valla merwişim bende sanada sabihayada katılmıyom zorlanamı yaaa baaanne yaaaaa :)))))))))))))))))))))
şekerim adam genelleme yapmış eywallah ama verdiği örnek doğru... daha bebeklikten böyle saçma haraketlerle çok acaip huylar yerleştirilip pasifleştiriliyo bebecikler..... yapmamak lazım.. illa neden masaya girişeyim çeki çen gibi yaaa alır çocuumu sakinleştiririm severim öperim teselli ederim... benim tarzım buuuuuuuuuuuuu taaammııııııııııııııı :)))))))))))))))))))))))
mervecim sabiha paktuna masayı dövmeyin diyo ama aynı zaman da çoçuğun yaşadığı acıyıda küçümsemeyin diyor yani geçer annecim bişi yok demek asıl çoçuğu anlamadığımızı gösteririmiş masayı dövmektense o an yaşadığı acıyı payşalarak ilgilenmek bence daha mantıklı :))
bu arada bişi sorcam sabiha paktuna keskin hep babanın otorite oması gerktiğini yazmıştı bizde bunu okuduğumuzdan beri denemeye çalışıyoruz mesela gökşen fişe dokunmaya çalıştığında ben kızarsam dinlemiyo ama eşim kızarsa fişin yanından çekiliyo ne kadar doğru uyguluyoruz bilmiyorum ama sizlerde durum ne hanginizin sözünü daha çok dinliyo eşler arasında
baharcım gökşende bişeye kızdıysa işaret parmağını salalyıp bağırıp kızıyo yada ben ona kızıcaksam benden önce kızmaya başlıyor :))))))
ben Poyraza hayır diyorum inadına yapıyor gözümün içine baka baka yapıyor yada sinirlenip bişiyleri çarpıyor resmen. Dün kaseye uzanıyor poyraz yapma hayır diyorum elini çekiyor 2 dk sonra elini uzatıp yüzüme bakıyor sonrada gözümün içine baka baka alıp çarptı yere
Çocuk adının hakkını veriyor ne yapsın çarpmayıpraa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?