duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin
Kızlar ben geldimmm...
Buluşma resimleri nerede bende görmek istiyorum.
Dün beni çok sevindiren bir olay oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bilmeyenler için bir hatırlatma. Oğlum Korayda ileri derecede işitme kaybı var. Şuan işitme cihazı kullanıyor. Koray işitme konuşma olarak 4-5 aylık bir çocuğu yapabileceklerini yapabiklir çünkü bu süredir cihaz kullanıyor. Haftada 1 gün özel eğitime gidiyoruz. Her hayvanın bir sesi var balıklar için Şıp şıp sesini kullanıyoruz. Dün Koraya oğlum şıp şıp balıklar nerde diye sordum. Koray akvaryuma baktı aralıklarla 3 kez tekrar sordum her seferinde akvaryuma baktı 4. soruşumda benden bıkmış olmalıki hem akvaryuma baktı hem de elini uzatarak parmağıyla işaret edip gösterdi. O anki mutluluğumu tarif edemem size bu bizim için çok büyük bir gelişme. Böyle devam ederse ameliyata gerek kalmayacak gibi. Bizim için dua edin lütfen kızlarr. Ramazan ayı edeceğiniz dualarda oğlumuda unutmayın.
evet bu konuda katılıyorum.hep bahane bulup öz eleştiri yapamayan nesiller yetiştiriyoruz.başkasında suçu arayıp kendine olan öfkesini başkasından çıkaran ."...çocuğumuz düşüp kafasını masaya çarpınca biz hemen masayı döveriz,'he masa... ehhhh sen niye orada duruyorsun' diye. çocuk masa orada durmasa kafasını çarpmayacağını sanır ve büyüdükçe yaptığı her
hatayı yükleyecek birini veya bir şeyi mutlaka bulur.'
malum...
mesela, bizim balkan harbinden kalma, dandik vagonlara 160 kilometre hız yaptırdılar. ilk virajda sizlere ömür...
kimin üstüne kaldı? makinistin...
gelene geçene ayran, tost falan satan, kendi halinde sakin bir kasabaydı,susurluk... içişleri bakanlığı, mit, jitem, generaller, özel tim polisleri,kumarhaneciler, bakanlar, milletvekilleri, işadamları... 1000 kişi falan
yargılandı. her şey kimin başının altından çıkmış?
yeşil'in...
deprem oldu... 7 vilayette 50 bin kişi öldü. binlerce bina yıkıldı, on binleri ağır hasarlı. hepsinin sorumlusu olarak kimi kulağından tutup hapse tıktık?veli göçer'i...
edirne'de bebeler şakır şakır öldü... hiç utanmadan biskuvi kolilerine koyup, gömdüler. 'araştırdık, ihmal yok' dediler. peki neden öldü bu yavrular? klima'dan...dikkat isterim, klimacı bile değil, klima.
rakıdan öldük. o gün ile bu gün arasında ne değişti?..
kapağın rengi...
sanal 'sorumlumuz' bile var... yollarda her gün 20 insanımız heba oluyor.trafik canavarı'ndan...
dolar patlarsa?enflasyon canavarı'ndan...
hatta 'sorumlu olmayan sorumlumuz' da var... milli takım oynayıp yeniliyor. suçlusu kim? takıma alınmayan hakan...
domatesleri ruslara kakalayamıyoruz...sinekten...
deli dana geliyor.inekten...
millet hormonlu diye tavuk yemiyor.erman toroğlu'ndan...
evleri su basıyor.yağmurdan...
ormanlar yanıyor.sigaradan...
gemi batıyor.dalgadan...
iyi de kardeşim, uçak neden düşüyor?rahmetli pilottan...
peki bu şartlarda hayatta kalmayı nasıl başarıyoruz?
Allah'tan..."
Üstün DÖKMEN
canım nasıl sevindim mutlu oldum senin adına .inşallah ameliyata gerek kalmayacak.korayımız sağlığına kavuşucak.
evet bu konuda katılıyorum.hep bahane bulup öz eleştiri yapamayan nesiller yetiştiriyoruz.başkasında suçu arayıp kendine olan öfkesini başkasından çıkaran .
Sağol arkadaşım. Bu kadar koşuşturma içinde bazen gebeliği ve yattığın gönleri özlüyormusun:)) Ben özlüyorumda 8 ay yattıktan sonra bu koşuşturma yorucu.
Süt izinleri de bitiyor kızlar yaa erken çıkmalarda hayal olacak artık.
İnşallah sorun yaşamazsınız. Kamera ayarla hemen en gizlisinden ihtiyacın olacak.ah canım şu anda tatildeyim malum ama okullar açılınca başıma gelecekleri kara kara düşünüyorum.ama çok sükür güvendiğim bir bakıcı buldum en çok ona seviniyorum.
kötüsün sen yaaaa :))) evet tekmelemeye bi kadınla başladım. ahanda gerisi sandalye ile geldi. arada birkaç dalışım daha oldu ama neyse :)))bi sadalyemi tekmeledin :))))))))))))))))
ya o soda şişesiyle anadoludan avrupaya kadar kovaladığın kadın..... yaa bukadarda üstüne yatılmaz geçmişin yaaaaaaaaa :)))))))))))))))
bende öyle eşyalara dalmıyorum ciddi bişi değilse zaten gözüme bakıyo bö desem ağlıcak gibi.. o yüzden ben hiiç oralı olmuyorum.... ama ciddi bişiyse hemen kucağıma alıyorum vede duruma el koyuyorum :)))
ben de babayı korkuttum önce gamze. aynı metotları kullanıyoz bacım. gözleri belerttim mi baba kaçıyo sıpası da arkasından emekliyovalla ben gözümü belerttimmi kocam kızıyla kaçıyo.... :))))
ama kızlar bebekler 1,5 yaşlarına kadar hatta bazen daha fazlasına kadar uyarıları anlamazlarmış.. çünkü nesneler arasında onlar için fark yokmuş... atıyorum plastikte porselende onun için aynı şeymiş...
sen istediğin kadar uyar o birine neden bağırıp diğerine neden bağırmadığını bir türlü çözemezmiş.... yani bu aylar boşa çekilen kürek aylarıymııış sizi anlıcaklar diye beklemeyiiin :))))
ama rahat etmek istiyosanız ben gibi babasını korkutun oda bebekle beraber kaybolsun ortadan herkes rahat etsin :)))))))))))))
baharcim giii bi de bi kadini dovmustun markette hatirladin mi :)))
senden korkulur valla, her annenin cocugu icin yapamayacagi sey yoktur ama sen bunun canli kanitisin baharim
zeynepcim bizde oyle yapmaya calisiyoruz ama alinin ne beni ne de babayi taktigi yok ne yapiyosa aynen devam ediyo sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?